Meet The Blogger #44 : Veerle van Lifetrigger.be

Hi,

Ik weet dat het ondertussen al even geleden is, maar vandaag heb ik weer eens een nieuwe Meet The Blogger voor jullie. Ik stel jullie deze week graag voor aan Veerle van Lifetrigger.be.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Als je benieuwd bent naar het interview met , lees dan zeker verder.

Wie is Veerle?
Veerle is een mama van in de veertig met een passie voor beauty. Op haar blog deelt ze alles wat haar in het leven triggert, vandaar de naam Lifetrigger.
Het interview

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

De naam van mijn blog”Lifetrigger”komt omdat ik graag schijf over de dingen die me triggeren, dit kan lifestyle, beauty, alles wat me bezig houdt in het leven zijn.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Ik was toen 45 jaar. Ik schreef altijd de dingen al neer in mijn Bujo.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen betekend voor mij de mensen informeren. Ook voor de mensen van mijn generatie, ze producten of onderwerpen aanreiken die ze ook kunnen bezig houden. Ik zou de onderwerpen op, info enz. Producten test ikzelf uit . Ik vind dit ongelofelijk wijs want ikzelf leer ook nog elke dag bij.
Ik post 1 tot 2 artikels in de week en ben er op gebrand om het te posten. Ik zou niet meer zonder kunnen. Ook naar mijn lezers toe, als ik weg ga, op vakantie of zo, zal er toch steeds een artikel verschijnen.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Fotografie is een hobby van mij, daarbij een interessante tekst bij dat de mensen iets bijbrengt, was de aanzet voor mijn eerste artikel .

5.Wat is de link van je blog?

De link is www.lifetrigger.be

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Ik doe wat ik leuk vind, het is ook wel spannend want je weet niet wie je post leest. Daar ik al wat ouder ben en van een andere generatie dacht men eerst dat ik niet goed bij mijn hoofd was. Op vrienden en familie hoef ik niet te rekenen. Een blog lezen vinden ze maar niets. Jammer voor hen, ik doe gewoon mijn ding.

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Ik volg nu cursus voor make-up artist , grimeren is ook één van mijn hobby’s.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Ik heb eigelijk nog niet in tijd gerekend, de ene dag wat meer dan de andere, je content bedenken, opzoekingen doen, foto’s maken. Er kruipt wel wat tijd in, maar tijd die me blij maakt. Eigenlijk stopt het niet, als ik midden de dag een ingeving krijg begin ik te schrijven. Of post ik een foto op Instagram.

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Ach, ik ben tevreden waar ik nu woon, maar een buitenverblijf in een warm land zoals Spanje of zuiden van Frankrijk, zeg ik geen nee tegen.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Als je met het idee loopt om een blog te beginnen, doe het gewoon. Ik had ook niet veel verstand van computers of de dingen die bij bloggen komt kijken zoals een domeinnaam en andere, maar ga op onderzoek en ga ervoor.

Zo, dat was het alweer voor deze editie van Meet The Blogger. Ik wil Veerle bij deze bedanken voor haar deelname. Ik hoop dat jullie er even veel van genoten hebben om haar antwoorden te lezen, als ik.

Kende jij Veerle’s blog Lifetrigger.be al?

Je kan Veerle & haar blog volgen via Instagram & Facebook.

Wil jij na het lezen van deze Meet The Blogger ook eens deelnemen of ken je andere leuke bloggers? 

Dan kan je altijd een mailtje sturen naar  info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten onder dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Noughty To The Rescue

Hi, Een tijdje geleden mocht ik een aantal haarverzorgingsproducten van Noughty ontvangen om te reviewen. Na deze uitgebreid getest te...

Close