Meet the blogger #22 : Astrid Lia van Aboutastrid

Hi,

Vandaag is het tijd voor de 22ste editie van ‘meet the blogger’, deze week met Astrid Lia van Aboutastrid.

In ‘meet the blogger’ zet ik elke donderdag een andere blogger met haar blog in het zonnetje d.m.v een interview van 10 vragen. Op deze manier hoop ik dat jullie ook nieuwe bloggers leren kennen, tips zijn altijd welkom!

Wie is Astrid Lia?

Astrid Lia, beter bekend van haar Instagram als Astridliawouters is een fashion & beauty blogger geboren in 1994. Naast blogger is ze ook een actrice sinds 2012, woonachtig in Gent.

Interview

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

About Astrid, gewoon omdat ik vond dat het leuk klonk! & omdat ik vaak ook stiekem enkele leuke weetjes over mezelf deel in mijn blogs, zodat mensen mij beter kunnen leren kennen.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Mijn eerste blog had ik toen ik goh, 16 jaar was denk ik… Dat waren verslagen over televisie-opdrachten, fotoshoots of andere leuke opdrachtjes die ik deed. Op mijn 22ste ben ik begonnen met een fashion&beauty blog die aansloot op mijn instagrampagina.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen betekent voor mij vooral eerlijk je mening delen over een product. Ik erger me dan ook aan bloggers die alles perfect vinden & waarbij elk product uitstekend werkt… Ik durf gerust zeggen dat mijn tanden niet witter zijn geworden of dat mijn haar niet gegroeid is van een wondermiddeltje…

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik was al enkele jaren actief op instagram, maar merkte dat er toch nog iets ontbrak… Op raad van vrienden, mijn vriend en enkele bedrijven startte ik mijn eigen blog op.

5.Wat is de link van je blog?

https://aboutastridblog.wordpress.com/blog/

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Mijn vrienden vinden dat wel leuk voor mij (denk ik…) Ze kennen me van in het begin & hebben me dan ook zien groeien. Ze weten wat mijn doelen zijn & zijn dan ook fier als ze weten dat ik een doel bereikt heb. Mijn moeder daarentegen ontvangt meestal de pakketjes & vind het leuk om ze uit te pakken! (Dat mag ze van mij hoor!)

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Mijn hobbies? Hmm, FC De Kampioenen kijken, is dat een hobby?

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Meestal probeer ik op 1 dag in de week zoveel mogelijk foto`s te nemen voor mijn blog&instagram. Daarnaast probeer ik dan ook 1 dag in de week te spenderen aan het schrijven van artikels voor mijn blog. Dankzij de plan-functie kan ik de geschreven blogs verspreiden over de week, zodat ongeveer elke dag een blog online komt.

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Deutschland, dass isst meine Liebelingsland. Mijn gsm staat zelf in het Duits om mijn Duits te kunnen onderhouden!

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

– Don`t stop until you`re proud


Je kan Astrid Lia en haar blog volgen op Instagram.

Ben jij zelf blogger en wil jij ook eens deelnemen aan ‘meet the blogger’? Stuur me dan zeker even een mailtje naar info@yaraloveshealthy.com met de link van jouw blog en waarom je wilt deelnemen.

See you soon!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Inhoud Nyx Lippie Countdown

Hi, Vandaag is de dag gekomen, voor wie mij op Instagram volgt weet misschien al waarover dit artikel gaat. Ik...

Close