Meet the blogger #34 : Nina van Simplynspecial.nl

Hi,

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe editie van Meet The Blogger. Deze week stel ik jullie graag voor aan Nina van Simplynspecial.nl.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Ben je benieuwd geworden naar het interview met Nina? Lees dan zeker verder.

Wie is Nina?

‘Een chaotische – eind – twintiger in de bloei van haar leven. Ze woont samen met haar grote liefde en allerbeste vriend. Samen bezoeken ze de leukste plaatsen en maken de beste herinneringen. Een gek stel, zo zou je ze wel kunnen noemen. Maar bovenal, gek op elkaar! Inmiddels wonen ze samen en bouwen ze aan een mooie toekomst. Inclusief verwende chihuahua Kenzo, en papegaaien Einstein & Belle. Want één ding hebben ze zeker gemeen; een grote liefde voor dieren.’

Interview :

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

Simplynspecial. Ik vond het super lastig om een goede naam te kiezen en heb dan ook een hele tijd zitten te twijfelen. Ik wilde iets simpels, maar toch ook iets speciaals. Snap je het nog?! Zo is dan ook het idee ontstaan voor mijn blognaam. Simply & Special.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

26 jaar alweer, ai. Wat voel ik me dan meteen oud hè?! Dit jaar bestaat mijn blog alweer 4 jaar. Time flies!

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Mijn blog is mijn hobby en uitlaalklep. Ik deel wat ik wil en waar ik op dat moment behoefte aan heb. Ik hoef me nooit te vervelen want dan is er altijd nog mijn blog 😉 Altijd wat te doen, hihi. Ik kan mijn creativiteit erin kwijt en vind het leuk om mijn gedachten op het digitale ‘papier’ te zetten.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Omdat ik zelf al jaren diverse blogs volgde en het me leuk leek om hier zelf ook mee te starten. Op dat moment zocht ik gewoon een leuke hobby. Niet wetende dat het zo’n groot onderdeel van mijn leven zou worden. Ik hou dingen namelijk nooit lang vol, dus stiekem ben ik best trotst dat ik dit al ruim 3 jaar heel gestructureerd doe.

5.Wat is de link van je blog?

www.simplynspecial.nl

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Ik denk dat niet iedereen begrijpt wat het precies is en wat het allemaal inhoudt. Ze zien vaak wel de dingen die ik soms ontvang voor mijn blog en ik heb vaak het idee dat ze onderschatten wat hier allemaal bij komt kijken. Verder is eigenlijk iedereen wel positief en krijg ik ook geregeld leuke reacties hierop J

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Fotografie vind ik erg leuk, al hangt dit ook wel een beetje samen met bloggen aangezien ik hiervoor ook geregeld foto’s maak. Verder kijk ik graag films en series en ben graag in de natuur te vinden.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Ik denk toch wel zo’n 8 uur per week, als het niet meer is. Stiekem is het namelijk best veel gok ik.

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Wellicht ergens richting de Canarische eilanden. Tenerife ofzo, daar is het weer het hele jaar door vrij constant en dat vind ik eigenlijk wel heel lekker hoor. Geen koude nachten, maar gewoon steeds ongeveer dezelfde temperatuur. Heerlijk!

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Do more of what makes you happy!


Zo, dat was het alweer voor de 34ste editie van Meet The Blogger. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Ik wil Nina bij deze nog even bedanken voor haar deelname.

Je kan Nina en haar blog Simplynspecial volgen via FacebookInstagramTwitter & Youtube.

Mocht je zelf ook eens willen deelnemen aan #meettheblogger of andere leuke bloggers kennen, dan mag je mij dit altijd laten weten.

Je kan een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten op dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

3 Reacties

  1. 12 april 2018 / 07:24

    Wat een leuke editie weer van Meet The Blogger! Nina heeft echt een geweldige blog die ik al langere tijd volg.
    Amy onlangs geplaatst…5 x SPF voor je gezichtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Kruidvat haul

Hi, Ik heb begin deze week een kleine sneak peek laten zien van de spulletjes die ik bij Kruidvat heb gekocht....

Close