Mijn nieuwe hoesje van Hoesjesdirect.nl

Hi,

Vandaag wou ik het even over iets anders dan gewoonlijk hebben. Zo kon ik onlangs een bijna gloednieuwe iphone 6S overkopen van mijn nicht, voor een hele goede prijs. Zo kwam ik wel zonder hoesje voor mijn telefoon te zitten. En laat ik nu niet de meest voorzichtige persoon zijn, waardoor mijn telefoon wel een paar keer op de grond kan vallen.

Als je benieuwd bent naar mijn nieuwe hoesje, lees dan zeker verder.

Via Hoesjesdirect.nl mocht ik een leuk & kwaliteitsvol iphone hoesje uitzoeken. Ik besloot uiteindelijk voor een hardcare hoesje voor iphone 6S  van Fashionchick te gaan, met natuurlijk lipsticks op. De hoesjes van Hoesjesdirect.nl variëren in prijs, maar al voor €14,95 vind je een kwaliteitsvol en mooi hoesje voor je telefoon.

Naast hoesjes kan je ook verschillende accessoires voor je smartphone kopen, waaronder; screenprotectors, opladers, fietshouders, autohouders, kabels & nog veel meer. Naast producten voor Apple, vind je er ook voor Samsung, Huawei, Sony, Motorola, LG, Oneplus, Nokia & nog meerdere merken.

En voor degene met een nieuwere iphone als die van mij, je vindt er ook iphone XS hoesjes en iphone XR hoesjes.

Wat ik op het eerste zicht merkte, is dat het ook echt om een stevig hardcase hoesje gaat. Hoe goed dit mijn iphone beschermt, dat weet ik momenteel nog niet. Maar ik ga ervan uit dat dit hoesje toch al voor een barst minder zal zorgen in de toekomst.

Als je geïnteresseerd bent in het hoesje dat ik heb gekozen, dan kan je het hier bekijken. Deze Fashionchick Lipstick Hardcover Case voor iphone 6S kost €14,95.


Zo, dat was het weer voor vandaag. Sorry dat er de afgelopen paar weken wat minder artikelen online zijn gekomen, maar ik onderschat soms even hoe druk ik het dit jaar heb met mijn studies.

Waar koop jij je telefoon hoesjes?

Dit artikel is een samenwerking met Hoesjesdirect.nl.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Yves Rocher Anti-pollution

Hi, Een paar weken geleden mocht ik de nieuwste maskertjes van Yves Rocher en dit Anti-Pollution Detox gamma uittesten. De...

Close