Mijn WK beautylook

Hi,

Ik denk dat de meeste mensen ondertussen al wel weten dat het WK binnenkort begint. Speciaal voor onze Rode Duivels heeft Kruidvat dit jaar weer een leuke actie, genaamd ‘Duivels Mooie Fans scooren bij Kruidvat’ opgezet. Momenteel kan je de driekleur overal in Kruidvat terugvinden, tot 9 juni. Om jezelf helemaal WK ready te maken, kan je bij Kruidvat naast leuke WK accessoires ook budgetproof make-up scoren om jezelf in een echte voetbalfan om te toveren. Nu ben ik zelf niet echt een voetbalfan, maar tijdens het WK ben je er toch iets meer mee bezig. Ik weet nog dat ik het WK de vorige keer redelijk actief aan het volgen was, en het echt spijtig vond dat België verloor tegen Wales, en ik denk dat ik niet de enige ben.

Om deze actie van Kruidvat wat meer in de spotlight te zetten, werd ik gevraagd om met een aantal Catrice en Essence productjes een WK look te maken. En het leuke hieraan is, dat je meteen zelf zo’n beautypakketje kan winnen om mijn look na te maken. Dus als je benieuwd bent naar welke look ik heb gecreëerd, lees dan zeker verder.

In het beautypakket kan je 3 nagellakjes van Catrice vinden, in de Belgische kleuren. Verder zit er nog een rode lipstick van Catrice in, een rood lippotlood, gele eyeliner, gele oogschaduw en (zwarte) mascara van Essence. Dit zijn alle essentials die je nodig hebt om jouw WK look te creëren. Natuurlijk kon ik het niet laten om zelf ook een WK look te maken, dus die zal ik ook even met jullie delen.

Ik weet niet of het goed opvalt, maar ik heb de gele oogschaduw aangebracht op mijn bewegend ooglid en mijn eyeliner een kleine belgian touch gegeven. En om het geheel nog even af te maken heb ik natuurlijk de Essence Soft Contouring lipliner in 05 melt your heart & de Catrice Ultimate Colour lipstick in 310 red my lips gebruikt.

Add Form

Voor mijn oogmake-up ben ik begonnen met een nude kleur over heel mijn ooglid aan te brengen. Hierna heb ik de Essence My Musthaves eyeshadow in 24 dare to shine gebruikt op mijn bewegend ooglid. Dankzij Jolien van Tresjolien kwam ik op het idee om de driekleur terug te brengen in mijn eyeliner. Zo ben ik begonnen met een zwarte eyeliner van Lottie, om daarna mijn wing aka de belgische vlag te maken. Hiervoor heb ik de Essence Soft Contouring lipliner en de Essence Eyeliner pen in 04 young & free gebruikt. Ik weet dat het misschien niet heel duidelijk is op deze foto, maar wanneer je de wing juist hebt gemaakt, valt de driekleur goed op. Om mijn ooglook af te maken heb ik mijn wimpers gekruld en de Essence Lash Princess mascara aangebracht. Deze mascara heeft een zeer smal borsteltje met fijne haren. Dit zorgt ervoor dat de wimpers mooi verspreid zijn en je een echt false lash effect krijgt.

Mocht je nu niet graag een opvallende make-up look willen, dan kan je ook altijd de belgische vlag op je nagels aanbrengen. Om dit te doen heb ik de Catrice Iconails Gel Lacquer lakjes gebruikt. En ik moet zeggen dat deze zeer goed dekken vanaf de 1ste laag, en dan vooral de gele variant.

20 Black To The Routes – 47 Don’t Judge A Nail By Its Color – 05 It’s All About That Red

Ik lieg niet als ik zeg dat de 3 Catrice lakjes zeer goed dekken. Het pigment en de dekking van deze lakjes is geweldig, hierboven kan je de drie kleurtjes zien  na 1 laag. Je kan zelf kiezen voor welke volgorde je gaat. Zo heb ik de driekleur aangebracht op mijn laatste 3 nagels, maar je kan de driekleur even goed in het midden aanbrengen of zelfs op 1 nagel. Het fijne aan nagellak is dat je er zoveel verschillende dingen mee kan doen en creëren, om toch jouw support aan de Rode Duivels te tonen. Zeker als je niet zo voor de felle oogschaduw of eyeliner bent, is dit nog altijd een leuke & subtiele manier.

Mocht je nu zelf ook eens een WK beautylook willen creëren, dan kan je altijd meedoen aan de winactie om dit pakketje te winnen via Instagram of de ‘Duivels Mooie Fans Scoren bij Kruidvat’ actie te bekijken bij Kruidvat. Deze actie loopt nog tot zaterdag 9 juni.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn WK beautylook te zien. Misschien heb je inspiratie opgedaan en wil je zelf ook eens een look creëren? Doe dan zeker mee aan de winactie op mijn Instagram.

Op welke manier ben jij van plan om jouw support aan de Rode Duivels te tonen?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

Dit artikel is een samenwerking.

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 2 juni 2018 / 13:20

    Ik heb ook eens mijn nagels in de Belgische driekleur gelakt. Alleen… al mijn nagels. Je hoeft geen doctoraat in de wiskunde behaald te hebben om te weten dat hier zware knopen moesten doorgehakt worden. 😀
    Haydée onlangs geplaatst…De 65 grappigste #badstockphotosofmyjobMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet The Blogger #40 : Emma van Luxelifelover.com

Vandaag is het tijd voor een nieuwe editie van Meet The Blogger. Ik weet dat er vorige week geen nieuwe...

Close