Mijn visitekaartjes van Fotofabriek.nl

 

Hi,

Voor vandaag wil ik het eens over iets anders hebben dan beauty of food. Ik had tot vorige week nog geen visitekaartjes, terwijl dit eigenlijk wel handig is om als blogger te hebben. Daarom besloot ik om eens te kijken of je bij Fotofabriek.nl ook visitekaartjes kon maken. Na mijn vorige samenwerking, was ik zeer blij dat ze opnieuw met mij wouden samenwerken. Toen begon natuurlijk het moeilijkste deel, het ontwerpen van mijn visitekaartjes..

Als je benieuwd bent hoe mijn visitekaartjes zijn geworden, lees dan zeker verder.

En zo zijn mijn visitekaartjes uiteindelijk geworden. Ik weet dat het redelijk simpel is, maar voor mij is dit ontwerp perfect. Vooral omdat ik geen ‘echt’ logo heb, waardoor ik voornamelijk mijn header als inspiratiebron heb genomen. En verder vind ik een beetje marmer altijd leuk staan, dus waarom niet?

Zoals jullie kunnen zien is de voorkant dus redelijk simpel en staat al mijn info op de achterkant. Zo blijft het overzichtelijk, zodat niet heel mijn visitekaartje volstaat.

Ik heb mijn visitekaartjes bij Fotofabriek.nl laten maken en ik ben zeer tevreden over hun service. Ik zeg dit niet omdat ik een samenwerking met hun heb, maar omdat ik echt tevreden ben. Na lang twijfelen over het ontwerp van mijn visitekaartjes, heb ik deze uiteindelijk zaterdag 28 april besteld. Op maandag 30 april kreeg ik al een melding dat mijn bestelling verzonden was. Vorige week dinsdag was het 1 mei, wat betekende dat het een nationale feestdag was in België. Hierdoor had ik helemaal niet verwacht dat mijn visitekaartjes die dag al zouden aankomen. Maar ja hoor, ik kreeg op dinsdag 1 mei rond 15.00 uur mijn visitekaartjes al binnen. En dat vind ik nu eens een goede & snelle service en levering. Bij je bestelling krijg je ook meteen een track-and-trace code, waardoor je je bestelling goed kan volgen.

Via deze pagina kan jij zelf je visitekaartjes ontwerpen op Fotofabriek.nl. Eens je weet welke kant je op wilt gaan met je ontwerp, is het maken van de visitekaartjes helemaal niet zo moeilijk.

  1. Een liggend of staand model kiezen. (Ik heb een liggend model gekozen.)
  2. Vanaf nu kun je beginnen met het ontwerpen. Je kan ervoor kiezen om een afbeelding te gebruiken, decoraties of verschillende thema’s. Nu is het ook de tijd om de gewenste tekst op je visitekaartje te zetten. Je kan meteen de voor- en achterkant van je visitekaartje ontwerpen, en beide meteen even vergelijken.

Zoals je kan lezen, is het helemaal niet moeilijk om je eigen visitekaartjes te ontwerpen. Het moeilijkste deel voor mij was het bedenken van een ontwerp. (:

Jullie zullen ondertussen al wel doorhebben dat ik heel blij ben met mijn nieuwe visitekaartjes. Daarbovenop komt ook nog eens deze topkwaliteit en service van Fotofabriek, waarmee ik zeer tevreden ben.

Je kan al voor €9,99 jouw eigen visitekaartjes ontwerpen bij Fotofabriek.nl. En mocht je geïnteresseerd zijn in een van de andere producten van Fotofabriek, momenteel hebben ze een heleboel kortingen lopen.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn gloednieuwe visitekaartjes te bekijken en wat meer te lezen over Fotofabriek.nl. Ik vroeg mij af op welk tijdstip jullie het liefst een nieuw artikel zien verschijnen?

Heb jij als blogger/girlboss je eigen visitekaartjes? Zo ja, ben je voor een simpel of kleurrijk ontwerp gegaan?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

Dit artikel is een samenwerking.

See you soon!

Volg:
Share:

4 Reacties

  1. 9 mei 2018 / 18:17

    Ik heb een tijdje geleden ook visitekaartjes laten maken voor mijn blog. Dit is inderdaad handig om hebben! Je bent duidelijk een liefhebber van marmer, ook gezien de achtergrond waarop je de kaartjes gefotografeerd hebt. 😀
    Haydée onlangs geplaatst…Zomerse pumps voor op het werk: zo draag je zeMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Food Diary #16

Hi, Vandaag deel ik weer een nieuwe Food Diary met jullie. Voor deze week laat ik jullie zien wat ik...

Close