Meet the blogger #29 : Marijke van Nymphette.be

Hi,

Ondertussen zullen jullie het wel al weten, maar op donderdag komt er elke week een nieuwe Meet The Blogger online. Deze week stel ik jullie graag voor aan  marijke van Nymphette.be.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met hun blog in het zonnetje dmv een interview. Zo krijgen jullie, net als ik de kans om nieuwe bloggers te leren kennen.

Wie is Marijke?

Ik ben Marijke, 32 jaar en ben ondertussen al bijna 10 jaar aan het bloggen. Ik woon in Hoboken bij Antwerpen, samen met mijn twee katten, Nala en Simba. Bloggen is niet alleen mijn grootste hobby, het is ook een passie!

Ben je benieuwd geworden naar het interview met Marijke? Lees dan snel verder.

Het interview :

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

De naam van mijn blog is Nymphette! Ik wou een ‘originele’ naam, zonder iets met het woord ‘beauty’ erin. Nymphette is eigenlijk de naam van mijn favoriete MAC lipgloss, maar ik vond die zo leuk klinken, dat ik hem ook koos als de naam voor mijn blog. Ik krijg er nog steeds positieve reacties op!

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?                               

Ik was 23 toen ik begon met bloggen. Ik wordt dit jaar 33, dus dat wil zeggen dat ik al bijna 10 jaar aan het bloggen ben! Wat gaat de tijd snel!

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen is niet alleen een hobby, het is een passie. Als je het alleen maar doet voor de gratis producten, hou je het nooit lang vol. Ik blog nu al bijna 10 jaar en het is echt een deel van mijn leven. Ik ben het nog lang niet beu, dus blijf gewoon nog even doorgaan! 🙂

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik weet nog dat ik op een avond op de blog van Cynthia (toen nog Miss Lipgloss) terecht kwam, omdat ik meer info zocht over een bepaald product. Ik heb toen uren aan het scrollen geweest door haar blog en dacht diezelfde avond nog: dit wil ik ook doen!

5.Wat is de link van je blog?

http://www.nymphette.be

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Die vinden het heel leuk! Ze steunen me ook en denken soms zelfs mee over ideetjes.  Uiteraard vinden ze het ook fijn om af en toe producten te ontvangen. 😉

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Ik dans één keertje per week, en verder lees ik graag boeken. Ik kijk ook graag naar films of spannende TV series!

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Ik gok toch wel zo’n 7u à 10u per week. Meestal probeer ik op zondag vooruit te bloggen voor de nieuwe week, al lukt dat niet altijd. Meestal werk ik ook op mijn vrije dag nog aan mijn blog. Bloggen mag je echt niet onderschatten, het is niet alleen nieuwe producten uittesten, maar ook foto’s maken, je social media up to date houden, mails beantwoorden,… Maar het voelt voor mij niet echt aan als ‘werk’, eerder als een ontspanning.

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Oh, moeilijke vraag. 😉 Misschien dat ik wel eens voor een tijdje in Amerika zou willen wonen. Ze hebben er zo veel fijne beauty merken die wij niet hebben.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Probeer jezelf niet met anderen te vergelijken, en staar je niet blind op statistieken. Mijn blog groeit de laatste jaren niet echt meer, maar toch blijf ik rustig verder bloggen. Gewoon omdat ik het leuk vind!


Zo, dat was het alweer voor deze Meet The Blogger. Ik hoop dat jullie er van genoten hebben en tot snel weer. Ik wil Marijke nogmaals bedanken voor haar deelname en leuke antwoorden.

Je kan Marijke en haar blog volgen via InstagramFacebookTwitterYoutube & Pinterest.

 

Kende jij Marijke’s blog Nymphette.be al?

Mocht je zelf ook eens willen deelnemen aan #meettheblogger of andere leuke bloggers kennen, dan mag je mij dit altijd laten weten.

Je kan een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com of een reactie achterlaten op dit artikel.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Urban decay Naked 3 – Review

Hi, Vandaag staat het review van het Urban Decay Naked 3 palette eindelijk online, hoera! Ik had een tijdje geleden...

Close