Mijn favoriete statement kettingen

Hi,

Vandaag wou ik jullie drie statement kettingen laten zien die momenteel mijn favorieten zijn. Ik heb drie statement kettingen die ik de afgelopen maanden het meeste heb gedragen uitgekozen. En mocht je nog niet de enquête ingevuld hebben is hier de link : enquête yaraloveshealthy .

Nummer 1 : Bloemetjesketting van forever21

ketting 2.2 Deze ketting heb ik een paar maanden geleden bij de forever21 gekocht maar, ik weet zeker dat je nog wel een soortgelijke ketting vindt. De ketting is niet te groot maar, wel groot genoeg om een statement ketting te zijn. Ik vind dat deze kleuren perfect zijn voor de lente of zelfs nu in de winter. Mooie lichte, pastel, koelblauwe kleurtjes.

ketting2

Nummer 2 : Felle kleuren van h&m

ketting 3.3Deze ketting heb ik vorig jaar bij de h&m gekocht. Normaal zou ik nooit een ketting met zulke felle kleuren kopen maar, ik had een mooie ketting nodig die bij mijn kobaltblauwe topjes zou passen. En natuurlijk is deze hiervoor perfect en kan ik deze ketting ook bij paarse items dragen.

ketting 3Nummer 3 : Blauwe hemel ketting van Primark

ketting1.1En natuurlijk last but not least mijn meest favoriete en afgedragen ketting van vorig jaar. Deze prachtige ‘blauwe hemel’ ketting van de Primark. Ik heb voor de naam ‘blauwe hemel’ gekozen omdat deze ketting mij rust brengt en van elke outfit iets speciaals kan maken. Deze ketting heeft mij onder de tien euro gekost in de Primark in Brussel en het is mijn beste aankoop van daar geweest tot nu toe. Om de een of andere reden past deze kleurcombinatie bij zo goed als elke outfit. Ik hoop met mijn hele hart dat ik deze ketting nog lang zal kunnen dragen.

ketting1

 

Dat was het voor vandaag, ik weet dat dit maar een korte post was maar tot ik wat meer feedback heb post ik wat ik wil op mijn blog en probeer ik een aantal nieuwe dingen uit.

See you soon!

liefsyara

 

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
M.A.C lipstick stash

Hi, Vandaag ga ik mijn MAC lipstick stash met jullie delen. Zoals je wel zal zien als je dit artikel...

Close