Meet the blogger #19 : Jolanda van Zazazoo.nl

Hi,

Vandaag is het alweer tijd voor een nieuwe ‘meet the blogger’. Deze week stel ik jullie graag voor aan Jolanda en haar blog Zazazoo.nl. In ‘meet the blogger’ zet ik elke donderdag een andere blogger met haar blog in het zonnetje. Hier komen zowel Vlaamse als Nederlandse bloggers voorbij, iedereen is hier welkom!

Wie is Jolanda?

Jolanda is een 31-jarige vrouw met een passie voor beauty. Na haar opleiding is ze dan ook aan haar beautyblog begonnen. Ondertussen is ze al getrouwd sinds 2014 en heeft ze al een dochter en zoon. Ondertussen schrijft ze op haar blog niet meer alleen over beauty, maar ook over fashion, lifestyle, baby en kids. Je kan Jolanda herkennen aan een skinny jeans, basic top & natural make-up. Ik vind het knap dat Jolanda al zoveel heeft bereikt met haar blog, en dit nog altijd kan combineren met 2 kinderen. Ben je benieuwd geworden naar het interview? Lees dan zeker verder.

 

Interview

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?
Mijn blog heet Zazazoo en eigenlijk ben ik hieraan gekomen door veel Sex and the City te kijken. Daar heeft Carry het namelijk over vrouwen met een bepaalde flair, een zsazsazsu…Omdat ik dat wel erg moeilijk en onduidelijk vind typen heb ik voor zazazoo gekozen, klinkt hetzelfde, maar dan makkelijker. Ik merk overigens dat veel mensen het lekker vinden bekken en dat het goed blijft hangen!

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?
Ik ben in 2012 met mijn blog begonnen, dus toen was ik 26.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?
Stiekem ben ik verslaafd aan bloggen. Tegenwoordig heb ik er mijn werk van kunnen maken, dus dan is het ook wel een beetje anders. Zomaar stoppen met je werk doe je niet, maar bovenal vind ik het nog erg leuk om te mogen doen! Het is mijn passie.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?
Na mijn afstuderen kon ik geen baan vinden in mijn vakgebied en omdat ik schrijven en beauty beide erg leuk vond leek het mij de perfecte combinatie om in mijn vrije tijd te doen. Daarbij stond het goed op mijn CV, want ik heb multimedia en communicatie gestudeerd. Gelukkig viel het bedrijven op, want als ik dan een keer op gesprek mocht dan kreeg ik er de nodige complimenten over.

5.Wat is de link van je blog?
https://www.zazazoo.nl

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?
Leuk, al snapten ze op het begin helemaal niet wat ik nu precies deed. Sommigen nog steeds niet hoor, maar dat geeft niet. Ik zeg dan altijd dat ik artikelen schrijf op mijn eigen website hihi. Degene die het wel snappen vinden het heel gaaf!

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?
Ik heb twee kindjes, waarvan een dochter van 3 en een zoontje van 8 maanden. Met hun breng ik mijn dagen door en doen we leuke dingen, thuis of op pad. Naast bloggen heb ik geen hobby, al zijn er zoveel dingen die ik graag zou willen doen!

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?
Veel! Ik denk per week wel minimaal 20 uur.

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?
USA! We zijn er al een paar keer op vakantie geweest, maar ik vind het land zo prachtig en fijn. Om de een of andere reden voel ik me daar heel erg thuis. Als het kan het liefst in Miami of New York!

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?
De enige tip, voornamelijk voor bloggers maar eigenlijk geldt dat ook voor niet-bloggers, blijf jezelf! Doe wat jij leuk vindt en wat voor jou goed voelt.


Dat was het alweer voor de 19de editie van ‘meet the blogger’! Ik wil Jolanda enorm hard bedanken voor haar deelname en ik hoop dat jullie ervan genoten hebben.

Je kan Jolanda volgen via haar BlogBloglovinInstagramTwitterFacebook & Pinterest.

Kende jij Jolanda’s blog Zazazoo.nl al?

 

Vind jij het hele concept rond ‘meet the blogger’ leuk en heb je zelf een blog? Dan kan je altijd een mailtje sturen naar info@yaraloveshealthy.com. En wie weet, sta jij hier wel eens met je blog! In meet the blogger staat er elke donderdag een andere blogger in het zonnetje met haar blog. 

Volg je mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

 

 

 

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
My favorite earrings

Hi, Vandaag leek het mij leuk om eens mijn favoriete oorbellen te laten zien. Ik ben de laatste paar maanden...

Close