Meet the blogger in progress #1 : Lieze Mertens

Hi,

Vandaag is het donderdag, dus dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe #meettheblogger. Maar deze week geen gewone Meet The Blogger, maar een speciale editie. Lieze heeft mij namelijk een tijdje geleden gecontacteerd en zij wou ook eens in Meet The Blogger verschijnen. Momenteel is Lieze nog volop influencer op instagram, dus een blogger in progress.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Wie is Lieze Mertens?
BLOGGER IN PROGRESS
Ben je benieuwd geworden naar het interview? Lees dan zeker verder.

Het interview :
1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?
Ik heb het gewoon simpel gehouden en mijn naam genomen 😉2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?Ik ben ongeveer een 2 jaar nu bezig met promoten voor merken, bloggen dus ik ben rond mijn 16 jaar gestart.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Ik vind bloggen superleuk vooral omdat je producten mag uittesten en je eerlijke gedachten er over mag vertellen aan je volgers, leuke giveaways mag doen en het belangrijkste vind ik dat het een manier is om mijn creativiteit te laten zien, anderen te helpen, motiveren en vooral te inspireren.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben al van kleins af aan heel geinspireerd geweest door mode, designers en noem maar op. Hierdoor plaatste ik in het begin een aantal #ootd fotos en ik kreeg plots heel veel berichten van meisjes die vroegen vanwaar mijn kleding kwam dus ben ik dit soort posts blijven posten. Een aantal weken later kreeg ik mijn eerste mailtje van het merk ‘ZomaarClothing’ die vroegen of ik een van hun t shirts wou promoten op mijn instagram met een leuke outfit en zo is het dus een beetje gestart.

5.Wat is de link van je blog?

https://www.instagram.com/liezemertens/?hl=nl

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Eigenlijk is iedereen er altijd heel positief over geweest. Vooral mijn ouders stonden vanaf dag één al achter mij dus dat is wel leuk.

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Ik ben eigenlijk vanaf 2018 gestopt met dansen, ik heb 9 jaar ballet gedaan en 12 jaar breakdance maar uiteindelijk ben ik moet stoppen door lesveranderingen. Nu doe ik wekelijks wat workouts om mij fit te houden maar ik ben wel van plan om binnenkort iets nieuws uit te proberen! Ik doe regelmatig ook shoots op tfp basis als commercieel model, Ik heb bij een modellenbureau gezeten maar daar ben ik uitgestapt. Ik reis ook supergraag And OFCOURSE instagram is ook mijn hobby.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Eigenlijk best veel. Ik neem meestal wekelijks 2 dagen tijd om foto’s te nemen en ik zoek ook dagelijks inspiratie voor nieuwe ideeën en natuurlijk ook om nieuwe brands te ontdekken en te contacteren.

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Amerika! Ik weet niet goed waarom, ben er nog nooit geweest maar lijkt me zoo leuk om te wonen! Living the american dream

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Ik zelf ben ook totaal nog niet zo ver, ik ben al superfier wat ik mag doen en welke kansen mijn volgers en merken mij geven en ik doe er alles voor om te groeien! Blijven doorgaan tot je de top bereikt zou ik zeggen!

——————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Zo, dat was het alweer voor deze week. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om eens een andere Meet The Blogger te zien. Mochten jullie dit een leuk concept vinden, dan hoor ik het graag. Ik wil Lieze in ieder geval erg bedanken voor haar deelname aan deze leuke editie van Meet The Blogger.

Je kan Lieze volgen via haar instagram Lieze Mertens.

Wat vind jij van dit concept voor Meet The Blogger & volgde jij Lieze Mertens al?

Mocht je zelf ook eens willen deelnemen aan #meettheblogger of andere leuke bloggers kennen, dan mag je mij dit altijd laten weten.

Je kan een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten op dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Batiste Golden Rose – Review

Hi, Vandaag wil het met jullie graag hebben over de nieuwste Batiste droogshampoo, namelijk Batiste Golden Rose. Als je benieuwd...

Close