Meet The Blogger #47 : Irina van Irinatouw.nl

Hi,

Zoals jullie ondertussen al wel weten, staat de donderdag helemaal in het teken van Meet The Blogger. Vandaag stel ik jullie graag voor aan Irina met haar blog Irinatouw.nl.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Als je benieuwd bent naar het interview met Irina, lees dan zeker verder.

Wie is Irina?

Interview

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen? 

Ik ben in 2013 begonnen met bloggen op een wordpress.com blog, onder de naam Ordinary Odd. Dit koos ik destijds om dat dit stond voor ‘gewoon ongewoon’: precies wat ik met mijn blog ook wilde laten zien. Ik ben maar een gewoon meisje met een gewoon leven. Bloggers werden/worden vaak gezien als mensen met het perfecte leventje en dit plaatje wilde ik proberen te doorbreken.

Vorig jaar besloot ik de naam van mijn blog te veranderen naar mijn eigen naam: Irina Touw. Dit omdat ik dit persoonlijker vond staan, ik merkte dat mensen me hier gemakkelijker op konden vinden dan op Ordinary Odd en omdat ik klaar was voor een volgende stap. Ik heb dit toen ook gevierd met een grote feestweek waarin ik iedere dag een winactie hield voor mijn volgers. Ik heb geen moment spijt gehad van deze verandering van naam.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen? 

Volgens mij was ik rond een jaar of 17, maar pin me er niet op vast.

Daarnaast heb ik eerder ook al pogingen gedaan tot het bijhouden van een blog, maar dit hield ik alsmaar niet vol. Mijn eerste poging is denk ik al geweest toen ik zo’n 13/14 jaar oud was. Blijkbaar was ik toen toch nog te jong, want langer dan een maand hebben deze blogs het niet volgehouden.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen? 

Bloggen is voor mij echt een enorm uit de hand gelopen hobby. Ik ben er eigenlijk de hele dag (bewust/onbewust) mee bezig en kan het me dan ook niet meer voorstellen dat ik niet zou bloggen.

Naast het bloggen ben ik ook video’s gaan maken op YouTube en sinds kort houd ik mijn Instagram account actief bij. Zo zie je maar hoe een groot deel van mijn leven het is geworden. Het liefst zou ik er dan ook mijn werk van maken.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen? 

Ik ben begonnen met bloggen omdat ik heel erg graag de blogs en video’s van Vera Camilla en Teske las en me steeds meer begon af te vragen waarom ik dit niet ook ging doen. Ik houd ervan te schrijven, creatief bezig te zijn en een blog klonk dan ook perfect. Mijn blog begon dan ook vooral als een creatieve uitlaatklep waar ik alles op kon zetten.

5.Wat is de link van je blog? 

Mijn blog vind je op www.irinatouw.nl.

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt? 

Inmiddels zijn ze er aan gewend geraakt (ik doe het immers alweer zo’n 4,5 jaar) en steunen ze me heel erg. Toch moet ik het zeggen dat ik het in het begin ontzettend spannend vond om mijn blog met mijn omgeving te delen. Ik was heel erg bang voor de reacties van anderen. Toen ik me hier eenmaal overheen zette en mijn blog via Facebook deelde werd ik overspoeld met enthousiaste reacties. Dat gaf me echt een enorme boost en ik merk dat ik sindsdien echt voor de volle 100% voor mijn blog ga.

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen? 

Ik ben een echte dierenvriend en spendeer dan ook zo’n 4 ochtenden in de week mijn tijd op de manege. Hier staat mijn eigen paardje en daar kan ik me dan ook echt uren mee vermaken. Ditzelfde geld overigens voor knuffelen met mijn twee katten, shoppen (met vriendinnen), bullet journaling en andere manieren van creatief bezig zijn.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen? 

Zoals ik al zei ben ik echt iedere dag wel bezig met mijn blog en sta ik dus eigenlijk 24/7 ‘aan’. Toch probeer ik de tijd dat ik daadwerkelijk met mijn blog, YouTube en social media kanalen bezig ben te beperken, gezien het feit dat ik momenteel met een burn-out thuis zit. Ik probeer alleen doordeweeks aan mijn blog te werken zodat ik in het weekend vrij heb en ook op doordeweekse dagen is dit hooguit een halve dag.

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?  

Heel erg lastig! Ik moet zeggen dat ik het erg naar mijn zin heb hier in Nederland en dat we ook zeker niet moeten vergeten hoe goed wij het hier hebben en hoe goed het hier allemaal geregeld is. Als ik toch zou moeten verhuizen dan denk ik dat het naar Londen zou zijn: ik houd echt van deze stad en zie mezelf hier wel wonen.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

 Als je wilt bloggen dan moet je het vooral gaan doen. Ik weet hoe spannend het kan zijn en dat je alles het liefst 100% perfect wilt hebben voorbereid voordat je daadwerkelijk online gaat, maar het beste wat je kunt doen is gewoon beginnen. Trek je niks aan van de mening van anderen en doe wat jij leuk vind: ik geloof er heilig in dat jouw blog een succes wordt wanneer jij doet wat je leuk vind.


Zo, dat was het alweer voor deze editie van Meet The Blogger. Ik wil Irina bij deze heel erg bedanken voor haar deelname & leuke antwoorden.

Kende jij Irina’s blog Irinatouw.nl al?

Je kan Irina & haar blog volgen via InstagramFacebookBloglovinTwitterPinterest & Youtube.

Wil jij na het lezen van deze Meet The Blogger ook eens deelnemen of ken je andere leuke bloggers? 

Dan kan je altijd een mailtje sturen naar  info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten onder dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
L’Oréal Paris Paradise Extatic Waterproof Mascara

Hi, Een tijdje geleden bracht L'Oréal Paris de Paradise Extatic mascara uit, een zeer bekende en geliefde mascara onder de...

Close