Meet the blogger #13 : Mariëlle van Gekopmakeup.nl

meetthebloggerkopie

Hi,

Vandaag is het alweer tijd voor de dertiende editie van meet the blogger! Voor deze editie heb ik Mariëlle van Gekopmakeup.nl geïnterviewd. Meet Mariëlle, een 21 jarige die haar eigen persoonlijke blog heeft waarop ze artikelen plaats over beauty (dierproefvrij!), fashion en lifestyle. Dus via haar blog kom je meteen te weten welke beauty merken er dierproefvrij zijn!

Wil je meer weten? Lees dan zeker verder!

Gekopmakeup.nl_

Schermafbeelding 2016-07-20 om 22.15.17

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?
De naam van mijn blog is gekopmakeup.nl. De naam spreekt denk ik wel voor zich, ik heb deze naam gekozen omdat ik gek ben op make-up! Ik blog nu echter wel over meer, namelijk ook over fashion, lifestyle en travel!

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?
Toen ik begon met bloggen was ik 19 jaar, het is nu zo’n 2,5 jaar geleden!

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?
Mijn blog is mijn grootste hobby en ik heb er zelfs mijn eigen bedrijfje van gemaakt in combinatie met andere opdrachten. Het is mijn droom om er een parttime of zelfs fulltime baan van te maken, maar dat is onwijs moeilijk! Maar hieruit kun je wel werken dat ik het echt niet meer wil missen, ik steek er ook heel veel tijd in.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?
Ik las al jaren blogs van onder andere Vera Camilla en keek veel Youtube video’s, maar ik dacht er nooit aan om zelf een blog te beginnen. Totdat ik op Instagram foto’s ging plaatsen van mijn gelakte nagels en ik veel comments kreeg waarom ik geen blog had. Toen begon het behoorlijk te kriebelen en ben ik toch overstag gegaan!

5.Wat is de link van je blog?
www.gekopmakeup.nl

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?
Het merendeel van mijn vriendinnen vond het gelijk super leuk, sommigen vonden het echter niks. Mijn ouders snapten het totaal niet en zagen er ook het nut niet van in. Gelukkig zien ze nu hoeveel plezier ik er uit haal en vinden ze het volgens mij wel leuker. Ze worden overigens wel gek van de pakketjes die worden bezorgd voor mij.

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?
Ik houd van feestjes, festivals, reizen, shoppen en lekker eten!

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?
Ik moet eerlijk toegeven dat ik geen getal kan noemen, ik heb zo echt geen idee! Maar al mijn vrije tijd zit meestal wel in mijn blog. Zodra ik thuis kom van mijn werk, duik ik achter mijn computer om blogs te lezen, Youtube video’s te kijken voor inspiratie of om te gaan bloggen. In de weekenden zit ik meestal de hele dag achter de computer voor mijn blog en maak ik natuurlijk de foto’s voor mijn blog!

9.Als je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Dat zou absoluut Spanje zijn, omdat ik daar helemaal weg van ben. Of het nu Spanje zelf is of Mallorca of Ibiza: ik ben er verliefd op! De sfeer, het eten, de zon en alles wat er te zien en te doen is: I love Spain!

10.Wil je nog iets mededelen, heb je nog motiverende tips?
Mmm, ik kan zo eigenlijk niets bedenken. Maar ik heb nog wel een quote ;).

Live your life and enjoy the little things! J


Dat was het alweer voor deze meet the blogger. Ik wil Mariëlle enorm bedanken voor haar deelname en ik hoop dat jullie ook eens een kijkje op haar blog gaan nemen.

Je kan Mariëlle volgen op haar bloginstagrambloglovintwitter en facebook.

Wil jij zelf nu ook eens in meet the blogger verschijnen met je blog? Dan mag je mij altijd een mailtje sturen via info@yaraloveshealthy.com. 

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Mijn 5 favoriete blogs

Hi, Vandaag wil ik graag met jullie mijn 5 favoriete blogs delen. Op deze blogs kijk ik toch zeker elke...

Close