Meet the blogger #14 Iris van Irisjonet.nl

meetthebloggerkopie

Hi,

Long time no see … wel wat kan ik zeggen? Ik ben sinds eind juli klaar met mijn vakantiewerk in mijn oude stageplaats. Het was een hele ervaring voor mij waardoor mijn eerste maand vakantie voorbij gevlogen is. Momenteel ben ik heel erg tegen mijn rijlessen aan het op zien. Terwijl ik dit schrijf heb ik binnen een uurtje mijn eerste rijles van de drie dagen. Want ja, als je twee keer niet slaagt voor je rijbewijs ben je verplicht zes uur rijlessen te volgen. Ik zou dit niet zo erg vinden als ik een goede ervaring had gehad met mijn vorige rijlessen. Maar helaas was dit niet zo, hierdoor ben ik ook van rijschool veranderd, maar ik kan je vertellen twee uur in een vreemde auto rijden met een vreemde persoon naast je duurt soms wel vier uur. Terwijl die twee uur rijden met mijn oma meteen zouden gedaan zijn. En wat is het met het feit dat geen enkele vrouw rijlessen geeft? Waarom geven alleen mannen rijles is dit een soort van tactiek om personen zoals ik zich ongemakkelijk te laten voelen voor twee uur lang? In ieder geval met dit soort zaken houd ik mij op het moment bezig. Maar voor vandaag is het tijd voor alweer de veertiende ‘meet the blogger’ ! Deze week stel ik jullie graag voor aan Iris van irisjonet.nl . Meet Iris

DSC_2009-copy

Schermafbeelding 2016-07-16 om 15.04.54

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

De naam van mijn blog is “Iris Jonet”. Ik heb deze naam gekozen, omdat Iris mijn voornaam is en Jonet mijn tweede naam. Hiervoor heb ik een blog gehad met de naam “The Beauty Magazine”. Maar aangezien ik deze naam echt véél te lang en iets te onpersoonlijk vond, besloot ik opnieuw te gaan beginnen.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

Oeh, moeilijke vraag. Ik heb het hebben van een website altijd al heel erg leuk gevonden. Het begon eigenlijk met een Cu2-account. Ik weet niet eens meer hoe lang het geleden is, maar het moet meer dan 10 jaar geleden zijn. Natuurlijk wist ik toen nog niet wat bloggen was, dus plaatste ik mijn website vol met afbeeldingen die ik via Google opzocht.

In middels heb ik mijn blog nu bijna een jaar (november) en mijn vorige blog had ik ongeveer 2,5 jaar. Dus ik blog nu ongeveer 3,5 jaar.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Bloggen is voor mij echt een uit de hand gelopen hobby geworden. Het liefst ben ik er iedere dag mee bezig en hier haal ik ook energie uit. Gelukkig heeft mijn vriend zelf ook hobby’s, anders was het voor hem niets aan geweest. Ik ben namelijk voor een groot deel van mijn dag achter de computer te vinden.

DSC_2172-copy

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Eigenlijk ben ik aangestoken door mijn zusje Laura van Fablouise.nl. Zij begon met bloggen en aangezien ik dit ook erg interessant vond, ben ik met haar mee gaan doen. We gaan regelmatig samen naar events, we raken nooit uitgepraat over bloggen en we hebben hierdoor ook echt een hele goede band gekregen.

5.Wat is de link van je blog?

http://www.irisjonet.nl/

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Ik krijg veel leuke reacties. Er zijn zelfs een aantal vrienden/familie leden die mijn blog (bijna) dagelijks bezoeken. Echt super tof!

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Mijn hobby’s naast bloggen zijn; schilderen en fotograferen. Natuurlijk hoort dit laatste ook wel bij bloggen, maar ik maak ook graag foto’s die ik niet op mijn blog plaats. Daarnaast volg ik sinds een paar weken verschillende groepslessen als Body Balance, Zumba en Sh’Bam. Hier haal ik ook veel energie uit.

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Meer dan ikzelf denk. Zodra ik ’s ochtends op sta ga ik gelijk naar mijn computer. Vervolgens ga ik naar mijn werk en zodra ik weer terug kom gaat de computer weer aan. Het klinkt haast alsof ik bijna niets anders meer doen. Maar de energie die ik er in steek, krijg ik vaak ook weer terug. De ene keer ben ik er langer mee bezig dan de andere keer. Zo bakte ik laatst nog koekjes. Ik kwam thuis van mijn werk, at mijn avond eten op. Vervolgens ging ik naar de supermarkt en eenmaal thuis maakte ik de koekjes. Ondertussen typte ik het recept uit en daarna maakte ik nog wat foto’s en klaar was mijn artikel voor de volgende dag. Maar er zijn ook dagen dat het allemaal niet zo soepel verloopt.

9. Als je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn? 

Mij lijkt Ibiza echt geweldig! Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me daar prachtig. En Los Angeles lijkt me ook heel tof.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Heel cliché; doe wat je gelukkig maakt.


Dat was het alweer voor deze meet the blogger, ik wil Iris enorm bedanken voor haar deelname en ik hoop dat jullie haar blog ook eens gaan bekijken. Je kan Iris volgen via haar blogtwitterinstagramfacebookbloglovin & youtube kanaal .

Wil jij ook eens met je blog in ‘meet the blogger’ verschijnen? Dan mag je mij altijd een mailtje sturen via info@yaraloveshealthy.com .

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 18 augustus 2016 / 13:47

    Wat is het leuk geworden!! Dankjewel, Yara!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger #13 : Mariëlle van Gekopmakeup.nl

Hi, Vandaag is het alweer tijd voor de dertiende editie van meet the blogger! Voor deze editie heb ik Mariëlle...

Close