Meet the blogger #5 : Arielle Dannique van Arielledannique.com

meetthebloggerkopie

Hi,

Vandaag is het alweer tijd voor de vijfde editie van ‘meet the blogger’. In deze ‘meet the blogger’ interview ik Arielle Dannique van de blog Arielledannique.com . Arielle is een fashionable blogster van 20 en is momenteel nog studente. Alleen al het feit dat ze nog studeert toont al aan hoe gemotiveerd en inspirerend ze is. Enjoy!


Als je meer wilt weten over Arielle en haar blog, lees dan zeker verder!

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

De naam van mijn blog is ArielleDannique. Arielle is mijn voornaam en Dannique is mijn tweede naam. Het is iets persoonlijks van mij dus vandaar mijn keus.

Working spot for the day!✔️✔️ #today #work #progress #blog #blogger #fashion #style #fashionblogger #working #writing #potd

Een foto die is geplaatst door Blogger, Beauty & Fashion (@arielledannique) op


2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Ik ben op mijn 20ste begonnen met bloggen.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Ik vind bloggen ontzettend leuk om te doen. Ik ben momenteel erg actief op Instagram waar ik minstens een keer per dag een foto plaats. Mijn blogposts komen meestal 2 à 3 keer per week online, ligt aan het aantal onderwerpen in de week. Ik kan mij op het moment niet indenken dat ik niet meer zou bloggen. Ik vind het ontzettend leuk om te doen en kan mijn passie hierin kwijt!


4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik hou erg van mode en alles wat hier maar mee te maken heeft. Verder vind ik fotograferen erg leuk dus zag dit als de perfecte manier om deze twee aspecten te combineren.

5.Wat is de link van je blog?

http://www.arielledannique.com

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Mijn familie en vrienden steunen mij volledig. Die vinden het hartstikke leuk wat ik aan het doen ben en vinden het dan ook geen enkel probleem om af en toe een plaatje te schieten.

Smoothie time with the sis!💗 #smoothie #healthy #drink #sis #qualitytime #health #blog #blogger #energy #today #potd

Een foto die is geplaatst door Blogger, Beauty & Fashion (@arielledannique) op

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Buiten bloggen om, waar ik qua hobby mijn passie insteek, hou ik van Hockey en feestjes.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

De tijd die ik besteed aan het bloggen verschilt per week en per post. Een outfit post kost qua schrijven erg weinig tijd. Wanneer ik een speciaal item naar voren wil brengen kost het echter meer tijd. Ik ben erg precies en wil dan de geschiedenis en ‘the making off’ het product perfect beschrijven zodat mijn lezers er daadwerkelijk iets aan hebben. Een post over een bepaald item kost dan ook wat meer tijd, hoeveel precies vind ik lastig om te zeggen. Zoals ik eerder al benoemde ben ik erg fan van bloggen en dus van het schrijven van artikelen. Wat veel mensen vergeten is dat het schrijven en de manier waarop je dit doet het belangrijkste van je hele blog is en dus ook de meeste tijd kost. Daarnaast besteed ik veel tijd aan het maken van foto’s van allerlei verschillende dingen. Een outfit shoot kost mij bijvoorbeeld minder tijd dan een shoot voor een bepaalde tas of verschillende soorten make-up.

9.Als je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Italië, by far. Ik kom hier al zoveel jaren en ben helemaal verliefd op dit land.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Doe je eigen ding! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, blijf bij je eigen stijl. Ben je een klassiek meisje toon dit dan op je profiel. Ben je een wat stoerder of meer casual meisje laat dit zien. Laat zien wie jij bent en niet wie alle andere blogsters zijn! Verder wil ik nog zeggen, ga doen wat je leuk vind en ga hier volledig voor!!

Liefs,

XOXO Arielle Dannique

———————————————————————————————————————–

Zo, dat was het weer voor deze week. Ik wil Arielle enorm bedanken voor haar deelname en de leuke antwoorden. Je kan Arielle vinden op instagrambloglovin en haar blog.

Wil jij nu zelf ook eens met je blog in ‘meet the blogger’ verschijnen? Dan kan je mij altijd een mailtje sturen via info@yaraloveshealthy.com .

See you soon!

liefsyara

 

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 7 april 2016 / 09:38

    Wat een leuk interview! Ze lijkt me een leuk meisje en ik ga nu gelijk haar blog even bekijken. Ze heeft sowieso een prachtig Instagram account als ik deze foto’s zo bekijk!

  2. 8 april 2016 / 19:26

    Wat een leuk interview is dit 😀 Leuk om haar zo te leren kennen 😀 x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Personal : Wat als je verlegen bent?

Hi, Vandaag wou ik eens een persoonlijk stukje schrijven. Dit is iets wat aan mijn leven verbonden zit en mij...

Close