Meet the blogger #11 : Irene van Irenelouiseblog.nl

meetthebloggerkopie

Hi,

Zoals jullie kunnen zien is ‘meet the blogger’ weer helemaal terug van weg geweest. Voor ik Irene en haar blog aan jullie voorstel, wil ik jullie graag met trots meedelen dat ik geslaagd ben! Voor mij is het secundair onderwijs eindelijk afgelopen. Nu kan ik beginnen aan mijn droom, hiervoor ga ik voedings -en dieetkunde studeren en waarschijnlijk ook nog een opleiding voedingsconsulente. Er komen spannende tijden aan waarin ik mijn eerste vakantiejob heb, ga verhuizen naar mijn eigen plekje (als ik het gevonden heb) en aan een opleiding aan de hogeschool zal starten. Maar goed, als jullie hierover meer willen weten kan ik altijd eens een Q&A doen. Dus als je vragen hebt kan je ze in de reacties achterlaten. (:

Meet Irene een 19 jarige uit Brabant. Op haar blog schrijft ze veel over gelukkig zijn en hoe belangrijk dit is. Haar blog geeft je meteen een positieve vibe, klik hier om Irene’s blog te bekijken.

11798235_1016741188366026_649311467_n

1.Wat is de naam van je blog en waarom heb je die gekozen?

Irenelouiseblog. De reden dat ik daarvoor gekozen heb is omdat ik iets wilde wat betrekking heeft tot mij als persoon. Mijn 2e naam is Louise, wat ik van mijn oma heb meegekregen omdat haar 2e naam ook Louise is. Voor mij is het iets wat mij maakt als persoon, en ik wilde dat terug laten komen als naam in mijn blog.

2.Hoe oud was je toen je begonnen bent met bloggen?

  1. Ik had toen ik 18 was een tijdje een blog, maar had hem toen snel weer verwijderd. Een jaar later heb ik het weer opgepakt en ben ik weer verder gaan schrijven.

3.Wat betekent bloggen voor jou, zou je nog zonder kunnen?

Ik vind het super leuk om te doen, het is echt een hobby. Zonder kunnen is een groot woord. Aan alle dingen die je doet in je leven raak je gewend, toen ik nog geen blog had wist ik niet beter dan dat. En nu zou ik niet willen weten hoe het zonder blog zou zijn.

4.Waarom ben je begonnen met bloggen?

Ik zocht naar iets om mezelf te ontwikkelen als persoon, daarbij wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de wereld. Schrijven vind ik erg leuk om te doen, en ik ben ook best creatief, op die manier dacht ik om een blog te beginnen. Ik begon gewoon, ik heb er niet echt dagen over nagedacht. Ik had er een paar keer over na gedacht en ik dacht:’Ik begin gewoon’.

5.Wat is de link van je blog?

www.irenelouiseblog.nl

6.Wat vinden jouw vrienden en/of je familie ervan dat je blogt?

Die vinden het leuk, mijn opa is groot fan van mijn blog en dat waardeer ik heel erg. Het is niet dat het veel over mijn blog gaat, maar ik krijg wel regelmatig vragen hoe het met mijn blog gaat en dat vind ik erg leuk om te horen!

7.Wat zijn je hobby’s buiten bloggen?

Ik vind zingen leuk,dansen en acteren. Shoppen vind ik ook heel leuk om te doen, en doe ik veel met vriendinnen

8.Hoeveel tijd spendeer je aan bloggen?

Ligt eraan, wat ik voor ’n artikel schrijf. Ik ben niet bepaalde dagen/uren bezig met mijn blog, als ik tijd heb schrijf ik wat artikelen en dat loopt meestal wel goed!

9. Als je moest verhuizen naar een land/continent welk land/continent zou dit dan zijn?

Amerika, ik ben helemaal fan van Amerika, dus dat lijkt mij wel een uitdaging… al is het wel heel ver weg.. als ik een land wil kiezen wat dichterbij is zou ik voor Spanje gaan. De taal vind ik wel interessant, en in de zomer is het daar vaak lekker weer.

10.Wil je nog iets meedelen, heb je nog motiverende tips?

Doe wat jij leuk vindt, en waar jij gelukkig van word!

———————————————————————————————————————-

Ik wil Irene enorm hard bedanken voor haar deelname aan ‘meet the blogger’ en ik hoop dat jullie haar blog zeker ook eens gaan bekijken. Je kan Irene volgen via facebookinstagramtwitterbloglovinyoutube en natuurlijk haar blog.

Wil jij nu zelf ook eens in ‘meet the blogger’ verschijnen met je blog? Dan mag je mij altijd een mailtje sturen via info@yaraloveshealthy.com .

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

6 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
I’m back + It’s my birthday

Hi, Ik wou jullie even laten weten dat ik terug ben. (: Mijn eindwerk heb ik al even ingediend en...

Close