Mijn blogdoelen voor 2017

Hi,

Voor vandaag wou ik graag mijn blogdoelen voor dit jaar met jullie delen. Aangezien ik er nog niet helemaal uit ben wat mijn persoonlijke doelen zijn, leek het mij wel leuk om mijn blogdoelen is op een rijtje te zetten.

Lees je mee?

1. Meer artikelen online zetten

Hiermee bedoel ik dat ik regelmatiger wil gaan bloggen. Ik weet dat ik vorig jaar vaak afwezig ben geweest en dat wil ik dit jaar en de komende jaren goed maken. Ik zeg niet dat er elke week, elke dag een nieuw artikel online komt. Het kan zijn dat er drukke dagen zijn waarop er niets nieuws online komt. Maar ik ga toch proberen om elke week een aantal artikelen online te zetten. Ik ga mij niet aan een blogschema houden, want maar 3 dagen in de week iets nieuws online zetten vind ik een beetje weinig om elke week te doen. Maar ik heb alvast een aantal ideeën en ik ga alles goed in plannen, zodat ik dit doel hopelijk kan bereiken. Verder wil ik ook graag terug wat beauty artikelen online zetten, aangezien ik vroeger een beautyblog had en hier toch nog wel mee bezig ben.

Supplied by Lily Student Desk Planner

2. Meer bezoekers bereiken

Dit klinkt misschien overbodig, maar toch is dit een van mijn doelen. Vorige week toen ik de challenge deed om 1 week vegan te eten, heb ik ontdekt dat dit wel erg populair lag in de blogwereld. Zo heb ik twee dagen vorige week de hoogste bezoekersaantallen ooit gehad. Ik hoop dit opnieuw te bereiken, door meer artikelen in de food/health categorie te plaatsen. Dit moet nu geen probleem zijn aangezien ik voedings-en dieetkunde studeer en altijd wel iets van een recept kan delen.

3. Bestaande rubrieken & nieuwe rubrieken regelmatiger gebruiken

Hiermee bedoel ik vooral de rubriek ‘meet the blogger’ en ‘healthy eats’ waarin ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje zet en in ‘healthy eats’ deel ik met jullie mijn favoriete en gezonde recepten. Vooral met de laatste wil ik mij dit jaar meer bezig houden, door ook meer recepten uit te testen. Helaas is ‘meet the blogger’ nog niet herrezen, aangezien ik verschillende bloggers heb gecontacteerd die mijn e-mail gewoon negeren. Wat ik redelijk onprofessioneel vind, zeker aangezien een van deze bloggers zelf heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn. Maar goed, als er dus iemand geïnteresseerd is in met zijn blog in ‘meet the blogger’ te verschijnen hoor ik het graag. (:

Verder ben ik van plan een nieuwe rubriek te ontwerpen waarin andere bloggers een eetdagboek van 1 dag delen, aangezien mijn eetdagboeken van mijn vegan week wel in de smaak leken te vallen. Ik ben trouwens van plan om in de toekomst een maand deze challenge te proberen, dus ben ik vollop bezig met recepten zoeken. Deze keer doe ik beter mijn research.

4. Meer te weten te komen over google analytics en alles achter de schermen van het bloggen

Momenteel weet ik hier al veel meer over dan vorig jaar, maar dit wil ik toch nog graag uitbreiden. Hieruit kan ik zien wat er het meeste in de smaak valt bij bezoekers en hier wat meer op inspelen.

5. Meer gebruik maken van social media

Ik heb momenteel een pinterest, facebook, instagram, twitter en zelf bloglovin account. Helaas is mijn facebook pagina niet zo populair, waardoor ik deze niet veel gebruik. Ik merk dat het meeste ‘verkeer’ van bloglovin en instagram komt. Misschien dat ik dit jaar een aantal social media kanalen verwijder, maar dat weet ik nog niet zeker.

6. Mijn blog laten groeien

Ik weet dat ik nog niet zo heel lang actief aan het bloggen ben, waardoor mijn blog misschien nog aan de kleine kant is. Door hier dit jaar meer tijd en werk in te steken hoop ik dat mijn blog gaat groeien. En natuurlijk ook dat mijn blog professioneel oogt, dat bezoekers kunnen zien dat ik er veel tijd in heb gestoken. Want mijn blog blijft nog altijd mijn eigen plekje op het internet waar ik meer mezelf kan zijn dan in het echte leven. Ik heb het gevoel dat ik hier meer geaccepteerd wordt zoals ik ben en dit wil ik ook graag zou houden. Bloggen geeft mij meer zelfvertrouwen, hoe raar het ook klinkt. Het is altijd leuk om te zien dat mensen tips uit je blog halen en dat ze naar je mening luisteren. (:

Dus alvast bedankt voor alle bezoeken & super lieve reacties het afgelopen jaar (2016) en de afgelopen maand! Het wordt zeker gewaardeerd. En mocht je geïnteresseerd zijn in een van de rubrieken (meet the blogger, healthy eats of het eetdagboek) dan mag je het altijd aan mijn laten weten via een reactie of via e-mail : info@yaraloveshealthy.com .

See you soon!

Volg:
Share:

11 Reacties

 1. 12 januari 2017 / 10:55

  Iedereen wilt groter worden, helaas zijn er al zoveel bloggers voor ons die maar blijven groeien. Ook zie ik veel mensen net beginnen maar wel gelijk met een prachtige lay-out, mooie kwaliteit foto’s en die je dan zo voorbij gaan.

 2. 12 januari 2017 / 19:08

  Ik denk dat dit de blogdoelen zijn voor zowat elke blogger 🙂 Ik zou deze doelen ook heel graag halen, maar ik weet dat ik dit toch niet haal in combinatie met een fulltime job. Veel succes met je blog alleszins!

 3. 13 januari 2017 / 10:11

  Dat zijn mooie doelen, veel succes <3 Wat is bloggen toch leuk!!

 4. 13 januari 2017 / 20:08

  Succes met je doelen! Ik hoop echt dat alle doelen gaan lukken! Mooie planner hihi X
  Charel onlangs geplaatst…Action blushesMy Profile

 5. 14 januari 2017 / 14:25

  Succes met deze lijst met fijne blog doelen! Ben erg benieuwd welke je allemaal gaat behalen 🙂

 6. 15 januari 2017 / 09:55

  super leuk dat je die desk planner er bij zet, ik vond hem al leuk en wou al beginnen googelen. Goede doelen probeer je echter niet te blind te staren op bezoekers aantal en blijven bloggen voor jezelf, dan bereik je het meeste <3

 7. 16 januari 2017 / 20:24

  Fijne blogdoelen en veel succes ermee! 😀 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Verslag : 1 week vegan eten

Hi, Vandaag is het tijd voor het verslag van mijn challenge om 1 week vegan te eten. Ben je benieuwd...

Close