Mijn droom reisbestemmingen

Hi,

Vandaag deel ik graag mijn droom reisbestemmingen met jullie. Ik ben dol op reizen en nieuwe plekken, steden, … ontdekken. Nu de zomer eindelijk is aangebroken en de meesten na een drukke periode eindelijk tijd hebben om de wereld wat meer te ontdekken, leek dit mij het beste moment om deze reisbestemmingen met jullie te delen.

Ik heb geluk gehad dat ik toen ik jonger was al veel plekken in Europa heb kunnen bezoeken met mijn grootouders. Dus naast een paar plekken in Europa, is het vooral mijn droom om andere continenten te bezoeken.

Als jij benieuwd bent naar mijn droom reisbestemmingen, lees dan zeker verder.

Maar als er een plek is in Europa dat ik graag nog wil bezoeken, dan zijn dat zeker de Griekse eilanden.  Ik weet niet waarom, maar al van toen ik jonger was ben ik zo gefascineerd door Griekenland. De levensstijl, het voedingspatroon, de prachtige uitzichten & nog veel meer zorgen ervoor dat ik Griekse eilanden als de perfecte bestemming zie voor compleet te ontspannen.

Mijn 2dedroom reisbestemming die ik heel graag eens wil bezoeken is Los Angeles, Californië in de Verenigde Staten. Al van kleins aan ben ik gefascineerd door de Verenigde Staten, waarschijnlijk omdat ik er op veel verschillende platforms mee geconfronteerd word. Zoals via verschillende tv series, muziek, films & Amerikaanse youtubers. Zo’n 5 jaar geleden kwam mijn droom uit om de Verenigde Staten te bezoeken. Zo nam mijn tante mij mee naar New York, een droom die uitkwam. Maar helaas ook veel te snel weer voorbij was. Ik vind het nog steeds ongeloofelijk hoe anders ik mij voelde in de Verenigde Staten, ik was meer mezelf, ik voelde mij compleet op mijn gemak, …

Maar als er een plaats is in de Verenigde Staten die ik zeker eens wil bezoeken, is dat Los Angeles wel of in het algemeen Californië. Dit komt voor een groot deel waarschijnlijk door het zonnige weer in Californië, in vergelijking met het wisselende Belgische weer.

Wat mij zo aantrekt aan Los Angeles? Het weer, de palmbomen, de natuur, de bezienswaardigheden en natuurlijk al die instagram hotspots en winkels als Target. Als voeding- en dieetkunde student trekt de hele lifestyle mij ook wel aan. Hoe bereikbaar en haalbaar het is in Los Angeles om gezond te eten en te leven en gezonde take-out, dit spreekt mij heel hard aan.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen over mijn droom reisbestemmingen. Voor deze zomer staat er helaas nog niet veel op de planning buiten werken en sparen, maar hopelijk komt daar binnenkort verandering in.

‘Wat is jouw droom reisbestemming?

Welke reizen staan er bij jou op de planning deze zomer?’

Dit artikel is in samenwerking met TUI.

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 1 augustus 2019 / 20:31

    Ik ben in mei nog naar Californië geweest, en LA was inderdaad een hele leuke stad. Je hebt niet echt één stadskern, maar verschillende buurten met elk hun eigen karakter. En wat je zegt over het goede weer en de mogelijkheid om gezond te eten klopt helemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
My Jewellery – outfit

Hi, Voor vandaag heb ik weer eens een outfit post voor jullie. Zoals de meesten onder jullie wel gemerkt hebben,...

Sluiten