Meet the blogger #25 : Mariska van Matteandshimmer.nl

Hi,

Vandaag is het alweer tijd voor de 25ste editie van #meettheblogger, met deze week Mariska van Matteandshimmer.nl.

In ‘meet the blogger’ zet ik elke donderdag een andere blogger met haar blog in het zonnetje d.m.v een interview van 10 vragen. Op deze manier hoop ik dat jullie ook nieuwe bloggers leren kennen, tips zijn altijd welkom!

 

Wie is Mariska?

Mariska studeert naast haar blog Media & Entertainment management op het hbo. Ze woont ondertussen al 3 jaar in Haarlem en in haar vrije tijd bakt en gamete ze graag. Haar blog Matte & Shimmer is ontstaan omdat ze graag met make-up experimenteerd, nieuwe producten uittest, … en dit allemaal graag met anderen wou delen.

Het interview :

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

Mijn blog heet Matte & Shimmer! Toen ik m’n blog aan het opzetten was vond ik het eerlijk gezegd heel moeilijk om een beetje originele naam te bedenken. Ik wist al wel dat ik graag de beauty/make-up kant op wilde, en matte en shimmer zijn verschillende finishes van make-up producten. Na een aantal pogingen tot een naam verzinnen vond ik dat bij elkaar wel het leukste klinken.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Ik was 22 toen ik begon met bloggen, het is dus niet iets wat ik al vanaf jongs af aan doe.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen betekent eigenlijk best wel veel voor mij. Ik had nooit echt een vaste hobby die ik lang vol hield. Ik vond fotografie een tijdje interessant, heb toen ik klein was veel getekend en heb zelfs nog ooit gedichten geschreven, maar uiteindelijk stopte ik daar langzamerhand altijd mee. Bij bloggen komen eigenlijk al m’n creatieve interesses samen, dat vind ik het leukste eraan.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Waarom ik ben begonnen met bloggen heeft eigenlijk een beetje intense achtergrond, maar heeft me ook wel weer heel veel geholpen. Ik had toen ik begon erg last van mijn angststoornis, waardoor naar buiten gaan voor de kleinste dingen al een probleem vormde. Ik had het echt nodig om me bezig te kunnen houden met iets waar ik afleiding in kon vinden en niet de verplichting had om ervoor de deur uit te gaan. Toen ben ik met m’n blog begonnen! Lekker make-up producten testen, looks proberen te maken en erover schrijven. Eindelijk kon ik ergens weer zonder druk plezier van hebben, en dat heeft me uiteindelijk heel veel geholpen. Geen zorgen, het gaat nu stukken beter en ik kan weer volop dingen doen en van het leven genieten, maar bloggen heeft me wel dat opstapje gegeven. En ik doe het nog steeds heel graag.

5.Wat is de link van je blog?

De link van mijn blog is www.matteandshimmer.nl .

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Mijn omgeving is altijd zo enthousiast over m’n blog! Ze blijven alles wat ze ervan voorbij zien komen fanatiek like’en en steunen me altijd. Zij vinden het -net als ik zelf- ook ontzettend leuk om te zien hoe Matte & Shimmer door de jaartjes heen gegroeid is.

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Buiten bloggen studeer ik en heb ik eigenlijk niet veel tijd voor andere hobby’s. Ik besteed eigenlijk bijna al m’n vrije tijd aan bloggen en Instagram foto’s maken, dus je zou misschien kunnen zeggen dat make-up looks maken voor Instagram m’n hobby is, maar die hoort ook wel weer een beetje bij het bloggen. Ik heb wel een heel lief witbuikegeltje genaamd Jannie waar ik graag mee knuffel en chill.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Aan alleen m’n blog besteed ik ongeveer 10 uur per week wanneer ik naar school ga. In de vakanties is dat wel meer. Daarnaast gaat er ook makkelijk hetzelfde aantal uren in het maken van Instagram foto’s … als je dat bij elkaar optelt kom ik dus op 20 uur per week uit. Ja, dat is veel, maar het sluipt er eigenlijk in. En ik doe het met plezier.

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Als ik moest verhuizen naar een ander land zou ik een spaanstalig lekker warm land kiezen. Heerlijk! Curacao lijkt me ook wel wat, maar dat is meteen zo ver van m’n familie en vrienden.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Wat ik ten slotte nog kwijt wil … geef niet op en ga voor je dromen!  Toen ik begon met bloggen had ik nooit verwacht dat ik me zo zou ontwikkelen en het me zo veel zou opleveren. Geef bij een tegenslag niet meteen op, je leert daar juist van. Ga door met wat je gelukkig maakt en geen droom is te groot!


Zo, dat was het alweer voor de #meettheblogger van deze week. Ik wil Mariska heel graag bedanken voor haar deelname en ik hoop dat jullie ervan genoten hebben. Als je graag experimenteert met make-up, graag nieuwe looks creërt en nieuwe producten leert kennen, neem dan zeker eens een kijkje op Mariska’s blog.

Kende jij Mariska’s blog Matte & Shimmer al?

Je kan Mariska en haar blog volgen via FacebookInstagram & Twitter.

Mocht je zelf ook eens willen deelnemen aan #meettheblogger of andere leuke bloggers kennen, dan kan dit altijd. Je mag mij hiervoor altijd een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com. 

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

3 Reacties

  1. 25 januari 2018 / 18:39

    Ahh wat leuk! Ik kende haar nog niet maar ik ga haar blog zeker een bezoeken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
What’s in my shower?

Hi, Een tijdje geleden zag ik ergens het idee voorbij komen om deel te nemen aan de 'What's in my...

Close