Meet The Blogger #48 : Neila van Fashionfoodparadise.wordpress.com

Hi,

Tijd voor een nieuwe editie van Meet The Blogger. Voor deze 48ste editie stel ik jullie graag voor aan Neila van Fashionfoodparadise.wordpress.com.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Als je benieuwd bent naar het interview met Neila, lees dan zeker verder.

Wie is Neila?

Mijn naam is Neila en ik ben een 22-jarige curieuzeneus, spraakwaterval en levensgenieter met een grote passie voor mode, make-up en fotografie! Daarnaast ga ik graag op citytrips en reis ik graag naar verschillende bestemmingen waar ik allerlei lekkere dessertjes en andere voedselgerelateerde zaken kan ontdekken!

Interview

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

De naam van mijn blog is “fashionfoodparadise”. Ik heb deze naam gekozen omdat het verwijst naar allerlei verschillende passies van mij namelijk: mode, leuke eetplekken bezoeken, mijn liefde voor desserts en lekker eten in het algemeen en naar alles dat te maken heeft met beauty.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Ik heb mijn blog eigenlijk nog maar zeer recent opgestart, pas vanaf maart dit jaar. Ik was nog net geen 22 jaar toen!

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Ikzelf ben meer een “instagrammer” dan een blogger, dat wil zeggen dat ik veel liever foto’s post op mijn instagram (ook @fashionfoodparadise) omdat ik dit dagelijks kan doen en hierdoor meer kan tonen van mezelf. Soms heb je genoeg aan een foto… een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarnaast neemt bloggen vrij veel tijd in beslag: het moet interessant zijn, goed geschreven en er moet over worden nagedacht. Toch vind ik over een merk of product schrijven erg leuk en waardevol: je kan al je gedachten neerzetten en een eerlijke mening geven. Ook kan je mensen tips en advies geven wat altijd leuk is.

Om dan een antwoord te geven op de vraag: ja ik zou zonder bloggen kunnen, maar toch ga ik het blijven doen omdat het tof is!

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik post erg vaak (bijna dagelijks hihi) foto’s van zeer lekkere eetplekjes en foto’s van dessertjes, lunch etc en dit in verschillende steden uit verschillende landen. Heel veel mensen stuurden mij hierdoor privéberichten met de vraag “Zou je me aub je favoriete eetplekken, hotspots en andere bezienswaardigheden willen doorsturen voor die stad?”

Ook kreeg ik erg veel vragen voor tips en advies i.v.m. verzorging en make-up. Vragen zoals “wat vind je van deze mascara en oogschaduw?” of “welke gezichtscrème raad je het meeste aan?” en “kan je een paar swatches doorsturen van je nieuwe lippenstiften?” kreeg ik dagelijks in mijn inbox.

Omdat het na een tijd erg veel tijd in beslag nam en heel vermoeiend werd om op elke persoon apart te antwoorden, heb ik besloten een blog te beginnen waar iedereen ineens alles kon lezen.

5.Wat is de link van je blog?

https://fashionfoodparadise.wordpress.com/

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Ze vinden het heel leuk en ze zijn heel trots dat ik mijn passie kan uitoefenen.

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Ik hou van foto’s trekken (verrassend genoeg haha), uitgaan en afspreken met vrienden, quality time met mijn familie en vriendje, een goed avondje uit, reizen, shoppen voor kleding en beautyproducten!

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Dat weet ik niet echt om eerlijk te zijn omdat ik eigenlijk op zeer onregelmatige tijdstippen een blogbericht begin te schrijven. Ik vind het ook erg moeilijk om te beginnen schrijven, maar eenmaal ik ben begonnen, gaat het ook echt heel goed vooruit.

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Ik ben zeer tevreden hier in België, maar als ik echt moest verhuizen dan zou ik denk ik naar Slovenië gaan omdat ik het een prachtig land vind. De Malediven zijn ook een droombestemming van mij, dus daar zou ik ook wel erg graag willen wonen.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Het allerbelangrijkste dat ik kan meegeven is: blijf in elk geval jezelf, doe altijd jouw ding volgens jouw manier en ga er ook volledig voor. Begin nooit een blog of instagram omdat je er dan “leuke, gratis spullen” voor krijgt, omdat het dan erg hard kan tegenvallen aangezien het zeer zwaar werk is dat veel tijd vraagt! Doe het vooral omdat het je passie is en omdat je deze wilt delen met anderen!


Zo, dat was het alweer voor deze editie van Meet The Blogger. Ik hoop dat jullie Neila, de persoon achter de blog & instagram Fashion Food Paradise zo wat beter hebben leren kennen. Bedankt Neila voor je deelname aan Meet The Blogger!

Kende jij Neila al van haar blog of instagram Fashion Food Paradise?

Je kan Neila & haar blog volgen via Facebook & Instagram.

Wil jij na het lezen van deze Meet The Blogger ook eens deelnemen of ken je andere leuke bloggers? 

Dan kan je altijd een mailtje sturen naar  info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten onder dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 23 augustus 2018 / 12:03

    Leuk om eens iets over andere medebloggers of blogsters te weten te komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Food Diary #24

Hi, Vandaag is het weer tijd voor een gloednieuwe Food Diary. Voor deze week laat ik jullie zien wat ik...

Close