Meet The Blogger #40 : Emma van Luxelifelover.com

Vandaag is het tijd voor een nieuwe editie van Meet The Blogger. Ik weet dat er vorige week geen nieuwe Meet The Blogger is online gekomen, en dat ik ondertussen al zo’n 5 blogdagen heb gemist. Ik zit momenteel in een redelijk drukke periode, en binnen 2 weken heb ik mijn examens. Toch wil ik wel goede kwaliteit met jullie delen, daarom dat ik niet snel een artikel heb getypt. Komend weekend ga ik naast het studeren een beetje vooruit schrijven voor de komende 2 weken. Maar er staan wel een aantal leuke artikelen op de planning en een winactie, dus stay tuned!

Voor de 40ste editie van Meet The Blogger stel ik jullie graag voor aan Emma van Luxelifelover.com.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Als je benieuwd bent naar het interview met Emma, lees dan zeker verder.

Wie is Emma?

 

Interview

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

Luxe Life Lover is mijn naam, ik heb deze naam gekozen, omdat ik ooit op Instagram begonnen was met een account waarop ik allemaal foto’s plaatste van mensen met luxe dingen, dure merken etc. Een tijdje later wilde ik een blog beginnen die ik in eerste instantie wilde koppelen aan dat account dus werd de naam van mijn blog al snel Luxe Life Lover, toch heb ik er uiteindelijk voor gekozen om dat account niet te koppelen aan mijn blog en veranderde ik dat account kwa naam en begon ik een ander account die ik Luxe Life Lover noemde.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Ik was 17, bijna 18 toen ik begon, echter was dit prutswerk, ik had geen idee wat ik deed en wilde er absoluut geld aan uitgeven. Gelukkig veranderde dit later toen ik in contact kwam met andere bloggers en ik er achter kwam dat ik toch wel iets meer wilde bereiken.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen is voor mij een plek waar ik mijn verhaal kwijt kan en een plek waar ik anderen kan inspireren, iets wat ik altijd al wilde. Het lijkt me heel saai om geen blogs meer te schrijven, het lijkt me dus ook best lastig om te stoppen en dat ben ik dan ook niet vanplan.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Schrijven deed ik al sinds ik erg klein was. Toen mijn opa en oma gingen verhuizen kwamen ze een berg papier tegen met al mijn verhalen. Ze gingen nergens over, maar zolang ik weet ben ik bezig met schrijven. Online ben ik begonnen met Wattpad, hier heb ik een boek op geschreven, die zelfs 100.000 keer gelezen was, toch was het volhouden van zo’n boek schrijven niet wat ik wilde, beter gezegt, ook iets wat ik niet kon. Toen ik klaar was met de middelbare school was mijn Engels slecht en besloot ik een blog te beginnen die Engels-talig was, later kwam hier ook Nederlands-talig bij. Dit was uiteindelijk wel iets wat ik wel vol kon houden, het schrijven ging veel makkelijker en ik vond het ook veel leuker dan het uitwerken van een verhaallijn.

5.Wat is de link van je blog?

Luxelifelover.com is mijn link.

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

De meesten vinden het wel leuk, natuurlijk heb je ook mensen die het niks boeit, maar vriendinnen en mijn vriend zeggen nu ook steeds vaker, “ga daar is staan, dat is zo leuk voor een foto” en dat is natuurlijk super leuk!

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Naast bloggen sport ik veel, hou ik van shoppen, uit eten gaan, stedentripjes en nog meer dingen, de meeste komen echter ook terug op mijn blog.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Het ligt er echt heel erg aan, de ene keer duurt een blog een paar uur met het bewerken van foto’s en het schrijven, terwijl een andere blog binnen een uurtje geschreven is.

9.Als je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

New York, het lijkt me echt geweldig. Als ik foto’s van influencers uit New York zie word ik bijna jaloers, zo rof dat het eruit ziet. Toen ik er een aantal jaar geleden was vond ik het ook echt een hele geweldige stad en ik wil daarom ook dolgraag terug gaan.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Als je iets wilt, ga er dan voor en wees niet bang om er iets van geld aan uit te geven. Hard werken brengt je veel, zo groeide mijn Instagram ook ineens onwijs en blijft hij lekker groeien, doe wat je leuk vind en breng er eenheid in.


Zo, dat was het alweer voor deze Meet The Blogger. Ik hoop dat jullie er evenveel van genoten hebben om de antwoorden van Emma te lezen, als mij. Ik wil Emma bij deze nog eens bedanken voor haar deelname. Keep up the good work!

Je kan Emma & haar blog volgen via InstagramFacebook, TwitterBloglovin & Pinterest.

Wil jij na het lezen van deze Meet The Blogger ook eens deelnemen of ken je andere leuke bloggers? 

Dan kan je altijd een mailtje sturen naar  info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten onder dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Garnier Fructis Smoothing Macadamia Hair Food

Hi, Een tijdje geleden kwam Garnier met een haarmasker uit, dat voor 98% van natuurlijke oorsprong komt. Zo zijn er...

Close