Meet the blogger #33 Kirsten van Kirstenhartman.com

Hi,

Vandaag komt er weer eens een nieuwe Meet The Blogger online. Deze week stel ik jullie graag voor aan Kirsten en haar blog Kirstenhartman.com.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Ben je benieuwd geworden naar het interview met Kirsten? Lees dan zeker verder.

Wie is Kirsten?

Kirsten is  een 20-jarige full-time studente Media studies aan de universiteit van Groningen. Sinds vorig jaar is ze begonnen met haar Instagram pagina, waar ze allerlei dingen post rond haar interesses. Haar Instagram pagina en liefde voor fotografie hebben tot haar blog, Kirsten Hartman geleid. Haar doel is om met haar blog jonge vrouwen te inspireren en te motiveren om op hun best te zijn en hun potentiaal te bereieken.

Interview :

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je deze gekozen?

De naam van mijn blog heb ik heel simpel gehouden, namelijk Kirsten Hartman. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik me niet per se wil binden aan een specifiek onderwerp, maar graag wil kunnen schrijven op mijn blog over alles wat ik leuk vind. Het is een persoonlijke blog waar ik content op plaatst wat betrekking heeft tot mijn interesses, en deze zijn voornamelijk fashion, beauty en lifestyle.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Vorig jaar heb ik mijn blog opgestart, ik was toen 19 jaar oud. Daarvoor heb ik wel ook al een aantal kleinere blogs gehad, die ik meer privé gebruikte.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen is zeker een heel belangrijk deel van mijn leven geworden. Helemaal toen ik vorig jaar in de zomer besloot om het meer serieus te nemen. Het is voor mij vooral een manier om mijn creativiteit kwijt te kunnen door content te creëren over onderwerpen die mij interesseren. Ik zou dus denk ik niet meer zonder kunnen, omdat het nu eigenlijk gewoon bij mijn leven hoort.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen omdat ik een manier zocht om mijn creativiteit kwijt te kunnen. Ik ben vanaf jongs af aan al creatief geweest, en bloggen en fotografie is voor mij een manier om dat nu ik ouder ben voort te zetten. Ik kan deze creativiteit namelijk niet echt kwijt in mijn studie, daarom is bloggen de perfecte optie. Daarnaast hoop ik met mijn blog andere mensen te inspireren, op welke manier dan ook. Of het nu gaat om geïnspireerd raken van mijn foto’s of de onderwerpen waar ik over schrijf. Ik hoop dat ik op een bepaalde manier mijn volgers kan helpen, en mijn blog een plek is waar ze naar toe kunnen komen om inspiratie op te doen.

5.Wat is de link van je blog?

De link van mijn blog is: www.kirstenhartman.com

Daarnaast ben ik ook elke dag actief met posten op Instagram die je hier kunt vinden: www.instagram.com/kirstenhartmancom/

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Mijn vrienden en familie zijn heel supportive over mijn blog. Ik moet wel zeggen dat ik het aan het begin best spannend vond om het te vertellen, aangezien je toch een groot deel van je leven deelt online. Maar eigenlijk heb ik alleen maar positieve reacties gekregen. Ik vind het zelf ook belangrijk dat je zelf gewoon doet wat je leuk vind, ondanks wat andere mensen van jou denken.

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Buiten het bloggen ben ik ten eerste druk bezig met mijn studie. Ik studeer Media Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen, wat eigenlijk perfect past bij alles wat met bloggen te maken heeft. Daarnaast dans ik elke week 3-4 keer. Ik vind dit echt enorm leuk en het is een manier voor mij om te ontspannen. En natuurlijk vind ik het erg leuk om zo nu en dan eens te gaan shoppen, lunchen met vriendinnen in cute hotspots en om leuke foto’s te maken voor Instagram.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Ik ben elke dag wel een paar uur bezig met mijn blog en Instagram. Ik zorg ervoor dat ik elke dag een foto klaar heb om te posten op mijn Instagram account en elke week ongeveer een blogpost voor op mijn blog. Ik vind het heel lastig om een schatting te maken van de tijd die ik eraan spendeer, omdat ik er eigenlijk constant mee bezig ben. Bloggen en Instagram is een ding dat voor mijn gevoel nooit stopt.

9.Als je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Waarschijnlijk zou ik dan voor Amerika kiezen. Ik ben hier nog nooit geweest, maar het is wel echt mijn droom om daar heen te gaan. Vooral de grote steden als Los Angeles en New York spreken mij erg aan.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Iets wat ik zou willen meegeven aan iedereen die ook een blog wil beginnen is: just do it! Maak je geen zorgen over wat andere mensen van je denken, want het allerbelangrijkste is dat jij het zelf leuk vindt om te doen. Het is altijd lastig om te beginnen met iets nieuws, maar maak een planning, schrijf op wat je allemaal moet doen en doe het dan gewoon!


Zo, dat was het alweer voor deze editie van Meet The Blogger. Ik wil Kirsten allereerst bedanken voor haar deelname en leuke antwoorden. Verder wil ik mij nog even excuseren dat er vorige week voor de 1ste keer in lange tijd geen nieuwe Meet The Blogger online gekomen is. Ik ben momenteel druk bezig met plannen, zodat dit hopelijk niet nog eens gebeurt.

Je kan Kirsten en haar blog volgen via InstagramBloglovin & Pinterest.

Mocht je zelf ook eens willen deelnemen aan #meettheblogger of andere leuke bloggers kennen, dan mag je mij dit altijd laten weten.

Je kan een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten op dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Healthy Eats #12 : Quinoa risotto

Hi, Aangezien ik dit gerecht over de laatste paar weken toch al een aantal keer heb gemaakt, leek het mij...

Close