Meet the blogger #26 : Stamatia van Beautyloves.be

Hi,

Vandaag is het alweer tijd voor de 26ste editie van Meet The Blogger. Deze week stel ik jullie graag voor aan Stamatia van Beautyloves.be. 

In Meet The Blogger zet ik elke donderdag een andere blogger met haar blog in het zonnetje d.m.v een interview van 10 vragen. Op deze manier hoop ik dat jullie ook nieuwe bloggers leren kennen, tips zijn altijd welkom! Mochten jullie nog leuke bloggers kennen, please let me know.

Wie is Stamatia?

Stamatia / Limburgse met Griekse roots en dito temperament / uitvalsbasis Hasselt / lawyer by day, blogger by night / foodie en levensgenieter met een enorme passie voor all things beauty / diploma visagie / geflankeerd door mijn kersverse echtgenoot en Miss Tigra / een zwak voor mooie schoenen en dito handtassen / TV makes me happy / een soft spot voor juwelen van de Belgische Christa Reniers / New York on my mind.

Haar blogmotto : ‘There’s no such thing as a beauty without brains. Een stelling tegen het stereotiepe beeld dat liefde voor beauty en een stel brains niet samen gaan en dat het een het ander uitsluit.’

Interview :

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?
Ik blog onder de naam BeautyLoves – een naam die hopelijk voor zichzelf spreekt, nu mijn blog voornamelijk draait om mijn liefde voor all things beauty. Beauty in de ruime zin, dus zowel make-up, skincare en haarverzorging komen aan bod, maar steeds vanuit mijn persoonlijke visie en ervaring met die producten. Ik deel ook wat van mijn leven in de vorm van maandelijkse overzichten en vlogs.
2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?
Goh… da’s een moeilijke. Voor ik mijn beautyblog had, schreef ik al op een persoonlijke blog. Door de jaren heen is dat dan getransformeerd naar een beautyblog. Dus helemaal precies weet ik het niet meer, maar ik moet ergens begin of midden 20 zijn geweest.
3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?
Voor mij is mijn blog een uit de hand gelopen hobby, die ik wel nog steeds als hobby beschouw. Het is een belangrijk deel van mijn leven en zolang ik er plezier aan beleef, wil ik zeker niet zonder zijn. Voorlopig kan ik mij dus geen leven zonder blog voorstellen, maar je weet natuurlijk nooit hoe zoiets in de toekomst evolueert. Zolang ik het leuk vind, blijf ik het doen!
4.Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik vind het leuk om te schrijven en om mijn ervaringen met een product te delen. Op dat vlak ben ik heel vrijblijvend met mijn blog ben begonnen, zonder verwachtingen. Als ik er nu op terugkijk, denk ik dat blogs onder meer een plek hebben gegeven aan individuele consumenten, waardoor je vandaag de dag op enkele seconden tijd tientallen reviews vindt van zo goed als élk product, geschreven door mensen zoals jij en ik. En daar kan ik alleen maar blij om zijn.
5.Wat is de link van je blog?
6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?
Ik moet eerlijk toegeven dat ik in het begin erg bang was om mijn blog kenbaar te maken aan vrienden en familie, omdat ik niet wist hoe ze zouden reageren. Toen ik begon, wist niet iedereen wat een blog was of wat het inhield en ik denk dat het zelfs vandaag nog voor veel mensen erg vreemd is om te horen dat je van een blog of YouTube-kanaal een fulltime job kan maken.
Maar intussen zijn mijn vrienden en collega’s gewoon op de hoogte en hebben ze allemaal erg leuk gereageerd. Ze vragen regelmatig hoe het met mijn blog gaat en of ik nog naar leuke events ben geweest en volgen mijn blog en vlogs ook, dus ze zijn helemaal mee!
7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?
Naast mijn fulltime job en mijn blog, blijft er niet zo heel veel tijd meer over. Dus de tijd die er nog rest, vul ik in met een filmpje hier en daar en eens lekker gaan eten of shoppen.
8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?
Het varieert, maar ik ben er zeker dagelijks mee bezig. Niet enkel met de blog zelf, maar ook met alle social media, wat tegenwoordig een bezigheid op zich is 🙂
9.Als je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?
Ik woon natuurlijk erg graag in mijn huisje, maar als ik dan toch moest verhuizen… zou ik wel eens in New York City willen wonen! Ik ben er twee keer geweest en ik ben helemaal verliefd op de stad, want er is zoveel te doen en te beleven.
10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Mijn beste blogtip is: doe gewoon waar je zelf goesting in hebt en laat je zeker niet onder druk zetten door verwachtingen van wie dan ook. Het moet vooral leuk blijven!


Dat was het alweer voor deze editie van Meet The Blogger, ik hoop dat jullie ervan genoten hebben. Ik wil Stamatia heel erg bedanken voor haar deelname en ik hoop dat ik jullie hier morgen terug zie.

Je kan Stamatia en haar blog volgen via InstagramFacebookTwitterBloglovin & Youtube.

Kende jij Stamatia’s blog Beautyloves.be al? Ga jij haar nu ook volgen?

Mocht je zelf ook eens willen deelnemen aan #meettheblogger of andere leuke bloggers kennen, dan kan dit altijd. Je mag mij hiervoor altijd een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com. 

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

4 Reacties

  1. 1 februari 2018 / 10:11

    Nee ik kende haar nog niet! Maar ik neem zeker een kijkje op haar blog 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Healthy eats #10 : Ontbijtpizza door Jana

Hi, Vandaag is het tijd voor de 10de Healthy Eats! Deze week deelt Jana van Fitlifesix.com met jullie het recept voor deze...

Close