Meet the blogger #3 : Uit Pauline’s keuken van Pauline

meetthebloggerkopie

Hi,

In de derde editie van ‘meet the blogger’ laat ik jullie kennismaken met foodblogger Pauline van Uit Pauline’s keuken . Meet Pauline, met haar eigen foodblog heeft ze al heel veel dingen bereikt.  Je kan Pauline vinden op InstagramFacebookTwitter en Pinterest. Ze heeft ook haar eigen youtube kanaal namelijk uitpaulineskeuken.

profielfotoklein

Wil je meer weten over Pauline en haar foodblog? Lees dan zeker verder. 

 

logo

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?                            

 Mijn blog heet Uit Pauline’s Keuken en deze naam heb ik eigenlijk zonder nadenken gekozen. Toen ik in 2010 begon met mijn foodblog had ik nooit gedacht dat het zo groot zou worden. Ik heb dus eigenlijk heel impulsief deze naam bedacht. Maar het dekt wel de lading. Op mijn blog staat alles dat uit mijn keuken komt.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Ik was 29 toen ik begon met mijn blog. Ik was in Nederland een van de eersten met een foodblog.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Het is mijn leven en natuurlijk mijn werk. Ik vind het leuk om anderen te inspireren en om creatief bezig te zijn. Dit kan ik allemaal kwijt in mijn blog. Naast mijn enorme liefde voor lekker eten natuurlijk. Ik kan me ook geen leven meer zonder mijn blog voorstellen.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Mijn zus Annika kwam op het idee om dit blog te starten. Het leek haar leuk als ik mijn recepten zou delen met vrienden en familie. Dat vond ik wel een goed idee. Inmiddels 5 jaar later werken we samen aan Uit Pauline’s Keuken. Alle puzzlestukjes zijn dus op hun plek gevallen.

5.Wat is de link van je blog?

www.uitpaulineskeuken.nl

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Heel veel vrienden vinden het leuk maar vooral ook bijzonder. Het blijft nog steeds een bijzonder iets dat je van je hobby je werk gemaakt hebt natuurlijk. Dus dat vinden ze allemaal heel cool.

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Eigenlijk komen al mijn hobby’s samen in mijn blog. Ik houd van koken, fotograferen en schrijven. Daarnaast houd ik erg van uit eten gaan en terrasjes pakken.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Ik werk meer dan fulltime aan mijn blog. Ik ben er eigenlijk altijd wel mee bezig.

9.Als je moest verhuizen naar een land of continent welk land of continent zou dit dan zijn?

Ik ben onlangs in Australië geweest en ik zou best een tijdje in Sydney kunnen wonen. Ik vond het echt fantastisch daar.

10.Wil je nog iets meedelen?

Naast mijn blog heb ik ook 2 kookboeken geschreven, Het voedselzandloper kookboek in samenwerking met Kris Verburgh. En het Uit Pauline’s Keuken kookboek met 100 nieuwe recepten die niet op de blog staan. Ook kan je mij vinden op social media :

www.instagram.com/uitpaulineskeuken

www.facebook.com/uitpaulineskeuken

www.twitter.com/paulineskeuken

www.youtube.com/uitpaulineskeuken

www.pinterest.com/paulineskeuken

Snapchat: paulineskeuken

———————————————————————————————————–

Ik wil graag Pauline enorm bedanken om te deelnemen aan dit interview. Ik zou zeggen neem zeker eens een kijkje op haar blog want je vind er de heerlijkste recepten.

Ben jij nu zelf blogger en wil jij ook eens in meet the blogger verschijnen? Dan mag je mij altijd een mailtje sturen op info@yaraloveshealthy.com .

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
In blogging stories tag

Hi, Vandaag leek het mij wel leuk om eens een tag te doen. Ik heb gekozen voor een tag over...

Close