Meet the blogger #30 : Manon van Manonantonia.nl

 

Hi,

Het is vandaag donderdag, dus tijd voor een nieuwe Meet The Blogger. Deze week stel ik jullie voor de 30ste editie graag voor aan Manon van Manonantonia.nl.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Wie is Manon?

Manon is 26 jaar oud en woont in de buurt van Nijmegen. Ze heeft de opleiding secretaresse/directiesecretaresse in 2010 afgerond. Manon blogde in het verleden onder de naam Inspiiredbylife en sinds 10 februari 2017 blogt ze onder Manonantonia.nl. Manonantonia.nl is een persoonlijke blog waar veel reviews rond beauty en verzorgingsproducten te vinden zijn die niet op dieren getest zijn.

Het interview :

Ben je benieuwd geworden naar het interview? Lees dan zeker even verder.

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

Voorheen blogde ik op Inspiiredbylife, maar omdat ik de naam niet meer bij mij vond passen heb ik het verandert in de naam ManonAntonia. Eigenlijk is de keuze heel simpel geweest, omdat Manon mijn voornaam is en Antonia is mijn tweede naam. Ik blog eigenlijk over verschillende onderwerpen zoals beauty, verzorgingsproducten, maar er komen ook persoonlijke en lifestyle artikelen online.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Ik begon met bloggen toen ik 23 was. Het begon met een blogspot account en in 2014 kreeg ik mijn eerste domeinnaam. Vorig jaar op 9 februari 2017 begon ik met ManonAntonia.nl en daar blog ik nu 1 jaar op. Als ik er zo over nadenk blog ik eigenlijk al best wel lang. Dit jaar word ik 28 jaar.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen betekend heel veel voor mij. Ik vind het leuk om producten te testen ongeacht ik ze nou zelf heb gekocht of heb gekregen van een pr bureau. Daarbij het maken van artikelen vind ik ook heel erg leuk om te doen. Het leukste van allemaal is dat je andere bloggers leert kennen via social media en in real life. De interactie met andere mensen is ook heel erg leuk.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Nu ga ik heel eerlijk zijn wat ik andere eigenlijk niet aanraadt om te doen als ze willen beginnen met bloggen. Ik ben begonnen met bloggen, omdat ik mijzelf op dat moment verveelde en een leuke hobby zocht. Ik las altijd heel veel blogs van o.a. Mascha en Vera en dacht op een geven moment dit wil ik ook gaan doen. Het is zo maar gezegd een uit de hand gelopen hobby geworden. Ik wil er wel bij zeggen dat ik het bloggen niet meer doe, omdat ik mij verveel, maar omdat ik het oprecht heel erg leuk ben gaan vinden en nog steeds heel leuk vind. Ik merk ook dat ik mij heel erg goed ontwikkel qua Nederlandse taal, omdat ik daar toch wel heel erg slecht in ben. En ik ben socialer geworden.

5.Wat is de link van je blog?

Http://www.Manonantonia.nl

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

In het begin sprak ik er niet echt veel over en snapte ze ook niet waarom ik het deed, maar de laatste jaren ben ik er veel meer over gaan spreken en inmiddels weet bijna iedereen wel dat ik blog. Mijn familie en vrienden vinden het heel erg leuk dat ik dit doe.

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Buiten bloggen vind ik het gewoon leuk om met vriendinnen te zijn. Lekker te gaan uiteten of naar de bioscoop te gaan. Shoppen is ook heel erg leuk om te doen. Daarnaast sport ik zo af en toe wat ik altijd heel erg fijn vind om te doen.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Dit verschilt per dag. Soms heb ik een goede dag met foto’s maken en soms niet. Soms heb ik meer inspiratie voor een artikel en soms bijna niet. Ik denk dat ik er zo 1 tot 4 uur mee bezig ben. Tegenwoordig probeer ik voorruit te werken, zodat ik er niet heel de week mee bezig ben en soms doe ik elke dag een beetje. Het ligt er ook aan hoe druk ik het heb en hoe ik mij die week voel bijvoorbeeld. Bloggen kost enorm veel tijd, want je hebt natuurlijk ook nog social media die je bij moet houden tussendoor.

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Ik zie mijzelf best wel in New York wonen. Ik heb heel snel last van heimwee, vooral na 2 weken vakantie, maar in New York heb ik totaal geen heimwee gehad. Dat moet toch wel echt iets zeggen, vind je niet? Mijn moeder heeft dit mij cadeau gedaan, omdat dit hoog op mijn wenslijstje stond. Ik heb daar echt een geweldige vakantie gehad.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Eigenlijk wat ik eerder al aangaf in het interview. Als je wilt beginnen met bloggen doe dit niet omdat je een periode hebt dat je je verveeld, maar echt omdat je het wilt doen. Daarnaast zijn er ook veel mensen die beginnen met bloggen, omdat een ander het ook doet, omdat ze producten opgestuurd krijgen. Dit is heel leuk, maar ze werken er ontzettend hard voor! Weet dat bloggen toch wel hard werken is.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Mijn excuses voor de leegte op yaraloveshealthy afgelopen week. Ik wil Manon erg bedanken voor haar deelname en leuke antwoorden. Ik hoop dat jullie er net zoveel van hebben genoten als ik.

Je kan Manon en haar blog volgen via InstagramFacebookBloglovin & Twitter.

Mocht je zelf ook eens willen deelnemen aan #meettheblogger of andere leuke bloggers kennen, dan mag je mij dit altijd laten weten.

Je kan een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten op dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Urtekram nordic berries – review

Hi, Vandaag is het weer tijd voor een review van een aantal beautyproducten. Toen ik voor het eerst hoorde over...

Close