Meet the blogger #10 : Esmée van esméelifestyle.nl

meetthebloggerkopie

Hi,

Zoals je kan zien staat er weer eens een nieuwe post online! Want het is donderdag en natuurlijk komt er dan een nieuwe ‘meet the blogger’ online. Ik wil jullie allemaal enorm bedanken voor alle lieve reacties die jullie op mijn laatste artikel hebben achtergelaten. Ik vind het enorm lief om te weten dat jullie mij ook als het even niet zo goed gaat steunen!

Vandaag is het alweer de tijd voor de tiende editie! In deze ‘meet the blogger’ stel ik jullie voor aan Esmée van Esméelifestyle.nl . Meet Esmée, een twintigjarige studente Media en entertainment management en natuurlijk ook lifestyleblogster.

esmée

De reden waarom ze haar blog is begonnen vind ik zelf zeer interessant en prachtig. Als je meer wilt weten over Esmée en haar blog, lees dan zeker verder!

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?
De naam van mijn blog is Esmée Lifestyle. Het leek me de meest logische naam, omdat ik wilde bloggen over al mijn hobby’s, zonder dat mijn naam me daarin zou belemmeren.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?
Ik ben begonnen in de zomer van 2013, toen was ik 17 jaar. Ik begon direct met bloggen op Esmée Lifestyle, wel eerst op een WordPress domein.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?
Bloggen is voor mij de grootste hobby, maar ook m’n bijbaan. Ik zou niet meer zonder kunnen, want ik vind alle onderdelen van het bloggen zo leuk. Ik heb een passie voor fotografie, schrijven, producten reviewen, video’s opnemen en video’s bewerken. Dat komt op Esmée Lifestyle allemaal mooi samen.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik ben begonnen met bloggen puur uit verveling. Ik had zo’n lange zomervakantie dat ik was begonnen met het lezen van blogs, en ik kreeg steeds meer de neiging om zelf een blog te beginnen. Uiteindelijk legde ik het idee aan m’n vriend voor, en die moedigde het alleen maar aan.

5.Wat is de link van je blog?
www.esmeelifestyle.nl

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?
Ze vinden het heel leuk en speciaal. De één snapt het wat beter, dan de ander. Alleen constant wordt er wel naar gevraagd, en dan kan ik er uiteraard lekker over praten. Ik ben wel de enige in m’n omgeving die blogt, dus eerst moest iedereen er even aan wennen.

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?
Eigenlijk vallen al mijn hobby’s binnen m’n blog, ook omdat ik er regelmatig over schrijf. Als ik echt niet aan het bloggen ben, dan ga ik naar een festival of ben ik te vinden in de Efteling.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?
Ik merk dat ik de laatste tijd steeds meer tijd stop in het bloggen. Ik werk veel thuis voor m’n afstuderen, dus kan er wat vaker aan werken. Volgens mij ben ik iedere dag wel zo’n 3 á 4 uur bezig aan m’n blog.

9.Als je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?
Lastige vraag. Ik ben al vaak op vakantie geweest in Kroatië en vind dat echt een fijn land, maar ik weet niet of ik er voor altijd zou kunnen wonen, al is het weer daar natuurlijk fantastisch. Ik ben nog nooit in Amerika geweest, en het is echt een droom van mij om daar te roadtrippen. Het lijkt me overigens ook geweldig om in Amerika te wonen, er zijn zoveel plekken waar je naartoe kan.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?
Als je een blogger of vlogger bent, of er één wil worden, ga er dan voor! Je moet door blijven zetten en er hard voor werken, maar uiteindelijk kun je je dromen echt bereiken. Ik heb nu al bijna drie jaar een blog, en op dit moment groeit mijn blog echt door. Het duurt dus even, maar het is wel één van de leukste hobby’s. Doe het, omdat je alles rondom het bloggen en vloggen leuk vind, niet omdat je er geld mee wilt verdienen of er succesvol mee wilt worden.

—————————————————————————————————————————

Ik wil Esmée enorm bedanken voor haar deelname aan ‘meet the blogger’ ! Als je tijd hebt, neem dan zeker eens een kijkje op Esmée’s blogyoutubebloglovintwitterinstagram en facebook .

Wil jij nu zelf ook eens met je blog in ‘meet the blogger’ verschijnen? Dan kan je mij altijd een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com . 

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

5 Reacties

  1. 18 mei 2016 / 09:52

    Wat onwijs leuk en lief dat je dit doet zeg! onwijs leuk ook om te lezen, lekker persoonlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger #9 Lindsey van Lindseybeljaars.nl

Hi, Vandaag is het weer donderdag, wat betekent een nieuwe 'meet the blogger' ! Het is alweer tijd voor de...

Close