Meet the blogger #8 Kimberley van Kimmetjekims.nl

meetthebloggerkopie

Hi beauties,

Zoals jullie kunnen zien heb ik vandaag een extra ‘meet the blogger’  voor jullie. Voorlopig blijft deze rubriek nog altijd op donderdag staan maar, deze week zal er twee keer een  ‘meet the blogger’ online komen. In deze editie stel ik jullie graag voor aan Kimberley van Kimmetjekims.nl . Kimberley is 21 jarige studente marketing & communicatie en natuurlijk ook blogster. Ze heeft een druk leven maar toch maakt ze genoeg tijd vrij voor haar blog Kimmetjekims. Meet Kimberley!

2015-05-23_1432391002

Als je meer wilt weten over Kimberley en haar blog, lees dan zeker verder!

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?
De naam Kimmetjekims heb ik niet helemaal zelf bedacht. Mijn vriendinnen, familie en andere vrienden noemen mij ook vaak ‘kim’, ‘kimmetje’ of ‘kimsie’. Mijn wiskundedocent had altijd een andere naam voor mij, namelijk ‘Kimmetjekims’. Altijd als er dan een vraag beantwoord moest worden door een leerling was het weer; ‘’Kimmetjekims, geef mij eens het antwoord van vraag 5!’’ Ik vond dit zo’n leuke naam, dat ik mijn blog hier naar heb ‘vernoemd’.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?
21 jaar. En dat ben ik nu nog steeds! Ik blog bijna een halfjaar nu.

IMG_7493

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?
Nee, ik denk het niet! Bloggen is écht mijn hobby, en ik heb er zo ongelofelijk veel leuke mensen door leren kennen. Leuke samenwerkingen, maar ook andere lieve bloggers waarmee ik een groepsapp heb!

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik wilde weten hoe ik een website moest bouwen, dus ik ging een beetje aan de slag. Ik las altijd al veel blogs, keek vlogs en toen bedacht ik me.. waarom begin ik geen blog? Dus dat heb ik toen gedaan!

5.Wat is de link van je blog?
http://www.kimmetjekims.nl

IMG_6057

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?
Mijn familie vindt het erg leuk. Ze vragen ook altijd hoe het gaat en vinden het leuk om te zien als ik weer een pakketje ontvang. Mijn vrienden zijn ook enthousiast, gelukkig!

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?
Met mijn vriendinnen dagjes weg, festivals bezoeken en stappen. Als het maar met mijn vriendinnen is, dan ben ik blij!

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?
Dat durf ik niet precies te zeggen, maar er gaat zeker wel tijd in zitten. Dat komt ook omdat ik mijn foto’s mooi wil hebben en ik vind het ook erg belangrijk dat er elke werkdag een artikel online komt. Dus ja, ik steek er zeker wel veel tijd in!

IMG_5673

9.Als je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?
Pfoe. Heel eerlijk? Ik heb genoeg wensen om naar toe te gaan op vakantie, maar ik zou niet willen verhuizen nog. Ik vermaak me hier prima in Nederland! Al zou ik later best willen verhuizen, naar een land waar het altijd warm is, want ik ben echt gek op de zon en de zomertijd.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?
Ik krijg eigenlijk heel veel inspiratie door andere blogs. Een groepsapp aanmaken met andere bloggers is ook echt een aanrader! Als je dan twijfelt over iets, kun je het altijd delen en dat is super fijn.
————————————————————————————————————————–

Als eerste wil ik graag Kimberley enorm bedanken voor haar deelname en ik hoop dat jullie het weer een leuke editie van ‘meet the blogger’ vonden. Neem zeker eens een kijkje op Kimberley’s blogfacebooktwitterinstagrambloglovin en pinterest .

Wil jij zelf nu ook eens met je blog in ‘meet the blogger’ verschijnen? Dan mag je mij altijd een mailtje sturen via info@yaraloveshealthy.com .

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 26 april 2016 / 06:20

  Ik vind het zo leuk dat je dit doet!! Wat heb je er een leuk stukje van gemaakt met de foto’s erbij. Super lief van je! Xx

 2. 26 april 2016 / 07:36

  Leuke manier om kennis te maken met nieuwe bloggers en blogs 😀 Eens een kijkje nemen!

 3. 26 april 2016 / 15:32

  Really great to meet another blogger like Kim on your website.
  She looks like a really nice person with great personality 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
My blog essentials

Hi, Vandaag wil ik graag met jullie mijn blog essentials delen. Ik weet dat ik dit zelf wel interessant vind om...

Close