Meet the blogger #6 Pauline van Lifestylespot.be

meetthebloggerkopie

Hi,

Vandaag is het alweer de zesde editie van ‘meet the blogger’! In deze ‘meet the blogger’ stel ik jullie voor aan Pauline van Lifestylespot.be . Pauline is 23 en studeert momenteel communicatiemanagement. Naast haar blog heeft ze ook een youtube kanaal waar ze elke week wel een nieuwe video post.
 photo IMG_6226_zps82bdee09.jpg

Als je meer wilt weten over Pauline en haar blog, lees dan zeker verder!

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

Lifestyle Spot. Ik wilde graag een alles omvattende naam, ééntje die met mezelf kan meegroeien. Met de naam Lifestyle Spot kan ik werkelijk alle kanten op!

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Ik was 17 toen ik officieel begon, maar ben toen een tijdje gestopt. Op mijn 19de heb ik het weer opgepakt. Ik ben nu 23.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen is mijn grootste hobby, een hobby waar ik mijn creativiteit en ei in kwijt kan, dat was ook de reden waarom ik ermee begon. Ik kan me absoluut niet meer voorstellen dat ik geen blog/YouTube kanaal zou hebben. Vaak betrap ik mezelf erop dat ik zelfs denk in filmpjes en blogposts, haha!

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Toen YouTube populairder en populairder begon te worden, keek ik uitsluitend naar Amerikaanse en Nederlandse meisjes. Wanneer zij het dan hadden over bepaalde producten of plekken die ze leuk vonden, kon ik die 90% van de tijd in België niet vinden. Op dat moment waren er zo goed als geen Belgische meiden die een kanaal op YouTube hadden en toen begon het te kriebelen!

5.Wat is de link van je blog?

www.lifestylespot.be

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Iedereen is super enthousiast en steunt me door dik en dun. Ik merk dat het wel een onderwerp is waar mensen graag over praten omdat ze nog steeds niet goed weten hoe het allemaal juist in zijn werk gaat. Dat vind ik alleen maar leuk!

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Vroeger reed ik veel paard en ging ik regelmatig zwemmen, maar naast mijn studie is het bloggen en filmpjes maken eigenlijk mijn grootste hobby geworden omdat het ook de meeste tijd inneemt.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Oei, daar is moeilijk een cijfer op te plakken, maar ik ben er zeker een paar uur mee bezig per dag. Daar reken ik alles bij dus YouTube, mijn blog, Social Media, events… Het neemt een grote brok van mijn tijd in beslag, maar ik vind het super!

9.Als je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Sowieso Amerika en met name de staat Califonië. Heerlijk weer, fijne sfeer, helemaal mijn ding!

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Ik krijg regelmatig mailtjes van meiden die super graag willen beginnen met bloggen, maar niet durven omdat ze bang zijn dat mensen hun raar zullen bekijken. Trek je daar niks van aan! Er zijn genoeg mensen die een optreden geven voor één of andere sport of team, dit is net hetzelfde! Wees gewoon lekker jezelf en denk niet teveel aan de mening van anderen!

————————————————————————————————————————

Dat was het interview al weer. Ik zou zeker aanraden om Pauline’s blog eens te bekijken, door hier te klikken. Verder kan je haar ook volgen op twitterfacebookinstagrampinterestbloglovin en natuurlijk ook op youtube. Als laatste wil ik Pauline enorm bedanken voor haar deelname aan ‘meet the blogger’ !

Wil jij nu zelf ook eens met je blog in ‘meet the blogger’ verschijnen? Dan mag je mij altijd een mailtje sturen via info@yaraloveshealthy.com . 

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 14 april 2016 / 07:13

  Leuk om te lezen, ik ken haar alweer een hele tijd en ze doet het super! 🙂

 2. 14 april 2016 / 15:40

  Leuk om via jou weer een andere blog te leren kennen!

 3. 20 april 2016 / 12:26

  Dankjewel voor de lieve post Yara!

  Leuk concept voor je blog.

  Liefs,

  Pauline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
New Hema stuff

Hi, Vandaag deel ik met jullie mijn nieuwe aanwinsten van de Hema. Aangezien ik twee dingen nodig had van de...

Close