Meet the blogger #2 Lilly-like.com van Lilia

meetthebloggerkopie

Hi,

Vandaag is het alweer de tweede editie van ‘meet the blogger’. En deze donderdag is het de beurt aan Lilia van Lily-like.com . Lilia is een 21-jarige fashion/lifestyle blogster en is tegelijkertijd bezig met haar rechten studie. Lilia is half nederlands/half russisch van afkomst en is een echte doorzetter. Haar blog is sinds oktober 2014 ook haar eigen bedrijf! Lilia heeft in haar leven al enorm veel bereikt volgens mij maar ze is nog lang niet klaar en blijft er voor werken. Ik wou Lilia zeker eens interviewen omdat ik haar gewoon weg inspirerend vindt. Als ik denk dat ik het momenteel zelf al moeilijk heb met mijn studie moet  ik me maar bedenken dat zij het nog tien keer moeilijker heeft dan mij. Maar toch gaat ze ervoor. Haar motto is dan ook : ‘WORK HARD TO ACHIEVE YOUR GOALS. THEN YOU WILL BLOSSOM. LIKE A LILY.’  Meet Lilia :

IMG_8041-Recoveredgoed1

Wil je meer weten? Lees dan zeker verder.

background-marble-grey-22YOUTUBE kopie

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

De naam van mijn blog is Lily Like. Het motto achter mijn blog is ‘Work hard to achieve your goals. Then you will blossom. Like a lily.’ Daar komt dan ook mijn blognaam vandaan. Ook betekent mijn eigen naam, Lilia, lelie in het Russisch.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Ik was 19 jaar oud!

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen is voor een manier om mijn creativiteit te uiten en anderen te helpen, motiveren en te inspireren. Ik ben al ruim 2 jaar elke dag bezig met bloggen en ik zou dus ook echt niet meer zonder kunnen!

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik was begonnen aan mijn studie rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen en het beviel me erg goed. Toch miste ik iets creatiefs. Ik volgde al van een jonge leeftijd blogs, maar had nooit de balls om er zelf een te beginnen, haha. Toen ik van mijn ex-vriendje een domeinnaam voor Sinterklaas had gekregen, moest ik wel beginnen met bloggen van mezelf.

5.Wat is de link van je blog?

www.Lily-Like.com

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Superleuk! Al m’n vrienden en familie steunen me altijd met bloggen en ondernemen. Ze kunnen ook eerlijk met me zijn en zeggen dan ook wel als ze sommige content minder leuk vinden. Dat vind ik altijd heel fijn!

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Kunstschaatsen, dansen en series kijken, haha.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Ik denk meerdere uren per dag.

9.Als je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Ik ga over 1,5 jaar een half jaar studeren in Amerika, dus daar ga ik natuurlijk sowieso naar toe verhuizen. Verder zou ik graag in Griekenland en dan het liefst Athene of Thessaloniki willen wonen.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Probeer alleen maar dingen te doen die je leuk vindt. Alleen op die manier ben je als persoon gemotiveerd genoeg om dagen en nachten ervoor te werken. Als je merkt dat het echt niet wil, is het toch niet je ding en moet je misschien opzoek naar iets anders.

————————————————————————————————————————

Ik wil Lilia nogmaals bedanken voor het deelnemen aan dit interview. Je kan Lilia vinden op haar blogfacebookyoutubebloglovintwitter en instagram.

Als je nu zelf blogger bent en ook wilt deelnemen aan ‘meet the blogger’ dan mag je mij altijd een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com . Ook kan je altijd helpen yaraloveshealthy te verbeteren door mijn ênquete in te vullen hier

liefsyara

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Kleine life update

Hi, Vandaag wou ik even een update geven aan jullie. Zoals jullie ondertussen al doorhebben is het van donderdag geleden...

Close