Meet The Blogger #42 : Tessa van Bubblesandmacaroons.com

Hi,

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe editie van Meet The Blogger. In deze 42ste editie stel ik jullie graag voor aan Tessa en haar blog Bubblesandmacaroons.com.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Als je benieuwd bent naar het interview met Tessa, lees dan zeker verder.

Wie is Tessa?

Ik ben Tessa De Wolf. Ik kom uit België en ik ben 21 jaar. Ik heb sinds 2015 een beauty, travel, fashion en lifestyleblog. Dit is www.bubblesandmacaroons.com. Ik heb een diploma Journalistiek en studeer binnenkort af als Digital Media Manager. Ik zou mezelf dus een digital content creator noemen, de ideale combinatie van die 2 passies. Daarnaast ben ik zeer actief op Instagram als @dewolftessa.

Interview

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

Mijn blog heet Bubbles and macaroons. Die naam is eigenlijk heel random gewoon in mijn hoofd opgekomen. Ik vond het wel een leuke naam voor een lifestyleblog.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Ik zat in mijn 2de jaar aan de hogeschool, dus dat betekent dat ik toen 19 jaar was. Nu ben ik 21 jaar.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen is voor een ideale uitlaatklep. Het is mijn eigen plekje op het internet, waar ik alles wat ik leuk vind kwijt kan. Ik zou niet meer zonder kunnen, omdat ik zoveel voldoening haal uit het schrijven, foto’s maken, grafisch werk en leuke content bedenken.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Mijn blog is ontstaan uit een schoolproject. Ik ben journaliste, en tijdens mijn opleiding leerden we verschillende digitale platformen kennen en websites bouwen. We moesten onszelf profileren in onze rol als journalist. Ik koos ervoor om een blog bij te houden over mijn favoriete interesses, lifestyle, fashion, beauty, make-up en reizen dus. Ik vond het toen zo leuk dat ik besloot om blogger te worden en het na het behalen van mijn diploma nog altijd doe. En dat wil ik graag nog lang zo houden!

5.Wat is de link van je blog?

www.bubblesandmacaroons.com

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Ze zijn heel enthousiast. Vaak delen familieleden een link naar een nieuwe blogpost op hun sociale media. Ook mijn vriend leest mijn blog. Ik denk dat ook hij best fier op me is, als ik dat zelf mag zeggen!

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Naast bloggen ben ik danseres. Twee keer in de week ga ik dansen. Ik doe zowel modern als clipdance. Op het einde van het jaar is er dan ook een showcase. Ik hou ook enorm veel van reizen, en probeer dit zoveel mogelijk te doen.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Een drietal uur per week, denk ik. Ik probeer minstens 1 post per week online te hebben. Met fotografie en social verspreiding loopt dat snel op.

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Dan zou ik voor Californië gaan. De Verenigde Staten lijken me echt heel leuk om te gaan verkennen. Californië is bruisend, lekker warm en aan de zee. Meer heb ik niet nodig.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Het enige advies dat ik heb dat je moet doen wat je graag doet. Je hoeft niet te doen wat de maatschappij vindt dat je moet doen. Je blog is je eigen online plekje, beschouw het als een plaats waar je kan brengen wat je wil. Hetzelfde geldt voor Instagram. Deel gewoon wat je wil delen, en hou je zelf niet strikt aan de regels van “het past niet in mijn feed.” Op die manier hou je het zelf leuk en beleef je er des te meer plezier aan!


Zo, dat was het alweer voor deze donderdag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn interview met Tessa te lezen. Ik wil Tessa bij deze nogmaals bedanken voor haar deelname aan Meet The Blogger.

Kende jij Tessa’s blog Bubblesandmacaroons.com al?

Je kan Tessa & haar blog volgen via InstagramBloglovinFacebookTwitter & Pinterest.

Wil jij na het lezen van deze Meet The Blogger ook eens deelnemen of ken je andere leuke bloggers? 

Dan kan je altijd een mailtje sturen naar  info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten onder dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

4 Reacties

  1. 14 juni 2018 / 13:44

    Oh wat leuk! Dank je wel voor de feature op je blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Healthy Eats #13 : Radijslofpesto van Vegamuze.be

Hi, Het is al een tijdje geleden dat er een nieuwe Healthy Eats online gekomen is. Daarom leek het mij...

Close