Meet the blogger #24 : Amy van Thepinkperfectionist.be

Hi,

Vandaag is het alweer tijd voor de 24ste editie van #meettheblogger. Deze week is het tijd voor weer een andere Belgische blogger, namelijk Amy van Thepinkperfectionist.be.

In ‘meet the blogger’ zet ik elke donderdag een andere blogger met haar blog in het zonnetje d.m.v een interview van 10 vragen. Op deze manier hoop ik dat jullie ook nieuwe bloggers leren kennen, tips zijn altijd welkom!

Wie is Amy?

Amy is een 24-jarige gediplomeerde visagiste, beauty editor en is al 9 jaar gelukkig samen met haar vriend. Verder is Amy twitterverslaafd, voetbalfan (Club Brugge & Real Madrid), geobsedeerd door interieur en dol op de kleur roze. Haar blog Thepinkperfectionist is een beauty, lifestyle & travelblog die bestaat sinds maart 2013.

Het interview :

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

Mijn blog is The Pink Perfectionist en dat is een naam die persoonlijk zeer dicht bij mezelf ligt. Ik wou een naam die mij als persoon goed kon omschrijven, waardoor het echt mijn blog zou zijn. Ik ben een énorme perfectionist, tot op het irritante af zelfs. Roze is mijn lievelingskleur dus voila: The Pink Perfectionist was geboren.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Voor ik met The Pink Perfectionist begon had ik eerst een blog met iemand anders. Deze blog was ik begonnen in 2011 en op dat moment was ik 18 jaar. Inmiddels al een hele tijd geleden dus!

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Nee, zeker niet! Bloggen is voor mij een geweldige uitlaatklep en de ideale manier om mijn passie met de buitenwereld te delen. Ik hou ervan om nieuwe dingen te ontdekken en om mensen iets bij te leren, dat zijn twee zaken die ik perfect kan doen via mijn blog. Ik zou zeker niet meer willen stoppen met bloggen!

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik heb altijd al een enorme passie gehad voor make-up en beauty maar door mijn andere ‘mannelijke’ hobby’s (voetbal en gamen) had ik nooit het gevoel dat ik deze passie met anderen kon delen. Door een blog te beginnen had ik het gevoel alsof ik wel gewoon mijn ei kwijt kon tegen andere mensen.

5.Wat is de link van je blog?

Je vindt mijn blog terug via http://www.thepinkperfectionist.be

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

De ene helft is echt super supportive en vinden het geweldig wat ik doe. De andere helft snapt het allemaal niet zo goed en denkt dat ik de hele dag alleen maar met make-up loop te spelen. Over het algemeen komen de negatieve reacties vooral van oudere mensen die niet volledig mee zijn met het digitale tijdperk dus ik begrijp het ergens wel. Gelukkig krijg ik genoeg leuke en motiverende reacties!

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Ik heb een abonnement op Club Brugge, een Belgische voetbalploeg die in 1e klasse speelt. Je vindt me dus ieder weekend in de tribune! Buiten voetbal hou ik enorm veel van gamen en alles er rond, daarin ben ik voornamelijk bezig met World of Warcraft en League of Legends.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Ik spendeer gemiddeld 5-6 uur per dag aan mijn blog. Het schrijven van artikels, foto’s maken, bijhouden van social media, mails beantwoorden, … Het is echt wel een part-time job!

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Denemarken, zonder twijfel! Ik ben echt dol op de Deense cultuur en op de mensen die er wonen, het is echt mijn favoriete land. Moest ik het geld hebben en mijn Deens zou beter zijn, ik was al lang verhuisd naar Kopenhagen 😉.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Blijf doorgaan, ook al heb je in het begin misschien niet zoveel lezers. Ik blog nu al 4 jaar en had nooit gedacht (of durven dromen) dat ik zoveel leuke dingen had kunnen doen dankzij mijn blog. Blog omdat je er plezier in hebt! Klinkt misschien heel cliché maar als mensen zien hoe gelukkig jij bent en hoe passioneel je kunt zijn over jouw blogonderwerp, dan komen de lezers vanzelf wel.


Allereerst wil ik Amy heel erg bedanken voor haar deelname. Verder raad ik  Thepinkperfectionist.be met veel plezier aan iedereen aan.

Je kan Amy en haar blog volgen via InstagramFacebookBloglovinTwitterYoutube & Pinterest.

Kende jij Amy’s blog Thepinkperfectionist.be al?

Mocht je zelf ook eens willen deelnemen aan #meettheblogger of andere leuke bloggers kennen, dan kan dit altijd. Je mag mij hiervoor altijd een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com. 

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Healthy eats #9 : Thaise curry met kip

Hi, Vandaag heb ik weer een #healthyeats voor jullie! Ik deel met jullie mijn favoriete thaise curry recept. Dit is...

Close