Meet the blogger #9 Lindsey van Lindseybeljaars.nl

meetthebloggerkopie

Hi,

Vandaag is het weer donderdag, wat betekent een nieuwe ‘meet the blogger’ ! Het is alweer tijd voor de negende editie, dat gaat snel he! Vandaag is het de beurt aan Lindsey van Lindseybeljaars.nl . Lindsey is een 22 jarige werknemer bij een evenementenbureau en studeert hiernaast ook nog eens de studie communicatie! Een harde werkster dus! Meet Lindsey.

lindsey beljaars

Als je meer wilt weten over Lindsey en haar blog, lees dan zeker verder.

 

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

Mijn naam van mijn blog is Lindsey Beljaars. Dit zijn gewoon mijn voor- en achternaam. Ik heb heel lang getwijfeld over de naam van mijn blog maar besloot het lekker simpel te houden. Nu blog ik voornamelijk over beauty maar mocht ik dit minder leuk gaan vinden dan kan ik heel erg makkelijk over andere onderwerpen gaan schrijven zonder dat mijn blognaam dan niet meer bij mijn content past.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Ik blog nog niet zo lang, namelijk 1 jaartje. Mijn blog begon ik in maart en toen was ik 20 jaar. In april ben ik jaar dus inmiddels ben ik 22 jaar.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen is voor mij echt een stukje ontspanning. Ik heb best een druk leven en merk gewoon dat ik het heerlijk vind om productfoto’s te maken, de producten te testen en de artikelen te schrijven. Daarnaast zit ik gewoon altijd vol met inspiratie en ik vind het heerlijk om dit van me af te schrijven.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik volgde al heel erg lang blogs en op een gegeven moment begon het toch een beetje te kriebelen om ook zelf te gaan schrijven. Ik studeer HBO Communicatie Deeltijd en heb teksten schrijven sowieso altijd erg leuk gevonden. Daarnaast was ik ook wel erg geïnteresseerd in het bouwen van een site en ik heb dan ook alles helemaal zelf gedaan. Hier ben ik achteraf heel blij mee want nu weet ik tenminste hoe alles werkt. Ik begon met productfoto’s op Instagram en daar werd goed op gereageerd. Uiteindelijk heb ik gewoon besloten een blog te bouwen en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

5.Wat is de link van je blog?

http://lindseybeljaars.nl/

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Gelukkig heel erg leuk! Ik heb het ook meteen verteld en er geen geheim van gemaakt. Er zijn heel wat vrienden en familie die iedere dag mijn blog lezen en dat vind ik echt heel tof.

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Ach, ik vind volgens mij alles leuk haha! Eén dag in de week ga ik bootcampen met mijn vriendinnetjes, sporten en plezier tegelijkertijd. In het weekend ga ik vaak naar de bioscoop met mijn vriend of gaan we stappen met vrienden. Op zondagmiddag hoop ik altijd op een heerlijk zonnetje omdat ik een motor heb en het heerlijk vind om te gaan touren! Al is natuurlijk een middagje shoppen ook altijd goed.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Veel! Haha! Maar ik zie het niet zo omdat het gewoon een hobby is die ik uitoefen. Ik ben erg perfectionistisch en vind het dan ook belangrijk dat zowel mijn foto’s als mijn teksten gewoon goed zijn. Een artikel komt niet online als ik er niet tevreden over ben en tsja, met zo’n eigenschap duurt alles gewoon net even iets langer, haha!

9.Als je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn? 

Phoe, een random vraag ineens, haha! Ik denk Frankrijk. Mijn schoonouders hebben net een huis gekocht in Zuid-Frankrijk en dat is echt fantastisch. Een prachtig huis op een prachtige locatie met heel veel tuin. Hoe top is dat? De natuur is daar zo mooi en het grootste deel van het jaar is het daar zonnig. En het voordeel is dat er in één dag rijden bent. Als je dus even terug wilt naar Nederland dan pak je in de ochtend de auto en rijd je s ’avonds Nederland weer binnen.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Ik ben niet zo van de diepgaande quotes en motiverende teksten. Ik blijf toch altijd een nuchtere Brabantse. Mijn beste tip is dan ook dat je altijd moet doen waar je zin in hebt. Dat is zo ontzettend belangrijk. Als jij iets wilt, doe het dan en besteed geen aandacht aan de vraag: ‘Wat vinden andere van mij?’ Zonde van je tijd!

———————————————————————————————————————–

Dat was het alweer voor de negende editie van ‘meet the blogger’. Ik wil als eerste Lindsey enorm hard bedanken voor haar deelname en, ik zou zeggen neem zeker eens een kijke op haar blog ! Verder kan je Lindsey ook volgen via facebookbloglovintwitter en instagram.

Wil jij zelf nu ook eens in ‘meet the blogger’ verschijnen met jouw blog? Dan kan je mij altijd een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com .

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

5 Reacties

  1. 29 april 2016 / 10:13

    Leuk artikel! Ik ken Lindsey haar blog niet dus ga eens kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger #8 Kimberley van Kimmetjekims.nl

Hi beauties, Zoals jullie kunnen zien heb ik vandaag een extra 'meet the blogger'  voor jullie. Voorlopig blijft deze rubriek...

Close