Meet The Blogger #51 : Helena & Nele van Fivemoreminutes.be

Hi,

Elke donderdag komt er een nieuwe editie van Meet The Blogger online. En deze week een wel heel speciale editie..

Aangezien Helena & Nele samen hun blog Fivermoreminutes.be hebben opgericht en runnen, is het tijd voor de 1ste ‘dubbele’ Meet The Blogger. Enjoy!

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Als je benieuwd bent naar de antwoorden van Helena & Nele, lees dan zeker verder.

Wie zijn Helena & Nele?

Hallo! Wij zijn Helena & Nele uit België (Limburg). Samen hebben we besloten onze blog ‘Five More Minutes’ op te starten omdat we allebei zin hadden om onze passies op een originele manier te kunnen delen met anderen. We zijn twee verschillende meisjes, met een verschillende stijl. Maar toch zo gelijk in ons denken en onze persoonlijkheid. We spenderen beide graag tijd om nieuwe producten, trucjes of tips uit te testen. Met plezier maken we net dat extra beetje tijd (krijgen we nog vijf minuutjes?) dat we nodig hebben.

Lees, probeer, test, geef je feedback of doe inspiratie op. En maak gewoon die extra vijf minuutjes tijd! Cause face it: you’ll be late anyway.

xoxo the brunette & the blonde

Interview

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

Five More Minutes blog

“Geef me nog vijf minuutjes, en dan ben ik klaar”. We hebben het allemaal wel al eens gezegd, of gehoord. Die extra 5 minuutjes, daar doen we het voor. Nog 5 minuten om je outfit perfect te maken, om die ideale lippenstift op te doen,… Als fashion, beauty en lifestyle blog, geven wij graag iedereen die 5 minuutjes extra om zichzelf te zijn!

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Wij zijn 2 jaar geleden gestart met bloggen.  Helena was toen 25 jaar en Nele 22 jaar.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen is een expressie voor ons. Een uiting om onze ervaringen en meningen te kunnen delen met onze volgers. Het creatieve proces zouden we liefst niet meer missen: van schrijven, tot kwalitatieve foto’s maken en van events tot nieuwe producten leren kennen. Het is intussen een levensstijl geworden wat een deel van onszelf geworden is.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Helena: “Ik speelde al langer met het idee. Een manier om creatief aan de slag te gaan met topics waar ik van hou. Schrijven en foto’s maken om deze topics te coveren zijn een groot deel van die passie. De ideale combinatie. Om origineel uit te hoek te komen én omdat het me een grote meerwaarde leek, wilde ik meteen groots aanpakken en met 2 de blog opstarten.”

Nele: “Ongeveer 2 jaar terug kreeg ik de vraag van Helena om mee een blog op te starten. Hier moest ik eigenlijk geen seconde over nadenken: dit was ook helemaal mijn ding, en dat wist ze. Creatief bezig zijn met fashion en beauty is intussen een passie geworden.”

5.Wat is de link van je blog?

www.fivemoreminutes.be

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Onze vrienden zijn vaak erg enhousiast en volgen onze blog op de voet, wat heel erg leuk is natuurlijk! Ze geven je vaak de eerlijkste meningen en beste insights.

Helena: “Ook mijn mama volgt mijn blog echt dagelijks. Ze is trots op wat ik doe en vindt het overigens zo heerlijk om te lezen. Die steun is echt fijn. Ook mijn vriend weet dat bloggen erg belangrijk is voor me, wat niet altijd even makkelijk is, want heel veel tijd kruipt in de blog. (denk bv aan drukke weekenden of weekdagen volgepland met shoots en events, of elke avond bezig zijn met Instagram). Het is echt een must voor dat ze achter je staan om met plezier aan de blog te werken. Gelukkig is dit absoluut het geval!”

Nele: “Mijn ouders zijn helemaal niet zo mee in het social media leven. Ze kijken soms wat bedenkelijk als ik weer maar eens foto’s in de badkamer aan het maken ben. Als ik dan zeg wat we allemaal doen samen en welke kansen we op deze manier krijgen, zijn ze echt wel fier. Ze weten dat ik hier veel mee bezig ben en laten mij dan ook doen, al is dit een ver-van-hun-bed show. Mijn vrienden en vriendinnen weten ondertussen dat ik graag een foto maak van de outfit die ik aanheb. Bv. als we een stad gaan bezoeken of naar de dierentuin gaan. Ik hoef bijna niet meer te vragen of ze even een foto willen maken, want ze staan al klaar. Natuurlijk heb je altijd personen die hier niet zo in mee zijn en eens fronsen, en dit is dan ook helemaal oké. Zolang er respect is langs beide zijden, zijn we heel erg gelukkig.”

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Niet iedereen weet dit, maar wij hebben elkaar 5 jaar geleden leren kennen in een jeugdkoor. Zingen is dus voor ons allebei één van onze hobby’s. Misschien moeten we wel een zingende blog opstarten, haha. Daarnaast houdt Nele ook van Hockey en boksen, Helena houdt zich graag bezig met fotografie en allround visagie. Maar onze grootste hobby is en blijft op dit moment bloggen.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Veel. Heel veel. Het is moeilijk om hier een cijfer op te plakken, want elke week kan dit verschillen, omwille van events of shoots die we in de week gepland hebben. Maar gemiddeld zijn we er zeker 2 tot 4 uur mee bezig per dag. Iedere week proberen we een blogpost te schrijven, bijna elke dag posten we op onze Instagram feed en bijna iedere week is er wel een event of shoot ingepland. #bloggerlife, maar we houden ervan!

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Helena “Het klinkt misschien gek, maar als ik morgen mijn koffers moest pakken om te verhuizen uit België, zou dit naar Nederland zijn. Om de simpele reden dat ik de Nederlanders zó joviaal en vriendelijk vindt. Ik hecht heel veel waarde aan een simpele glimlach of uitbundige blijdschap. Zij zijn hier volgens mij het beste in. Als ik nog wat verder zou gaan, zou dit wellicht scandinavië zijn. Zij zijn nu eenmaal ‘de gelukkigste landen’ in de wereld. Hun hele manier van leven is anders en met meer focus op het geluk in de kleine dingen. Dat zou helemaal mijn ding zijn!”

Nele “Ik zou al snel de warmere oorden opzoeken, waar je tot 10 u ’s avonds in een topje buiten kan zitten. Dit geeft mij enorm veel energie. Geef me dan maar een bestemming met een mooie zee of meer, een plaats waar je lekkere cocktails kan drinken en waar ik veel foto’s kan maken.”

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Wil je zelf gaan bloggen? Wij zeggen ‘doen’. Er bestaat geen juiste manier om te beginnen, het is een kwestie van gewoon te starten met topics waar je een passie voor hebt. Daarnaast moet je blijven volhouden, ook in de ‘dip’ momenten. En last but not least: blijf vooral jezelf.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om eens een ‘dubbel’ interview te lezen. Ik wil Helena en Nele bij deze heel erg bedanken voor hun deelname.

Kende jij Helena & Nele’s blog Fivemoreminutes al?

Je kan Helena & Nele en hun blog volgen via BloglovinInstagramFacebook & Youtube.

Wil jij na het lezen van deze Meet The Blogger ook eens deelnemen of ken jij andere leuke bloggers? 

Dan kan je altijd een mailtje sturen naar  info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten onder dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet The Blogger #50 : An van Thebeauparlour.com

Hi, Vandaag is het eindelijk weer tijd voor een nieuwe editie van Meet The Blogger. Voor de 50ste editie stel...

Close