Meet The Blogger #46 : Natalie van Latanie.be

Hi,

Het is donderdag, dus dat betekent tijd voor een nieuwe editie van Meet The Blogger. Deze week stel ik jullie graag voor aan Natalie van Latanie.be. In februari 2019 bestaat haar blog al 10 jaar! Dus als er iemand is die op zoek is naar tips, dan kan je die van Natalie op het einde lezen.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Als je benieuwd bent naar het interview met Natalie , lees dan zeker verder.

Wie is Natalie?

Natalie is grafisch ontwerper van opleiding en koopt alles afgaande van de mooie verpakking. Sinds 2009 blogt ze op Latanie.be over vanalles en nog wat. Haar stijl is kleurrijk en classy, in zwarte kleren zal je Natalie nooit vinden.  Naast haar eigen blog, is ze sinds 2012 ook aan het bloggen voor  Mademoiselles de Mode.

Interview

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

Latanie (Natalie maar dan anders) was altijd een nickname & ik gebruikte deze naam in het begin voor mijn portfolio (ik ben grafisch ontwerper) op school. Achteraf werd het zo een gewoonte dat ik ‘m toen ook voor mijn blog gekozen heb!

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Mijn blog bestaat in februari 2019 al 10 jaar, dus ik was ongeveer 22 jaar! De blogwereld was in 2009 in België nog vrij klein/onbestaand!

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen is na 10 jaar nog steeds mijn favoriete hobby! Ik ben super graag bezig met testen, fotograferen en schrijven. Ik ben graag op de hoogte van alle nieuwe producten en deel het 10 jaar later nog steeds even graag. Ook de events zijn altijd heel fijn & heb al veel goeie vriendinnen overgehouden aan mijn blog! Ik hoop dit nog even te kunnen doen (momenteel valt het nog goed te combineren met mijn fulltime job) zodat ik er niet zonder moet kunnen 😉

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Mijn blog was oorspronkelijk een portfolio en inspiratiebord waar ik vanalles deelde (een beetje gelijk Pinterest nu) maar ook vakantiefoto’s deelde! Mijn eerste blogpost ging over mijn nagellak collectie (die nu heel erg klein lijkt haha) Het bloggen is eigenlijk vanzelf gegaan, zoals ik al zei, in 2009 was dit allemaal niet zo groot als nu! Iedereen deelde toen maar wat, er was nog geen Instagram of echte Facebook pagina’s 😀

5.Wat is de link van je blog?

www.latanie.be

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Die vonden dat in het begin heel raar dat ik me daar mee bezig hield (again, in 2009 was het nog relatief onbekend terrein) maar nu zoveel jaar later is het een deel (1/3e ongeveer) van mijn leven en vind iedereen het doodnormaal en echt iets voor mij! Ze komen ook continu met vragen wanneer ze iets willen aankopen en dan deel ik mijn mening uiteraard heel graag!

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Ik kijk graag en veel Netflix! Voor de rest ga ik graag op citytrip, speel ik met mijn kat, ben ik creatief bezig (fotografie en tekenen) en spreek ik zoveel mogelijk af met mijn vriendinnen! Lekkere dingen bakken doe ik ook graag!

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Gemiddeld een uurtje per dag (mailtjes onderhouden, schrijven, reacties achterlaten en beantwoorden, andere pagina’s lezen,…). In het weekend spendeer ik een paar uurtjes aan het maken van foto’s!

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Naar Santa Monica, Californië of ergens in Zweden!

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Start een blog omdat je hier graag mee bezig wil zijn, niet voor de goodies of events! Blijf trouw aan je eigen (schrijf)stijl en laat je niet te hard beïnvloeden door anderen, het gaat echt niet om het meeste likes of volgers! Doe het gewoon rustig op je eigen tempo, in je eigen stijl <3


Zo, dat was het alweer voor deze  editie van Meet The Blogger. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit interview te lezen. Ik wil Natalie bij deze nogmaals bedanken voor haar deelname.

Kende jij Natalie’s blog Latanie.be al?

Je kan Natalie & haar blog volgen via InstagramFacebookBloglovinPinterest & Twitter.

Wil jij na het lezen van deze Meet The Blogger ook eens deelnemen of ken je andere leuke bloggers? 

Dan kan je altijd een mailtje sturen naar  info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten onder dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
The Body Shop Black Musk Night Bloom eau de toilette

Hi, Aangezien het al een tijdje geleden is, sinds er een artikel rond een heerlijk geurtje op yaraloveshealthy verscheen, leek...

Close