Meet The Blogger #50 : An van Thebeauparlour.com

Hi,

Vandaag is het eindelijk weer tijd voor een nieuwe editie van Meet The Blogger. Voor de 50ste editie stel ik jullie graag voor aan An van Thebeauparlour.com. An blogt in het engels, waardoor ze minder bekend is in de Nederlandse en Belgische blogwereld, maar hopelijk komt hier verandering in door dit interview.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Als je benieuwd bent naar de antwoorden van An, lees dan zeker verder.

Wie is An?

Mijn naam is An, momenteel 25 jaar en woonachtig in Alkmaar. Op mijn blog vind je voornamelijk reviews van luxe producten maar ook betaalbare drogist merken. Eigenlijk alles wat uniek en mooi is vind je op mijn blog. Daar heb ik echt een zwak voor! Ik besteed veel aandacht aan de fotografie van de producten, wat ook mijn hobby is geworden. Dat is ook waardoor andere mensen mij herkennen: ik heb een specifieke manier van styling en opmaak van mijn foto’s. Ik heb mijn Bachelor of Laws behaald in 2015 en ben daarna doorgegroeid binnen de volkshuisvesting. Daar werk ik momenteel al bijna 4 jaar, maar het aller liefst zou ik graag iets professioneels willen doen met mijn blog of fotografie.

Interview

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

Mijn blog heet TheBeauParlour omdat ik graag het woord ‘beauty’ erin wou verwerken, maar dat vond ik iets te mainstream. Mijn vriend kwam uiteindelijk met ‘parlour’ omdat het Engels is voor zit gedeelte of ruimte. Het is dus uiteindelijk TheBeauParlour gaan heten, wat voor mij betekend dat het een ruimte is waar je over beauty kan praten. Soms heb ik wel beetje spijt van de naam omdat niet veel mensen weten hoe ze het moeten uitspreken, maar het wend!

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Ik mijn korte leven heb ik meerdere blogs gehad. Mijn eerste blog was een soort van online dagboek waar ik mijn gebeurtenissen met andere deelden. Volgens mij was ik toen 14? Op een gegeven moment moest ik ermee stoppen omdat een website mijn blog als ‘fake’ zag en werd is exposed. Ze geloofde niet dat ik de persoon was op de foto’s en dat ik die van iemand anders had gejat. Toen had ik geen idee wat ik ermee moest doen, dus had ik mijn blog verwijderd.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen betekend voor mij een plek waar ik mezelf kan zijn en mijn passie kan delen met andere. Ik voel me daar vrij in wat ik uit zonder dat een ander mij oordeel. Soms gebeurd dit natuurlijk wel, maar ik trek me er niets van aan. Als je nu aan mij de vraag zou stellen ‘Blog of je Instagram?’ zou ik voor Instagram kiezen. Bloggen is leuk omdat ik mooie foto’s kan maken voor mijn artikelen, maar het schrijven van reviews kan ik ook makkelijk in 100 woorden schrijven. Vandaar dat langzamerhand meer bezig ben met mij Instagram dan mijn blog. Voorheen schreef ik 3 artikelen per week, nu is dat 1 per week.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Mijn beautyblog ben ik zo’n 3 jaar geleden begonnen, met de intentie om een deel over beauty te bloggen maar ook over mijn persoonlijke omstandigheden. Toen ik net begon was mijn moeder terminaal ziek en hield ik een soort van dagboek bij hoe ik ermee om ging. Uiteindelijk is zij 2 jaar geleden overleden en is dat dagboek nu ook klaar. Daarnaast had ik zoveel makeup dat ik niet zo goed wist wat ik ermee moest doen, dus bloggen was voor mij de ideale manier om dit met andere te delen. Ook merkte ik dat er in de beauty wereld weinig mensen waren met een vettige huid. Ik miste dat wel eens als ik een review ging opzoeken.

5.Wat is de link van je blog?

www.thebeauparlour.com

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Mijn vader snapt totaal niet wat ik doe. Alleen dat ik pakketjes ontvang en foto’s maak. Hij begrijpt denk ik niet dat dit mijn passie is en kijkt hierdoor mij altijd raar aan als ik de hele dag bezig kan zijn met het maken van flatlays. Mijn zusje vind het helemaal geweldig, die kan dan soms ook heerlijk meekijken hoe ik bezig ben met het maken van product foto’s en het uitpakken van pakketjes. Mijn schoonfamilie is super trots op mij en lezen ook regelmatig mijn blogs. Mijn vriend is denk ik wel mijn grootste fan. Als hij mij voorstelt aan andere is het altijd zo van ‘mijn vriendin is een beautyblogger’.

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Ik hou me vooral bezig met fotografie. Vandaar dat ik meer bezig ben met Instagram dan mijn blog. Ik vind het heerlijk om de hele dag na te denken hoe ik een product mooi op de foto kan krijgen. Dit doe ik ook soms in opdracht van een bedrijf.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Ik probeer zoveel mogelijk in het weekend alles te doen. Vaak maak ik op de zaterdag mijn blogfoto’s en op de zondag schrijf ik mijn blog artikelen. Met één artikel ben ik in totaal denk ik 4 uur bezig.

9.Als je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

JAPAN! Ik ben vorig jaar op vakantie geweest naar Japan en ik ben echt verliefd geworden op dat land. De mensen zijn daar vriendelijk, het is daar super schoon en alles is grootst. Ik ben vooral fan van de Japanse lekkernijen, ik zou elke dag wel een kom noodle soep kunnen eten. Eigenlijk trekt heel Azië mij aan.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Na het overlijden van mijn moeder sta ik heel anders in het leven. Letterlijk ‘yolo’ denk ik soms, want je weet nooit wanneer het je laatste dag kan zijn. Krijg geen spijt van de keuzes die je hebt genomen maar leer ervan. Gebruik juist dit moment om het onbekende op te zoeken en doe iets waar je echt gelukkig van word. Momenteel ben ik bezig om van mijn fotografie skills een echte baan van te maken. Dat is uiteindelijk wat mij echt blij maakt en waarvoor ik uit bed wil komen. Een saai kantoorbaantje dat lekker betaald kan altijd nog, dan liever een baan wat mij blij maakt met een wat lager loon.

Liefs,

An Dang

Blogger and owner of TheBeauParlour.com


Zo, dat was het alweer voor de 50ste editie van Meet The Blogger. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om de antwoorden van An te lezen.

Je kan An en haar blog volgen via InstagramFacebookBloglovin & Youtube.

Wil jij na het lezen van deze Meet The Blogger ook eens deelnemen of ken jij andere leuke bloggers? 

Dan kan je altijd een mailtje sturen naar  info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten onder dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Healthy Eats #14 Pompoensoep

Hi, Vandaag leek het mij nog wel eens tijd voor een nieuwe Healthy Eats. En aangezien de herfst officieel is...

Close