Meet the blogger #31 : Simone van Simonevissers.com

Hi,

Vandaag is het alweer tijd voor de 31ste editie van Meet The Blogger. Deze week stel ik jullie graag voor aan Simone van de blog SimoneVissers.com.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Wie is Simone?

 

Als je benieuwd bent naar het interview met Simone, lees dan zeker verder.

Simone is 23 jaar oud en lifestyle professional, content marketeer en gewichtsconsulente in opleiding. Ze heeft haar blog naar zichzelf genoemd omdat ze veel interesses heeft.

Het interview : 

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

Dat is simpel, ik heb voor mijn eigen naam gekozen. Niet omdat mijn naam heel mooi of bijzonder is maar omdat het de inhoud van mijn blog het beste dekt. Ik schrijf over alle dingen waar ik gelukkig van word en dat is vaak erg persoonlijk.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Toen ik met mijn eerste blog begon was ik pas 13! Inmiddels ben ik 4 blogs verder. Met korte tussenpozen met hoor. Met mijn huidige blog ben ik heel tevreden en ik denk dat ik hier nog heel lang op blijf schrijven.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Het feit dat ik al heel lang blog, zegt misschien al wel genoeg! Ik vind het zo leuk dat ik er steeds bij terug blijf komen. Het is een uitlaatklep en ik vind vooral de reacties die ik krijg erg leuk.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik heb altijd al veel blogs gelezen en doe dit nog steeds. Omdat ik schrijven en fotograferen zelf ook heel leuk vind en hier graag beter in wilde worden ben ik begonnen met bloggen.

5.Wat is de link van je blog?

Dat is http://www.simonevissers.com

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Volgens mij vind iedereen het wel leuk! Bloggen is natuurlijk al lang niet meer nieuw en daardoor ook minder ‘raar’ denk ik. Veel familieleden en vriendinnen lezen mijn blog ook, dat vind ik wel heel leuk!

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?
Ik ben gek op sporten, ik fitness en doe aan kunstschaatsen. Daarnaast ben ik gek op shoppen, nieuwe steden ontdekken, fotograferen, series kijken, naar de bioscoop gaan en lekker eten!

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?
Ik werk gewoon fulltime en heb het daar erg druk mee. Daarom heb ik ervoor gekozen om nog maar twee artikelen per week te uploaden. Ik ga nu voor kwaliteit, in plaats van meer artikelen van een mindere kwaliteit. Ik ben nu 2 tot 4 uur per week kwijt aan het bloggen.

9.Als je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?
Aruba, sowieso! Ik ben kwart Arubaans en daarnaast hebben we ook echt de kans dit (tijdelijk) te gaan doen vanwege het werk van mijn vriend. Hopelijk gaat dit dus ook echt gebeuren.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?
Wil je een blog beginnen maar ben je bang dat er teveel concurrentie is? Laat je niet tegenhouden! Bloggen doe je voor jezelf en volgers krijg je vanzelf als je er veel plezier in hebt!


Zo, dat was het alweer voor deze editie van #meettheblogger. Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben en ik wil Simone erg bedanken voor haar deelname.

Je kan Simone en haar blog volgen via Instagram & Bloglovin.

Mocht je zelf ook eens willen deelnemen aan #meettheblogger of andere leuke bloggers kennen, dan mag je mij dit altijd laten weten.

Je kan een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten op dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

6 Reacties

  1. 8 maart 2018 / 06:57

    Ik neem regelmatig een kijkje op de blog van Simone. Maar ik wist nirt dat ze aan kunstschaatsen deed. Super gaaf! Leuk dat je haar im het zonnetje gezet hebt!

  2. 9 maart 2018 / 10:46

    Wat een leuk gedaar en leuk blog om te lezen. Super lief van je dat je met ander blogs samenwerkt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Sally Hansen Miracle gel – Mauve-olous

Hi, Afgelopen vrijdag ben ik na een tijdje weer eens naar de kruidvat geweest. Toen ik de nagellakjes van Sally...

Close