Meet The Blogger #36 : Anna van Beautyonthefarm.nl

Hi,

Vandaag is het tijd voor de 36ste editie van Meet The Blogger. Voor deze week stel ik jullie graag voor aan Anna van Beautyonthefarm.nl.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Als je benieuwd bent naar het interview met Anna, lees dan zeker verder.

Wie is Anna?

Hi allemaal! Mijn naam is Anna Gerrie, dol op beauty en altijd op zoek naar producten voor een perfecte huid. Ik schrijf wekelijks artikelen op mijn blog, dit kan gaan over dierproefvrije beauty of hoe het is om mama te zijn. Samen met mijn vriend, dochter Lauren en Rhodesian Ridgeback James woon ik op een boerderij in Friesland. Ik ben zowel schoonheidsspecialiste als leidinggevende bij McDonald’s, twee erg verschillende beroepen maar beide zo leuk!

Interview

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

De naam van mijn blog is beautyonthefarm omdat ik graag over beauty gerelateerde artikelen wilde schrijven en onthefarm omdat ik op een boerderij woon.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Ik ben hiermee begonnen toen ik net mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste had afgerond. Toen was ik 22 of 23.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen is voor mij een creatieve uitlaatklep. Naast mijn werk en gezin vind ik het erg leuk om creatief bezig te zijn op mijn blog. Toen ik 12 jaar was had ik al een site op MyID.nl, daar ben ik uiteindelijk mee gestopt. Nu is bloggen veel groter dan het toen was en haal ik er veel meer plezier uit. Ik stop voorlopig nog niet!

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik kon nog geen salon openen na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste en wilde wel het werk up-to-date houden, daarom maakte ik een blog aan om hierover te schrijven. Vooral make-up en huidverzorging deel ik graag, maar ook mama artikelen komen tegenwoordig online.

5.Wat is de link van je blog?

www.beautyonthefarm.nl

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Erg leuk! In Friesland is bloggen niet zo groot als in andere delen van het land, dus iedereen vraagt altijd wel wat het precies inhoudt en wat je er allemaal voor moet doen. Ook kijken mensen je hier wel raar aan als je bijvoorbeeld outfit foto’s gaat maken, haha. Dat komt hier niet veel voor :’-)

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Omdat ik buitenuit woon vind ik het heerlijk om hier lange wandelingen te maken met mijn hond James en drie maanden oude dochter Lauren.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Per week zo’n 3 á 4 uren.

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Als ik zou moeten verhuizen dan het liefst naar Denemarken of Frankrijk. Voor ons is dit ook wel een reële optie aangezien mijn vriend zelf een boerderij wil beginnen en de regels steeds moeilijker worden in Nederland om te boeren.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Wil je graag een blog beginnen? Doe het en wacht niet af, het is zo leuk! Het is wel hard werken want het is meer dan een paar foto’s klikken en schrijven wat jij er van vindt. Maar als jij een leuke en unieke blog hebt, dan kom je er wel!


Zo, dat was het alweer de Meet The Blogger van deze week. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om op deze manier weer eens een nieuwe blogger te ontdekken. Ik wil Anna bij deze nog eens  bedanken voor haar deelname en leuke antwoorden.

Je kan Anna en haar blog volgen via InstagramFacebookBloglovin & Pinterest.

Kende jij Anna’s blog Beautyonthefarm al?

Wil jij na het lezen van deze Meet The Blogger ook eens deelnemen of ken je andere leuke bloggers? 

Dan kan je altijd een mailtje sturen naar  info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten op dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

4 Reacties

  1. 26 april 2018 / 15:44

    Super leuk! Ik ga snel een kijkje nemen op haar blog. De foto’s die je hier bij hebt gepubliceerd zijn trouwens echt prachtig, dus dat beloofd veel goeds. Ook ben ik super benieuwd naar de rest van jouw blog, ik ga snel even een beetje lezen 🙂

    Het lijkt mij ook onwijs leuk om een keer mee te doen <3

    Liefs, Florentine
    Florentine onlangs geplaatst…Alexander McQueen ✾ Oversized SneakersMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Charcoco / Coconut Charcoal Teeth Whitening Powder

Hi, Een tijdje geleden werd ik door Charcoco gecontacteerd met de vraag of ik een van hun producten wou proberen....

Close