Meet The Blogger #45 : Jana van Janaverstraete.com

Hi,

Het is weeral donderdag, dus tijd voor een nieuwe editie van Meet The Blogger. Deze week stel ik jullie graag voor aan  Jana, van Janaverstraete.com. Zij heeft net als ik een Belgische blog, maar ze schrijft al haar artikelen in het engels.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Als je benieuwd bent naar het interview met Jana , lees dan zeker verder.

Wie is Jana?

HI AND WELCOME TO JANAVERSTRAETE.COM!

I’m Jana, 21 y/o and living in the prettiest town, Bruges (Belgium). When I’m not putting baby’s into the world (I’m a Midwife), I’m creating some new content for my blog, instagram or YouTube channel. I see myself as a creative unicorn. I love to blog/instagram/vlog about beauty, fashion and my lifestyle. I blog about everything I love & like to do (makeup, skincare, DIY, travelling, experiences, health, food, fashion, just everything! ). Everything is my honest opinion, you can take my word for it! The common thread is the reviewing and testing of everything that has to do with beauty, but otherwise, I also like to show my followers what the life of Jana is. My character is mainly reflected on my instagram; a strong, romantic and pink-loving soul, who knows what she wants.

Jana xo

Interview :

 

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

janaverstraete.com => Gewoon simpelweg mijn naam! Ik heb er eerlijk gezegd nooit over nagedacht om een speciale naam te ontwikkelen voor mijn blog of instagram! Op elk social media platform kan je mij vinden onder mijn naam; Jana Verstraete.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Ik was denk ik 15jaar toen ik begon met bloggen. Dit was wel op een blog dat niet openbaar stond. Ik wou voor mezelf wat dingen uittesten en zien of ik het wel leuk vond! Toen ik 17-18jaar was, heb ik dan janaverstraete.wordpress.com aangemaakt, maar die stond ook nog niet openbaar. Enkele mensen wisten ervan. Ik denk dat ik dan de blog 1,5jaar later heb openbaar gemaakt en geshared op mijn instagram (die op dat moment ook aan het bloomen was).

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen betekent voor mij mezelf zijn en alles kunnen delen wat ik weet omtrent beauty (skincare en makeup) en gewoon het “jana-zijn” delen. Ik zou niet meer zonder kunnen! Het is een superleuke hobby en het is iets van mij! Instagram kunnen ze wegnemen, maar mijn blog kunnen ze niet wegnemen!

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik wou als sinds ik 12-13jaar was een youtuber zijn, maar omdat ik dat niet durfde zo mij open stellen op video, had ik het idee om te bloggen! Hierop kon ik ook mezelf zijn, zonder dat ik zo confronterend voor een camera moest zitten. Uiteindelijk vond ik dit wel een logische en goede beslissing.  Ik was nog echt jong en onwetend om daarmee te beginnen 🙈. Ondertussen ben ik nu al 9maand bezig met youtube ☺️.

5.Wat is de link van je blog?

www.janaverstraete.com

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

In het begin dachten ze van jaaaa dat ga niet zo lang duren of van ja doe maar als dat jou jezelf bezig houd! Ze hadden, net als mezelf trouwens, nooit kunnen denken dat het me verder ging brengen dan gedacht! Sommige familie leden snappen het concept van “influencen” en actief bezig zijn om social media nog altijd niet zo goed, maar ze supporteren wel voor mij ☺️!

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Euhm werken? 😅 Ik werk als vroedvrouw op de MIC (mother intensive care) afdeling in het AZ St-Jan Brugge. Ik heb mijn diploma beeldende kunst in deeltijds kunstonderwijs te brugge behaald en heb ook een carriere van 14jaar in de jeugdbeweging VKSJ achter de rug.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Dat is een beetje afhankelijk. Ik heb bijvoorbeeld geen vaste blogdag. Ik schrijf wanneer ik tijd en zin heb! Fotos trekken en bewerken neemt ook heel veel tijd in beslag. Nu ik ook werk is het wel wat moeilijker te combineren 😕 wat ik wel jammer vind, want ik zit nog met veel ideeën in mijn hoofd 🙈

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

London’s calling!!! Haha, mocht ik ooit naar het buitenland vertrekken is het naar Londen! Imagine a beautiful little English house with beautiful peony roses in the garden 🙌😍

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Voor diegene die willen starten:

Doe het voor een goede reden, namelijk voor jezelf! Omdat je het zelf leuk vind en niet voor een ander of de zogenaamde extra’s dat je wel of niet zou krijgen! Als je het leuk vind en je stopt er veel liefde en energie in, zal je er wel komen!


Zo, dat was het alweer voor deze editie van Meet The Blogger. Ik wil Jana bedanken voor haar deelname & leuke antwoorden. En vergeet zeker niet haar instagram eens te bezoeken, want ze maakt prachtige foto’s!

Kende jij Jana’s blog Janaverstraete.com al?

Je kan Jana & haar blog volgen via InstagramYoutube  & Facebook.

Wil jij na het lezen van deze Meet The Blogger ook eens deelnemen of ken je andere leuke bloggers? 

Dan kan je altijd een mailtje sturen naar  info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten onder dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Remington Keratin Protect Heated Barrel Brush

Hi, Vorige maand kwam mijn review over de Remington Keratin Protect krultang online. Naast deze krultang mocht ik ook een...

Close