Meet the blogger #7 : Mandy van Bellamandy.nl

meetthebloggerkopie

Hi,

Vandaag is het alweer tijd voor de zevende editie van ‘meet the blogger’! Deze week stel ik jullie voor aan Mandy van Bellamandy.nl . Een 22- jarige gepassioneerde blogster en studente communicatie.

Meet Mandy van Bellamandy.nl !

bellamandy

Als je meer wilt weten over Mandy en haar blog, lees dan zeker verder!

bellamandyheader

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?
Bellamandy. Ik wilde het persoonlijk houden dus mijn eigen naam, Mandy, zit erin verwerkt en ‘Bella’ is het Italiaanse woord voor beauty. Een persoonlijke beautyblog dus!

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?
Met Bellamandy begon ik in 2012, dus toen was ik 19. Hiervoor heb ik nog een andere blog gehad, ik denk dat ik 17 was toen ik daarmee begon.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?
Ik zou niet meer zonder kunnen nee! Het is echt iets waar ik dagelijks mee bezig ben. Zelfs in periodes dat ik wat minder actief ben op mijn blog (zoals de afgelopen weken, omdat ik het erg druk had) ben ik er onbewust toch mee bezig. Wanneer ik iets koop bijvoorbeeld, denk ik bijna altijd meteen: “Hier moet ik een shoplog van maken”. Of als ik iets meemaak bedenk ik meteen dat dat wel leuk zou zijn voor een artikel. Heel erg eigenlijk, haha.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik was altijd al heel veel bezig met schrijven, fotograferen en webdesign. Als klein kind maakte ik gratis homepages op bijvoorbeeld Kindertent.nl en toen ik een jaar of 12 was had ik mijn eerste eigen website gebouwd. Ik was een beetje een nerd 😉 Een aantal jaren later zag ik op een gegeven moment steeds meer beauty- en fashionblogs en toen wilde ik dat ook. Ik wilde mijn passie voor mode en make-up kunnen combineren met webdesign, fotograferen en schrijven en dat is gelukt! Ik doe het nu al zo lang en ik heb er nog steeds veel plezier in.

5.Wat is de link van je blog?
www.bellamandy.nl

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?
Mijn broertje heeft toevallig ook al jaren een blog (over technologie: www.dutch-tech.nl) dus onze ouders zitten opgescheept met twee bloggende kinderen haha. Gelukkig vinden ze het heel leuk en vertellen ze dit elke keer met trots aan hun vrienden en kennissen. Mijn opa en oma’s volgen mijn blog ook heel fanatiek, ze laten zelfs weleens comments achter. Met vrienden heb ik het er eigenlijk niet zo vaak over, maar ik weet dat ze mijn blog soms wel lezen. Dan krijg ik ineens een appje van “hee er staat een foutje in je laatste artikel!”. In tegenstelling tot veel van mijn ‘andere’ lezers, zijn mijn vrienden vrij kritisch en geven ze goede feedback. Dat is erg handig!

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?
Andere blogs lezen natuurlijk! Verder vind ik het leuk om naar de bioscoop te gaan, te winkelen, uitgaan, uit eten gaan, hobbyloze computerspelletjes te spelen, en te reizen.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?
Het ligt er heel erg aan hoe druk ik het heb met mijn studie, maar ik denk gemiddeld zo’n 15 tot 20 uur per week.

9.Als je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?
Wat toevallig dat deze vraag erin zit, want ik ga vanaf aanstaande dinsdag (19 april) voor een half jaar in Curacao wonen! Er zijn heel veel landen / plekken op de wereld die ik wil zien, maar ik ben vooral gek op landen waar het lekker warm is, met witte stranden en plambomen enzo. In Curacao wonen is dan ook echt een droom die uitkomt!

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?
Volg je dromen, bijna alles is mogelijk als je het echt wilt!

—————————————————————————————————————————

Ik wil als eerst Mandy enorm bedanken voor haar deelname aan ‘meet the blogger’ en ik zou zeggen, neem zeker eens een kijkje op haar blog . Verder kan je haar ook volgen op facebooktwitterinstagrampinterestyoutube en natuurlijk ook nog op bloglovin.

Wil jij nu zelf ook eens met je blog in ‘meet the blogger’ verschijnen? Dan mag je mij altijd een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com . 

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

4 Reacties

  1. 21 april 2016 / 06:24

    Wat leuk om zo een nieuw blog te ontdekken!

  2. 21 april 2016 / 18:32

    Grappig om mezelf hier terug te zien, leuk dat ik mocht meedoen 🙂

  3. 22 april 2016 / 06:38

    Oh de blog van Mandy kende ik helemaal nog niet, ik ga meteen eens kijken! Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Spam je blog #1

Hi, Zoals je misschien al aan de titel kan zien, mag je vandaag van mij je blog hieronder spammen! Het...

Close