Meet The Blogger #38 : Griet van Abeautytorock.be

 

Hi,

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe Meet The Blogger. Deze week is het alweer tijd voor de 38ste editie waarin ik jullie graag voor stel aan Griet van Abeautytorock.be.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Als je benieuwd bent naar het interview met Griet, lees dan zeker verder.

Wie is Griet?

Griet : Hey allemaal! Ik ben Griet, 33 uit Hasselt. Ik blog al 8 jaar over beauty en zou mijn leven niet meer zonder kunnen voorstellen. Alles over make-up en skincare trekt meteen mijn aandacht en op mijn blog probeer ik er een mooie balance van te maken. De twee vullen elkaar dan ook perfect aan.

Interview

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

A Beauty To Rock. Ik had hier niet erg lang over nagedacht toen ik hem bedacht en ook al zou ik nu waarschijnlijk een andere naam kiezen, ik ga hem niet veranderen. Ik ben niet zo’n typsich meisje meisje, ik hou eerder van stoerdere kledij, rockmuziek en tattoos. Vandaar de naam.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

  1. Ik merk dat er tegenwoordig veel jongere bloggers zijn, mooi om te zien hoe het evolueert.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Ik kan niet met zekerheid zeggen dat ik tot mijn 80ste ga bloggen, maar voorlopig kan ik me geen leven zonder bloggen voorstellen. Ik blog nu wel niet dagelijks, maar ik ga ook niet meer streng voor mezelf zijn wanneer ik geen tijd heb. Het moet leuk blijven. Het is tenslotte een hobby.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Sinds ik me kan herinneren ben ik altijd gek geweest van make-up. Rond mijn 18de ben ik me er meer mee gaan bezighouden en begon ik ook aan een opleiding schoonheidsverzorging. Toen ik de eerste beautybloggers Misslipgloss en Beautygloss ontdekte dacht ik vrijwel meteen: dit is iets voor mij. Ik hou van beauty, mijn mening delen en van fotografie en zo ontstond mijn blog.

5.Wat is de link van je blog?

http://abeautytorock.be

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

In het begin wist eigenlijk niemand dat ik een blog had. Ik was zelf ook nog niet helemaal tevreden over mijn content, maar daarna ben ik langzaamaan mijn blog beginnen delen. Mijn mama weet niet zo goed wat een blog juist is, want ze is online helemaal niet actief, maar ze weet wel dat ik regelmatig pakjes ontvang voor mijn blog. Mijn vriendinnen zijn het ondertussen gewoon en er zijn door mijn blog enkele nieuwe vriendschappen ontstaan met collegabloggers.

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Ik vrees dat bloggen toch wel mijn grootste hobby is, er kruipt gewoon zoveel tjd in. Ik probeer wel nog een sociaal leven te leiden door veel af te spreken met vriendinnen, af en toe te sporten en eens naar een concert/festival te gaan.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Dat varieert enorm. Soms twee tot drie uur per dag. Ik denk gemiddeld een 10u/week.

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Londen of gewoon Engeland in het algemeen. Ik droom er al sinds mijn 12de van om er te wonen. Ik hou van de taal en het brits accent. Ondertussen ben ik al 5 keer in Londen geweest en ik kijk er al naar uit om ooit weer terug te gaan. Het valt ook op dat ik vooral briste YouTubers volg.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Always believe that something wonderfull is about to happen. Voor wanneer je een dipje hebt, die elke blogger wel eens heeft. Blijf positief denken, hoe moeilijk het soms is. Hard werken loont, dat heb ik al vaak ondervonden. Zolang je met veel liefde en passie blogt komt het goed.


Zo, dat was het alweer voor deze editie van Meet The Blogger. Ik wil Griet bij deze nogmaals bedanken voor haar deelname. Ik vond het in ieder geval leuk om haar antwoorden te lezen.

Kende jij Griet haar blog A Beauty To Rock al?

Je kan Griet & haar blog volgen via TwitterInstagram & Pinterest.

Wil jij na het lezen van deze Meet The Blogger ook eens deelnemen of ken je andere leuke bloggers? 

Dan kan je altijd een mailtje sturen naar  info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten op dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Mijn visitekaartjes van Fotofabriek.nl

  Hi, Voor vandaag wil ik het eens over iets anders hebben dan beauty of food. Ik had tot vorige...

Close