Meet the blogger #4 : Sprinklesonacupcake van Petra

meetthebloggerkopie

Hi,

Vandaag is het donderdag, wat betekent dat het tijd is voor een nieuwe ‘meet the blogger’. Ik weet dat dit artikel normaal rond 06:00 uur online komt maar, wegens persoonlijke omstandigheden is dit vandaag wat later.

Deze week is het de beurt aan Petra van Sprinklesonacupcake. Petra haar blog is een mix van beauty, fashion, make-up, lifestyle, cupcakes en nog zo veel meer. Alleen al het bekijken van haar homepage is de moeite waard omdat al deze kleuren je meteen helemaal happy maken!

header

Wil je meer weten over Petra en haar  blog? Lees dan zeker verder.

 

IMG_6300

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

Mijn blognaam is Sprinkles on a Cupcake. Ik heb die gekozen niet alleen omdat ik dol ben op cupcakes, maar ik zie de Sprinkles, de decoratie van een cupcake, als dat gene wat het ‘af’ maakt. Wat erop ligt is de reden waarom je net die wilt gaan opeten. En dat is bij alles zo, accessoires, make-up … geven je net dat tikkeltje meer, je kiest ook die die best bij jou passen, wat je mooi vind, enz. En op mijn blog geef ik graag wat ideetjes en favorieten van mezelf mee.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Ik was 27

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen betekent voor mij vooral ontspanning. Ik zou niet meer zonder kunnen. Ik vind het zo leuk dingen te delen die ik tof en mooi vind, ik vind het leuk om contact te hebben, zowel met lezers als andere bloggers. Ik vind het zo fijn dat mensen interesse hebben in te lezen wat ik te vertellen heb, en vind het altijd leuk om te horen dat er iemand inspiratie of tips opdoet door mijn blog te lezen.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik las zelf al enkele blogs en vond het zo tof om interesses te delen, nieuwe dingen te ontdekken, tips en tricks op te doen enz. Ik wou vanuit mijn standpunt ook graag zulke dingen delen met de buitenwereld.

5.Wat is de link van je blog?

www.sprinklesonacupcake.com

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Die vinden dat heel leuk, in het begin was het nog niet zo voor iedereen duidelijk wat ‘bloggen’ nu precies inhoud, maar iedereen weet ondertussen wel dat het een groot deel van mezelf is geworden.

Ik heb ook al heel wat vriendinnen gemaakt door het bloggen, en dat maakt het ook zo geweldig!

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Ik probeer zoveel mogelijk tijd te spenderen met mijn gezin, ik heb een zoontje van ondertussen al 8j en we vinden het altijd wel leuk om eens uitstapjes te doen, maar dat kan ook eens gaan eten met ons drie of spelletjes spelen. Maar evengoed eens met vriendinnen afspreken, of eens in de keuken duiken.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Ik spendeer dagelijks toch wel wat tijd in mijn blog, van mailtjes lezen en beantwoorden, foto’s maken, artikels schrijven, maar evengoed ook events bijwonen, producten testen, …

9.Als  je moest verhuizen naar een land of continent welk land of continent zou dit dan zijn?

Dat kies ik toch voor de Verenigde Staten.

10.Wil je nog iets meedelen?

Ik geniet nog altijd van elke comment en email die ik krijg, en ik ben nog altijd verrast dat er zoveel mensen leuk vinden wat ik te vertellen heb, dat wou ik toch nog eens kwijt!

————————————————————————————————————————–

Ik wil Petra enorm bedanken voor de deelname aan ‘meet the blogger’ en ik hoop dat jullie haar blog zeker eens gaan bezoeken! Je kan haar vinden op twitterinstagramfacebook en bloglovin.

Wil je zelf nu ook eens in ‘meet the blogger’ verschijnen met je blog? Dan kan je mij altijd een mailtje sturen via info@yaraloveshealthy.com . 

liefsyara

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 1 april 2016 / 10:21

    Bedankt Yara, wat lief dat je me hebt uitgekozen om mee te werken aan jouw Meet the Blogger artikeltjes! Het is leuk geworden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger #3 : Uit Pauline’s keuken van Pauline

Hi, In de derde editie van 'meet the blogger' laat ik jullie kennismaken met foodblogger Pauline van Uit Pauline's keuken . Meet Pauline,...

Close