Meet the blogger #17 : Mellanie van Mellaah.nl

Hi,

Vandaag is het donderdag, dus tijd voor een nieuwe meet the blogger. In deze editie laat ik jullie kennismaken met Mellanie en haar blog Mellaah.nl. In ‘meet the blogger’ zet ik elke donderdag een nieuwe blogger met hun blog in het zonnetje. Als je hier zelf ook eens wilt verschijnen, lees dan even onderaan het artikel de info.

Dit gebeurt door middel van een interview met tien vragen, zo krijg je een goed beeld van de blogger in kwestie.

Ben je benieuwd geworden? Lees dan zeker verder.

Wie is Mellanie?

Mellanie is een 23-jarige blogster die elke dag een artikel online plaatst rond beauty, lifestyle, fashion en persoonlijke onderwerpen. Naast haar blog is ze ook al sinds haar 15de bezig met het ontwerpen van website’s voor bedrijven en particulieren. Wat ik heel fijn vind aan Mellanie’s blog is het feit dat ze naast de bekendere onderwerpen ook persoonlijke artikelen online zet. Sinds haar 15de heeft Mellanie last van angstaanvallen en sinds haar 18de van PTSS (Post Traumatische Stress Stoornis), hier is ze dan ook eerlijk over tegenover haar volgers. Mellanie werkt ook vaak samen met gastbloggers, waardoor je op haar blog een leuke mix vindt van verschillende artikelen.

Het interview :

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

Mijn blognaam is Mellaah. Ik had vroeger altijd koosnaampjes die ik kreeg van mijn vriendinnen zo noemde ze mij: Melloos, Mellaah, Mellie, cetera. En eigenlijk toen ik mijn blog aanmaakte dacht ik: ik noem het Mellaah.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

19 jaar? Eigenlijk had ik daarvoor altijd van die gratis blogs. Jaren later kwam ik die tegen op het internet, grappig om terug te zien.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen betekent mij alles, mijn leven. Dit zou ik in de volgend onderwerp uitleggen.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik begon in 2014 met bloggen omdat ik last had van PTSS (Post Traumatische Stress Stoornis), waardoor ik alleen maar thuis zat en mezelf op sloot. Ik had daarvoor al dagelijks last van paniekaanvallen dus werken of school waren voor mij geen oplossing.

Ik vond het leuk om blogs te lezen en besloot op een dag, direct mijn domeinnaam aan te schaffen en over mijn probleem te schrijven. Ik kreeg hierover al direct respons van meerdere meisjes en vrouwen die hier ook last van hadden. Ik voelde me direct niet meer alleen, en daarom betekend bloggen alles voor mij. Het is voor mij dan ook een soort van dagboek.

5.Wat is de link van je blog?

www.mellaah.nl maar ik run sinds 2 jaar ook een extra blog: www.luccadehond.nl

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Heel erg leuk. Vooral mijn ouders die ik ook verwen met de leukste pakketjes. Ze vragen ook continu: wanneer komt er nou weer een video of blog? En hoe gaat het nu met je blog? Gelukkig stonden mijn ouders dag één al achter mij!

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Ik heb niet echt hobby’s, bloggen is juist mijn grote hobby. Ik vind het heerlijk om mijn lay-out te veranderen en dingen te ontwerpen.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Eigenlijk best veel. Soms betrap ik mezelf erop dat ik s ’avonds nog eventjes de laptop aan zet om nog iets te schrijven. Inspiratie komt bij mij de hele dag door.

9.Als  je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Engeland. Ik weet het niet precies ik heb hier wat mee, ook al ben ik daar nog nooit geweest.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Gewoon door blijven bloggen, ondanks het eventjes niet goed gaat. Uiteindelijk val je op! Steek er letterlijk al je tijd en energie aan, je wordt vanzelf beloont.


Dat was het alweer voor deze week, volgende week is het de beurt aan Karen van Dressinginlabels.com.

Je kan Mellanie volgen via haar BlogPinterestYoutubeInstagramTwitterFacebook & Bloglovin.

Wil jij zelf ook eens in ‘meet the blogger’ verschijnen met je blog? Dan mag je mij altijd een mailtje sturen via info@yaraloveshealthy.com.

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 1 december 2017 / 11:02

    Ik heb haar weleens voorbij zien komen, leuk om te lezen dus! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Healthy eats #7 : Chocolade bananenbrood

Hi, Vanaf vandaag wil ik meer recepten op mijn blog zetten. En vandaag is het de beurt aan een heerlijk...

Close