Mijn favoriete blushes

Hi,

Aangezien er de laatste tijd niet veel make-up artikelen online zijn gekomen, leek het mij wel tijd om nog eens een favorieten artikel te doen. Bij deze laat ik jullie vandaag mijn favoriete blushes van dit moment zien.

Als je meer wilt weten over mijn favoriete blushes van dit moment, lees dan zeker verder.

Hierboven kunnen jullie de vier blushes zien die ik het vaakst gebruik. Ik kan me de laatste keer niet meer herinneren, dat ik voor een andere blush ben gegaan. Zoals je kan zien zitten er zowel duurdere, als goedkopere blushes tussen. Zo gebruik ik het vaakst mijn blush van I Heart Makeup, Nars, Benefit en Mac.

I Heart Makeup Blushing Hearts Triple Baked Blusher – Candy Queen of Hearts

Deze I Heart Makeup Blushing Hearts Triple Baked Blusher is waarschijnlijk de goedkoopste blush in mijn stash. Zoals je kan zien bevat deze drie verschillende kleurtjes. Ik gebruik zelf vooral een mix van de twee rechtste kleuren, aangezien het felroze iets te fel is voor mijn lichte huid.

Benefit Bella Bamba

Deze Bella Bamba blush van Benefit heb ik al een aantal jaar in mijn stash. Tot op laatst was het even geleden dat ik deze had gebruikt. Deze blush bevat een warme, koraalgekleurde blush met een warme gloed. Perfect voor tijdens de warmere zomermaanden. Hier moet je wel een beetje mee oppassen, mocht je ook een lichte huid hebben, want je kan er al snel als een clown uitzien. Als je teveel blush hebt aangebracht, kan je deze altijd blenden met je foundationkwast.

Mac – Dainty

Deze blush van Mac ligt ook al een tijdje in mijn stash. Deze blush heeft een lichte, warme roze kleur. Als je een lichte huid hebt, is deze blush voor jou gemaakt. Deze blush kan je doorheen het hele jaar dragen, maar vooral tijdens de winter wanneer je huid niet veel zon krijgt te zien. Dit is een heel subtiele blush, waardoor je hem perfect elke dag kan dragen. Op de swatches heb ik de blushes iets dikker aangebracht, om de kleur en pigmentatie goed te laten overkomen. Natuurlijk breng ik deze blush niet zo dik aan op mijn huid.

Nars – Orgasm

Mijn meest geliefde blush, en waarschijnlijk ook een van de bekendste blushes in de beautywereld. Toen mijn tante een aantal jaar geleden naar New York ging had ik gevraagd om deze blush mee te nemen. En hier heb ik nog geen moment spijt van gehad. Deze blush is iets prijziger als de Benefit blush, maar wat een prachtige, warme gloed krijg je hier voor terug. Deze blush heeft een warme, roze kleur en volgens mij zit er iets van een goude kleur in verwerkt. Of toch iets van een highlighter, wat voor die mooie glow op je wangen zorgt. Ik denk dat deze blush wel echt mijn all time favorite is. Zo draag ik deze blush wel vooral tijdens de lente- en zomermaanden.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om meer over mijn favoriete blushes van dit moment te lezen. Om eerlijk te zijn is blush iets dat ik niet mega vaak verander. Eens ik een goede heb gevonden, dan blijf ik deze gebruiken.

Wat is jouw favoriete blush op dit moment?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet The Blogger #39 : Gaelle van fashionemergency.be

Hi, Het is weer al tijd voor de 37ste editie van Meet The Blogger hier op yaraloveshealthy. Voor deze week...

Close