Meet The Blogger #32 : Gea van Glamview.nl

Hi,

Zoals jullie ondertussen wel al weten, staat donderdag in het teken van Meet The Blogger. Deze week stel ik jullie graag voor aan Gea van Glamview.nl.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Als je benieuwd bent geworden naar de antwoorden van Gea, lees dan zeker verder.

Wie is Gea?

Gea is 26 jaar oud, komt uit het Noorden van Nederland en woont samen met haar vriend en hond. Ze is afgestudeerd als zorg medewerker, maar werkt momenteel als ontbijt medewerker en housekeeping, daarnaast werkt ze als voeding en leefstijl coach bij Herbalife. Gea hoopt ook snel af te studeren als voedingsdeskundige.

Interview :

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

Het bedenken van mijn blog naam is tot stand gekomen door verschillende woorden aan elkaar te zetten. Uiteindelijk kwam ik tot de naam ‘ Glamview’, wat ik ontzettend mooi vond klinken. Passend bij de meerdere onderwerpen waar ik graag over schrijf.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen in 2012, toen was ik ongeveer 20 jaar. Op het moment ben ik 26, in April dit jaar wordt ik alweer 27 jaar oud.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen betekend veel voor mij. Ik blog dit jaar alweer 6 jaar, vaak krijg ik de vraag hoe ik het zo lang vol houdt om een blog bij te houden. Het is voor mij vooral een hobby waar ik graag mee bezig ben. Ik schrijf ik vooral op de momenten die voor mij voldoening geven om een leuk stuk te schrijven. Mensen inspireren met mijn blog is vooral mijn doel, daarnaast nieuwe contacten leren kennen via mijn blog en social media vindt ik ontzettend leuk.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Door de vele blogs die ik altijd las, kwam er een moment voor mij dat het begon te kriebelen. Mij leek het ook leuk om artikelen te schrijven, foto’s te maken en vooral met als doel mensen proberen te inspireren.

5.Wat is de link van je blog?

www.Glamview.nl

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

In het begin van mijn blog jaren maakte ik mij vooral druk om de reacties van mensen die ik persoonlijk kende. Wat als iemand mijn blog ziet?, straks vindt iemand dat raar.. Uiteindelijk heb ik een knop omgezet en ben ik het mensen gaan vertellen. Ik maakte mij druk om niets, want de leukste reacties en complimenten kreeg ik over mijn blog. Nu heb ik veel vrienden en/of familie die mijn blog lezen, wat ik ontzettend leuk vindt.

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Naast bloggen vindt Ik het leuk om met vrienden te zijn, winkelen of fijn ergens lunchen. Daarnaast vind ik bakken en koken heel leuk om te doen en sporten.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Dit verschilt zeker, soms ben ik een dag vooral bezig met foto’s maken en artikelen te schrijven, het andere moment iets minder. Ik plaats op het moment artikelen als ik mij daar goed bij voel, zo blijft kwaliteit vooraan staan wat ik ontzettend belangrijk vindt. Een artikel schrijven en daarbij passende foto’s maken kan ik wel 1 tot 4 uur bezig zijn. Dan heb je het over foto’s bewerken, teksten schrijven en de opmaak van een artikel. Bloggen kosten enorm veel tijd, maar dat blijft voor mij altijd een uitdaging. Vergeet ook niet om alle social media van je account bij te houden 😉

 9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Ik vindt Nederland een fijn land, maar om het weer zou ik liever ergens anders gaan wonen als het kon. Ik kies liever voor een warm land, stiekem ben ik wel eens jaloers op mijn pake die in Curacau woont.

 10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Bij het starten van een blog is het belangrijk bij jezelf te blijven, wees uniek en kies voor een fijne schrijf stijl. Andere bloggers kunnen een inspiratie bron zijn, maar zeker geen kopieer bron ;). Bovendien houdt in je achter hoofd dat bloggen hard werken is en niet zo makkelijk is dan het soms lijkt.


Zo, dat was het alweer voor deze Meet The Blogger. Ik hoop dat jullie er van genoten hebben en ik wil Gea nogmaals bedanken voor haar deelname.

Je kan Gea en haar blog volgen via FacebookInstagramBloglovinTwitter & Youtube.

Mocht je zelf ook eens willen deelnemen aan #meettheblogger of andere leuke bloggers kennen, dan mag je mij dit altijd laten weten.

Je kan een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten op dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

 

Volg:
Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Healthy Eats #11 : Vegetarische burgers

Hi, Aangezien ik de laatste tijd verslaafd ben aan deze vegetarische burgers, leek het mij wel leuk om deze in...

Close