Meet the blogger #23 : Ellen van Ellenismyname.be

Hi,

Vandaag is het alweer tijd voor de 23ste editie van #meettheblogger! Deze week heb ik nog eens een Belgische blogster geïnterviewd, namelijk Ellen van Ellenismyname.be

In ‘meet the blogger’ zet ik elke donderdag een andere blogger met haar blog in het zonnetje d.m.v een interview van 10 vragen. Op deze manier hoop ik dat jullie ook nieuwe bloggers leren kennen, tips zijn altijd welkom!

Wie is Ellen?

Ellen is een 22-jarige studente Media en Entertainment Business en zeer toegewijde blogster. Ze besteedt elke dag minstens 1 uur uit haar drukke leven aan haar blog. Ze houdt van make-up, bloggen, shoppen, haar hondje Riz, handtassen en manon pralines.

Interview 

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

Mijn blog heet Ellenismyname. Ik wou een blognaam waar mijn naam in voorkwam en ik kwam al snel op Ellenismyname.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Ik was 17 toen ik begon met mijn blog en zat in het 5e middelbaar.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Met mijn blog kan ik mijn creativiteit kwijt en leer ik ontzettend veel bij. Ik vind het super om foto’s te maken, ideetjes te bedenken en te schrijven. Elke dag ben ik met mijn blog bezig en ik zou niet meer zonder kunnen.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik verveelde mij tijdens de krokusvakantie en zat al langer met het idee om een blog te starten. Tijdens die vakantie nam ik de tijd om uit te zoeken hoe je juist een blog kan starten en richtte ik er eentje op. In het begin deed ik dit samen met mijn zus, maar zij had er snel genoeg van. Kort daarna startte ik Ellenismyname.

5.Wat is de link van je blog?

http://www.ellenismyname.be/

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Mijn familie en vrienden vinden het heel tof om dat ik blog en zijn trouwe volgers.

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

YouTube video’s maken!

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Ik ben dagelijks bezig met mijn blog en social media want dit hoort er ook bij. Reken al snel minstens één uurtje per dag

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Mmm moeilijk! Ik zou ergens aan de zee willen wonen waar het warm is, maar niet te warm.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Dream big, get big. Als je een droom hebt, werk er hard voor en het resultaat zal er zijn!


Zo, dat was het alweer voor deze week. Mocht je dit artikel willen delen, vergeet dan zeker niet de hashtags #meettheblogger & #yaraloveshealthy te gebruiken.  Ik wil Ellen nog even heel erg bedanken voor haar deelname.

Je kan Ellen en haar blog volgen via InstagramFacebookBloglovinYoutubeTwitter & Pinterest.

Kende jij Ellen’s blog al?

Mocht je zelf ook eens willen deelnemen aan #meettheblogger, dan kan dit altijd. Je mag mij hiervoor altijd een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com. 

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Healthy Eats #8 : Tagliatelle spinazie

Hi, Vandaag laat ik jullie nog eens een gezond recept zien in 'healthy eats'. Dat mag wel na de feestdagen...

Close