Mijn verjaardagsoutfit – OOTD

Hi,

Vandaag komt mijn allereerste outfitpost ooit online. Afgelopen 27 juni werd ik 21 en daarvoor had ik een leuk jurkje gekocht bij Zalando. Tijdens het bewerken van de foto’s zag ik wel dat ik er geen close-up van mijn schoenen bij zat, dus die zal ik er nog even apart bijzetten. Ik vind het poseren nog een beetje awkward, dus ik hoop dat jullie de foto’s leuk vinden.

Als je benieuwd bent naar de outfit die ik op mijn verjaardag droeg, lees dan zeker verder.

Een close-up van mijn kleedje kon gewoon niet ontbreken, ik vind het bovenste gedeelte echt prachtig met de cut out en alle details.

Kleedje : Mint & Berry (via Zalando) – Schoenen : Zara – Handtas : Michael Kors – Oorbellen : Primark – Zonnenbril : Lovelymusthaves


Deze outfit heeft Ellen van Ellenismyname.be voor mij op de foto gezet. Zij is al veel beter in het maken van outfitfoto’s dan mij, dus bekijk zeker haar outfits ook eens. Maar voor mijn 1ste echte ootd, ben ik zeer tevreden met het resultaat. Ik heb laatst nog een aantal leuke items gekocht in de solden, dus ik ga mij zeker meer bezig houden met het maken van outfitfoto’s. Stay tuned!

Wat vind jij van mijn 1ste outfitpost, zou jij dit graag meer zien op yaraloveshealthy?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

12 Reacties

  1. 18 juli 2018 / 12:47

    Wat een fantastisch leuk jurkje! Ik zag de foto’s al voorbij komen op Instagram 🙂
    R J onlangs geplaatst…My summer make-upMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Yves Rocher I Love My Planet Concentrated Shampoo

Hi, Voor degene die mij op Instagram volgen, jullie zullen deze concentrated shampoo van Yves Rocher al een aantal keer gezien hebben....

Close