Meet the blogger #27 : Lesley van Mylittlehappiness.nl

Hi,

Het is vandaag donderdag, dus tijd voor een nieuwe Meet The Blogger. Tijdens deze 27ste editie stel ik jullie graag voor aan Lesley en haar blog Mylittlehappiness.nl. Dus als je benieuwd bent geworden naar Lesley en haar blog Mylittlehappiness, lees dan zeker verder.

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met haar blog in het zonnetje d.m.v een interview van 10 vragen. Op deze manier hoop ik dat jullie ook nieuwe bloggers leren kennen, tips zijn altijd welkom! Mochten jullie nog leuke bloggers kennen, please let me know.

Wie is Lesley?

Lesley is 29 jaar en blogt al sinds december 2014 op Mylittlehappiness.nl. Ze woont samen met haar vriend Tiemen en hondje Zoë in het puntje van Zuid-Holland, Hellevoetsluis. Ze vindt het leuk om creatief bezig te zijn en anderen te inspireren. Dit laatste hoopt ze dan ook met haar blog te bereiken.

Interview :

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

De naam van mijn blog is My Little Happiness. Ik besloot te gaan bloggen over de (kleine) dingen in het leven die mij gelukkig maken en heb daarom voor die naam gekozen.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Ik blog inmiddels 3 jaar dus ik was 27 toen ik begon met bloggen.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen is voor mij een vorm van creatief bezig zijn. Ik leer er zelf heel veel van (online skills/fotografie etc) maar ik help er vaak ook andere mensen mee. Echt geweldig om te lezen dat iemand iets geleerd heeft van je blog of dat ze het herkennen en zich daardoor wel begrepen voelen. Of ik zonder zou kunnen, voorlopig nog niet. Ik vind het nog steeds erg leuk en heb genoeg ideeën

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik ben mijn blog begonnen in een periode dat ik depressief was. Ik wilde iets creatiefs gaan doen, iets wat mijn gedachten tot rust bracht en mij bezig hield op een positieve manier.

Uiteindelijk is mijn blog uitgegroeid tot iets veel groters. Echt een lifestyleblog. Ik schrijf inmiddels over alles wat ik mee maak, wat ik leuk vind en iets wat ik bijvoorbeeld al heel lang graag wilde proberen. Nu ik zwanger ben is dat ook een groot deel van mijn leven en schrijf ik daar nu ook veel over.

5.Wat is de link van je blog?

https://www.mylittlehappiness.nl

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Ze vinden het steeds leuker worden. Ook omdat ze zien dat het mij gelukkig maakt en ze het zelf vaak ook leuk vinden om de stukjes te lezen. Ze tippen mij over ideeën voor artikelen of taggen mij in berichten waar bloggers gevraagd worden.

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Naast bloggen lees ik graag, ik hou van shoppen, wandelen en hoelahoepen. Dat laatste gaat nu wat moeilijker in verband met mijn babybelly 😉 .

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Normaal gesproken ben ik elke (of om de avond) bezig met bloggen en blog ik in het weekend. Ik denk dat ik er zeker wel 20 uur per week mee bezig ben als het niet meer is. Het is eigenlijk 24/7 in mijn gedachten. Inspiratie opdoen, social media bijhouden etc.

Momenteel ben ik zwanger en begonnen aan de laatste loodjes. Dit kost genoeg energie en ik richt mij nu meer op het klaarmaken van het huis voor de baby komt. Af en toe schrijf ik nog een blog tussendoor, maar ik merk dat mijn gedachten er niet meer helemaal bij zijn. Ik ben heel benieuwd hoe het gaat na de bevalling 🙂 .

9.Als je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Ik denk toch wel dat ik dan voor mijn favoriet stad zou kiezen: Londen.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Bloggen is voor mij een super leuke hobby. Het is iets wat enorm veel tijd kost, dus wil je gaan bloggen bedenk dan dat je er vaak 24/7 mee bezig bent. Als je denk dat je het dan nog leuk vind, begin dan gewoon en probeer het!


Zo, dat was het alweer voor deze editie van Meet The Blogger, ik hoop dat jullie er weer van genoten hebben. Ik wil Lesley heel erg bedanken voor haar deelname en leuke antwoorden!

Kende jij Lesley’s blog Mylittlehappiness al?

Je kan Lesley en haar blog volgen via TwitterInstagramFacebookBloglovin & Pinterest.

Mocht je zelf ook eens willen deelnemen aan #meettheblogger of andere leuke bloggers kennen, dan mag je mij dit altijd laten weten.

Je kan een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com. 

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

3 Reacties

  1. 11 februari 2018 / 14:50

    Ah wat leuk! Lijkt me ook leuk om eens mee te doen haha! Ik ga haar blog zeker eens checken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Food Diary #5 van Marleen van Smaakvolglutenvrij.nl

Hi, Vandaag laat ik jullie niet mijn eetdagboekje zien, maar wel dat van Marleen van Smaakvolglutenvrij.nl. Het leek mij leuk om...

Close