Meet The Blogger #35 : Tessa van Anverelle.com

Hi,

Vandaag is het alweer tijd voor een nieuwe editie van Meet The Blogger. Deze week stel ik jullie graag voor aan een belgische beautyblog. Vandaag kan je namelijk het interview met Tessa van Anverelle.com op yaraloveshealthy lezen.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Als je benieuwd bent naar de antwoorden van Tessa, lees dan zeker verder.

Wie is Tessa?

Tessa is een mid-twenty-something beauty & lifestyleblogger op Anverelle.com. Naast haar job als stewardess test ze verschillende (nieuwe) make-upproducten en skincare uit.

Interview

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

De naam van mijn blog is Anverelle. Hier zit eigenlijk een grappig verhaal achter; velen denken dat dit een voornaam is en noemen ze me soms “An” bij het eerste contact. Maar het is helemaal geen voornaam! Ik heb de naam gekozen toen ik nog studeerde in Antwerpen. Ik wou iets kort en simpel, en “Anvers et Elle” was dat niet… Dan heb ik er maar een paar lettertjes uitgehaald en kwam ik uit op Anverelle. Short & sweet!

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Ik ben beginnen bloggen op mijn 21e.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Ik zou niet meer zonder kunnen. Ik geniet zo van het proces van uittesten, fotograferen, een blogpost uittikken, de social media bijhouden, … Ik vind het leuk om me ermee bezig te houden en hier tijd voor vrij te maken. En het sociaal contact met andere bloggers en bureaus is natuurlijk ook superleuk – ik heb er alvast vriendinnen aan overgehouden!

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Om eerlijk te zijn, ik zat middenin de examens en verveelde me dood, haha! Ik las in die tijd heel veel blogs om mijn honger naar boeken te stillen – tijdens de hogeschool vond ik de tijd niet meer om boeken te lezen dus stapte ik over op “snelle” blogs. Na een tijdje dacht ik, “Ik vind het ook leuk om te lezen en schrijven, dus waarom begin ik er zelf niet aan?”. Vriendinnen kwamen ook regelmatig advies vragen over make-up, dus ben ik mijn beautyblog begonnen! Ondertussen wordt de blog 4 jaar deze zomer. Mijn blogbaby wordt groot… 😉

5.Wat is de link van je blog?

www.anverelle.com

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Mijn vrienden en familie zijn heel supportive over mijn blog. Ze volgen het allemaal een beetje via de social media kanalen en vragen me regelmatig uit over wat ik nu aan het testen ben etc. Best leuk!

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Ik steek heel veel tijd in het bloggen en alles wat erbij komt. Ik werk ook als stewardess, dus tussendoor het vliegen en het bloggen schiet er niet veel tijd over! Een andere grote hobby heb ik dus niet echt. Misschien sporten? 😀

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Dagelijks. Ik kan er geen uren op plakken, maar als ik niet bezig ben met het plannen van Instagram posts, ben ik wel met een product shoot bezig of met het uitschrijven van een blogpost. Het valt ook te zien hoe mijn dag eruit ziet met het vliegen.

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Oef, da’s een moeilijke! Ik heb 5 maanden in Londen gewoond met mijn Erasmus en als de Brexit er niet geweest was zou ik daar misschien wel gebleven zijn! De verleiding was allessinds héél groot… Of misschien toch iets zonnigers. Spanje misschien?

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Heb geduld, werk hard en doe het zonder foute/oneerlijke hulpmiddeltjes. Als je het bloggen graag doet en erdoor gepassioneerd bent, komt dat ook zo over in alles wat je naar buiten brengt als blogger.

“Blogging is not rocket science. It’s about being yourself and putting what you have into it.”


Zo, dat was het alweer voor de 35ste editie van Meet The Blogger. Ik hoop dat jullie het even leuk vonden als ik om het interview met Tessa te lezen. Ik wil Tessa hierbij nog eens bedanken voor haar deelname.

Je kan Tessa en haar blog volgen op InstagramBloglovinTwitterFacebookPinterest & Youtube.

Kende jij Tessa haar blog Anverelle.com al?

Mocht je zelf ook eens willen deelnemen aan #meettheblogger of andere leuke bloggers kennen, dan mag je mij dit altijd laten weten.

Je kan een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten op dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 19 april 2018 / 12:12

    Ik kende haar blog nog niet maar haar concept spreekt me wel aan. Ik ga zeker eens een kijkje nemen. Ik vind stewardess ook wel een heel cool beroep dus dat ze zowel dat doet en een blog onderhoud is best stoer.
    Laura onlangs geplaatst…Bikini & Badpak Trends 2018My Profile

  2. 19 april 2018 / 14:53

    Ik kende deze blog nog niet. Ik ben haar meteen gaan volgen.
    Het enige minpuntje vind ik wel dat ze in het Engels schrijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Food Diary #13

Hi, Het is weer  dinsdag, dus tijd voor een nieuwe Food Diary. Het is ondertussen al tijd voor de 13de...

Close