Meet the blogger #20 : Mieke van Mieksmind

Hi,

Vandaag is het alweer tijd voor de 20ste editie van ‘meet the blogger’! In ‘meet the blogger’ zet ik elke donderdag een andere blogger met haar blog in het zonnetje d.m.v een interview van 10 vragen. Op deze manier hoop ik dat jullie ook nieuwe bloggers leren kennen, tips zijn altijd welkom!

Deze week stel ik jullie graag voor aan Mieke en haar blog Mieksmind.nl.

Wie is Mieke?

Mieke is 28 jaar en heeft een HBO opleiding Pedagogiek gevolgd. Na haar opleiding heeft Mieke 2 jaar als woonbegeleidster gewerkt, maar toch voelde ze dat er iets miste. Ze heeft er altijd al van gehouden om te schrijven en haar leven met anderen te delen, maar door haar drukke werk is het er niet van gekomen om een blog te starten. Nu heeft Mieke eindelijk haar eigen blog ‘Miek’s mind’ waar ze al haar passie voor het schrijven met anderen kwijt kan. Mieke heeft een frisse, overzichtelijke blog met een groot aanbod van onderwerpen en artikelen. Op haar blog deelt Mieke haar enthousiasme voor bepaalde producten & nog veel meer!

Interview

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

Mijn blog heet Miek’s Mind. Ik vond een blognaam kiezen best lastig. Velen gebruiken nu de voor en achternaam maar dat vond ik niet leuk. Toen bedankt ik, waar wil ik over bloggen? Dat is heel uiteenlopend, eigenlijk alles wat me te binnen schiet. Wat er omgaat in letterlijk mijn hoofd; mijn ‘mind’

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Dit jaar bestaat mijn blog 3 jaar en ik ben nu 28. Ik was dus 25 toen ik begon met bloggen.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Ik zou niet zonder kunnen. Ik wil mijn creativiteit kwijt kunnen en dat kan ik op deze manier. Daarnaast heb ik hele leuke dingen meegemaakt en mensen leren kennen. Hopelijk kan ik dat blijven voortzetten en mijzelf nog meer ontwikkelen.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik kan heel enthousiast worden van bijvoorbeeld een nieuwe highlighter. Vriendinnen dachten dan: ‘Ja, leuk?’. Ik wilde mijn verhaal kwijt en vertellen waarom het zo mooi was. Ik vind van mijzelf dat ik wel creatief ben en ik ontmoet graag nieuwe mensen en sta open voor nieuwe uitdagingen. Dat kan ik allemaal met bloggen.

5.Wat is de link van je blog?

http://www.mieksmind.nl/

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Ik krijg steeds meer respons. Steeds meer mensen om me heen vragen: ‘Hé, gaat goed met je blog of niet’? Mijn vriend vind het leuk voor mijzelf, dat ik zo enthousiast ben. Mijn ouders vinden het vaak leuk maar zouden graag zien dat ik er meer inkomsten uit kan genereren. Geld in het laatje is voor hen ook belangrijk, ze zien dat ik er heel veel tijd aan besteed. Vaak geef ik wat leuke producten door aan mijn moeder of neem ik haar mee naar een event, dat vindt ze super.

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Ik voetbal nog in mijn vrije tijd in een dames team. Daarnaast ga ik graag leuke dingen met vriendinnen doen zoals shoppen, etentjes en weekendjes weg.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Dat vind ik lastig. Elke dag sowieso maar om echte specifieke uren te zeggen vind ik moeilijk. 12-15 uur per week?

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Dan zou het denk ik wel naar een warme bestemming zijn. Wanneer ik bijvoorbeeld zou gaan pensioneren zou een huisje in Spanje niet verkeerd zijn. Maar echt verhuizen naar het buitenland zou ik niet zo snel doen

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Doe wat jij leuk vind, niet omdat anderen het ook doen. Blijf jezelf, ga jezelf niet mooier/leuker voordoen.. dat is denk ik wel het belangrijkste.


Dat was het alweer voor deze editie, ik wil Mieke enorm hard bedanken voor haar deelname & ik hoop dat jullie er weer van genoten hebben.

Je kan Mieke en haar blog volgen op InstagramTwitterFacebookPinterest & Bloglovin.

Ben jij zelf blogger en wil jij ook eens deelnemen aan ‘meet the blogger’? Stuur me dan zeker even een mailtje naar info@yaraloveshealthy.com met de link van jouw blog en waarom je wilt deelnemen.

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Christmas outfit ideas

Hi, Voor mij is kerstmis een rustige dag die je vol gezelligheid moet doorbrengen met vrienden of familie. Het kan...

Close