Meet The Blogger #37 Silke van Silkeblogs.com

Hi,

Donderdag betekent dat het tijd is voor een nieuwe Meet The Blogger. Voor deze 37ste editie stel ik jullie graag voor aan Silke van Silkeblogs.com.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Als je benieuwd bent naar de antwoorden van Silke, lees dan zeker verder.

Wie is Silke?

Silke is 24 jaar en woont in Antwerpen. Silkeblogs is haar persoonlijke beautyblog met een snuifje fashion, food, travel & lifestyle.

Interview

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

Silkeblogs.

Ik twijfelde aanvankelijk erg tussen MakeUpYourMind en iets met mijn naam in, maar ik ben blij dat ik voor Silkeblogs ben gegaan. Het is misschien niet de meest originele naam, maar ik vond het heel belangrijk dat mijn naam erin voorkwam, en ik het gemakkelijk kon uitspreken.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Dat is ondertussen zo’n vier jaar geleden, toen was ik 21!

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Mijn blog is mijn job, dus ik zou zéker niet zonder kunnen. Het is heerlijk om te kunnen schrijven over dingen die mij bezighouden, dus ik hoop dat ik het nog lang kan doen.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben al heel lang gepassioneerd door beauty en make-up, en vroeger vroegen mijn vriendinnetjes vaak om tips, of welke producten ik fijn vond. Toen besloot ik om er online over te gaan schrijven, zodat ik ze altijd kon doorverwijzen naar mijn website als ze vragen hadden!

5.Wat is de link van je blog?

www.silkeblogs.com

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Iedereen steunt me er heel erg in, en mijn vriendje is mijn grootste fan. Ik ben zo blij dat ik positieve mensen om me heen heb!

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Eigenlijk is mijn enige bezigheid bloggen, maar het leuke is dat er zoveel aspecten aan zijn: fotografie, schrijven, make-up, video’s maken, … Dat zijn eigenlijk mijn hobby’s.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Ik blog fulltime, dus dat is heel wat tijd, maar ik denk dat ik ongeveer 3 à 4 uur per dag effectief bezig ben met het “echte bloggen” en de resterende tijd aan administratie, communicatie, en alle andere saaie dingen die horen bij het runnen van een zaak.

9.Als je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Heel specifiek heb ik niet echt een voorkeur, maar het moet echt wel ergens warm zijn! Oh, en het liefst een plaats waar ik mooie foto’s kan maken!

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Mijn tip voor beginnende bloggers is om veel discipline te hebben. Stel een regelmaat in waarmee je gaat posten, en hou je ook aan dat schema.
—————————————————————————————————————————

Zo, dat was het weer voor deze editie van Meet The Blogger. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om de antwoorden van Silke te lezen. Ik wil Silke bij deze nogmaals bedanken voor haar deelname en leuke antwoorden.

Je kan Silke en haar blog volgen via Instagram & Facebook.

Kende jij Silke haar blog Silkeblogs al?

Wil jij na het lezen van deze Meet The Blogger ook eens deelnemen of ken je andere leuke bloggers? 

Dan kan je altijd een mailtje sturen naar  info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten op dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Kneipp Body Lotion Spray Silky Secret / Review

Hi, Ondertussen is er een hele trend aan te gang, waarbij body lotions in een andere consistentie worden verkocht. Zo...

Close