Meet the blogger #28 : Saskia van Iliveformydreams.com

Hi,

Het is vandaag donderdag, dus tijd voor een nieuwe Meet The Blogger! Vandaag stel ik jullie graag voor aan Saskia en haar blog Iliveformydreams.com.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met haar blog in het zonnetje d.m.v een interview van 10 vragen. Op deze manier hoop ik dat jullie ook nieuwe bloggers leren kennen, tips zijn altijd welkom! Mochten jullie nog leuke bloggers kennen, please let me know. Je kan alle interviews in Meet The Blogger hier teruglezen.

 

Wie is Saskia?

Aller eerst zal ik me even kort voorstellen: Ik ben Saskia (maar jij mag me Sas noemen – net als iedereen) en kom uit de jaren ’80. Ik woon samen met mijn man & onze te katten in een klein dorpje dicht bij het platteland. Ik heb een voorliefde voor eekhoorntjes, thrillers lezen, bloggen, Londen, en drink de hele dag door thee (in mijn grote verzameling van theemokken) In het dagelijks leven werk ik als kinderleidster in de leeftijd 2 t/m 12 jaar en ben een crazy cat lady.

 

‘Ik maak de wereld graag een beetje mooier als fulltime levensgenieter’

Ben je benieuwd geworden naar de antwoorden van Saskia? Lees dan zeker verder.

 Het interview :

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?
Mijn blog heet Iliveformydreams. Dit is een combinatie van quotes en plaatjes die ik vond van Dawson’s Creek, mijn favoriete serie van vroeger. Liefde voor Pacey & Joey! #teampacey Daarbij ben ik iemand die altijd probeert te steven mijn dromen waar te maken. Ik ben dus ontzettend blij met deze naam en er nog steeds tevreden mee na al die jaren.

Ook heb ik geen niche en ben ik een alles en nog wat blogger . Iets waar ik erg blij mee ben aangezien je er álle kanten mee op kan.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?
Oei, nou ga ik me erg oud voelen haha. Begin 2007 begon ik met bloggen (toen ik zo’n 18 jaar was dus), dus bijna 11 jaar geleden alweer. Ik startte op web-log.nl en stapte na een jaar al over naar dit domein. Op dit eigen domein blog ik dus alweer dik 10 jaar nog steeds met even veel inspiratie en plezier.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?
Ik zou wel zonder bloggen kunnen maar ik zou het niet willen! Bloggen is een grote hobby van me. Zowel het schrijven van artikelen, de interactie met lezers als het werken achter de schermen met codering vind ik super leuk. Mijn lay-out ben ik ook altijd mee aan het sleutelen en probeer het écht Sas te maken. Toen ik begon had ik nooit gedacht dat dit zo’n groot stukje van mijn leven zou worden.

Bloggen betekend voor mij delen, interactie en vooral plezier beleven. Ik schrijf waarover ik graag wil schrijven. Daarbij is bloggen niet mijn fulltime baan, hoewel ik eens in de zoveel tijd wel super leuke samenwerkingen heb. Dit maakt ook dat dit een fijne hobby is: niets moet, alles mag!

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik wilde dingen delen, zoals verhalen van wat ik had meegemaakt en foto’s. Dat laatste ben ik na een aantal jaren mee gestopt om toch persoonlijk maar privé te kunnen bloggen. Je hele hebben en houwe staat tegenwoordig online en ik heb er voor gekozen dit bewust niet meer te doen, blij met deze keuze. Lees hier wat ik er al eerder eens over schreef.

5.Wat is de link van je blog?

www.iliveformydreams.com

Neem zeker even een kijkje en laat een reactie achter. #vindikleuk Voor het eerst op mijn blog? Ik heb ook een introductie artikel zodat ik jullie beter leer kennen, altijd leuk!

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Ze vinden het leuk en lezen ook regelmatig mijn blog. Het is niet zo dat als ik mensen ontmoet ik even vertel dat ik Sas ben en een blog heb. Op mijn werk weten ze er bijvoorbeeld niet van. Misschien dat ze hem wel lezen, maar ben voorzichtig genoeg om te maken dat ze mij niet kunnen herkennen door het bewust bloggen. Ik probeer privé en werk erg gescheiden te houden. Mijn familie en vrienden weten er bijvoorbeeld wel van.

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?
Ik lees veel & kijk graag series/films . Daarnaast hoop ik in 2018 meer te kunnen gaan skaten, iets dat ik ook erg graag doe. We hebben een prachtige omgeving waar je tevens fijne wandelingen kan maken. Meer in de natuur spenderen is zeker dus iets wat ik vaak doe. Daarbij ben ik een echte theeleut en heb dan ook een ware mokkenkast met allerlei verschillende mokken. Knuffelen met onze poezen en gezellig weggaan met mijn ouders, man of lieve vriendinnen vind ik ook altijd erg fijn.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?
Dat hangt ervan af. Soms is een blogpost binnen een uurtje klaar, anderzijds kan ik ook een hele middag kwijt zijn aan van alles. Artikelen schrijven, reacties lezen (op reageren), bezoekjes brengen bij andere bloggers, foto’s maken.. Noem maar op! Ik plan mijn blog artikelen altijd in, in het weekend en er komt (door mijn werktijden) door de weeks weinig gelijk online. Gelukkig heb ik genoeg inspiratie om vooruit te werken.

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Dat zal zonder twijfel Londen zijn. Daar heb ik echt mijn hart verloren en hoop ik snel weer eens geen te gaan. Ik hou van de sfeer, de taal, de natuur daar (en eekhoorntjes) en ben gewoonweg verliefd erop  geworden. Eigenlijk al vóórdat ik er ooit was geweest. Maar nu ik er 2 keer heb mogen genieten weet ik het zeker. Tevens gelijk mijn favoriete stad om op vakantie te gaan dus.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Doe vooral wat jezelf leuk vind op je blog en probeer een fijne insteek te vinden. Niet voor de bezoekersaantallen, niet voor het geld/samenwerkingen.. Blijf dichtbij je zelf. Zo spreek je lezers aan en komt de rest van zelf wel. Of niet. Het plezier wat je hebt in bloggen straal je ook uit via je artikelen. Geniet, ga eens buiten je comfort zone en bouw zo ook een band op met je (vaste) lezers. Niets moet, maar bloggen móet wel leuk blijven.


Zo, dat was het alweer voor deze editie van Meet The Blogger. Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben en ik wil Saskia nogmaals bedanken voor haar deelname.

Je kan Saskia en haar blog volgen via InstagramTwitterPinterest & Bloglovin.

Kende jij Saskia’s blog Iliveformydreams al?

Mocht je zelf ook eens willen deelnemen aan #meettheblogger of andere leuke bloggers kennen, dan mag je mij dit altijd laten weten.

Je kan een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com. 

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Food diary #6

Hi, Het is dinsdag, dus tijd voor een nieuwe Food Diary! Vandaag krijgen jullie nog eens een kijkje in mijn...

Close